- 28 Ekim 2016
- 3.382
- 3.425
- 133
- Konu Sahibi noclearmind
-
En iyisi ölü taklidi yapmak..
sesli güldüm konu komik yorumlar daha komik kusura bakma konu sahibi ama öyle:))))))
Ha buarada güzel bir enerjin var :)))
Maşallah hikaye yazdin vallahi ayak üstü iyiymisBi yalan savurursun boşver , kesfette çıkıyordu resmin Allah Allah ben de bakmıyorum niye cikiyoki bi arkasim mi beğendi resmini o nedenle mı çıkıyor diye bakarken yanlışlıkla oldu dersin en kötü ihtimalle . Bence destekli bi yalan
Çok gel gitli bir iliskiydi bi ben bi o ayrılıp duruyoduk. Simdi dicek bak bak kopamiyo, onu kafaya takiyorum.ayrilirken kendini parcalamadiysan bence cok sey yapma. Hatta ayrılan sen olduysan ve ondan yana barisma çabaları olduysa takma bile
Iliskimiz kaostu bizim zor koptuk gel git yalama olmuştu şimdi egosu sisicek adamin ne cazibeli bir irkekmisim ben benden vazgecemiyo dicekayy sen naptın, bende ilk bulusma cevabını bekliyordum cocuktan.Sen git takip et. Allahım, dedim keske o butonun icine işinlansamda geri alsam ama oldu tabii.Ama o zaman dunyanın sonu degilde, kendimi ciddi ciddi uzaya dogru fırlatasım gelmedi degil.
Ay nevar bunda g..zeka.Bi tıktan kalkacaksa, bi tekme atalım, havalara ucsun o zaman ayyIliskimiz kaostu bizim zor koptuk gel git yalama olmuştu şimdi egosu sisicek adamin ne cazibeli bir irkekmisim ben benden vazgecemiyo dicek
Belki yazar? O zaman görüldü bile yapmadan cevap vermezsin. Bu tinlanmayis yeterli olur ona.Çok gel gitli bir iliskiydi bi ben bi o ayrılıp duruyoduk. Simdi dicek bak bak kopamiyo, onu kafaya takiyorum.
Tecrübe diyelimMaşallah hikaye yazdin vallahi ayak üstü iyiymis
Umursamaz davranacaksin, baska ne yapmayi düşünüyorsun? "Hee evet ya begenmişimdir" filan gibi..Su an gorduyse eminim darbukasini alıp çalıp göbek atiyodur heriftepki verirse ne dicem ne yapcam
bende merak ediyorum kimse cevap vermemişsormasi ayip stalklama ne demek
Artık çok geç. Wp den yazmış yaşıyorsun demek ki diye. Ölü taklidindeyim hala napcem yaHe bu arada feyk bir hesapla çocuğun yanlışlıkla beğendiğiniz fotoğrafı beğenin,en son onu görür feyki yani,sizi fark etmez.
ay töbe. yazmak için bahane mi bekliyormuş o da anında damlamış. yazma bir şey boşverArtık çok geç. Wp den yazmış yaşıyorsun demek ki diye. Ölü taklidindeyim hala napcem ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?