Kafamı duvara vurmam gerek

ayy sen naptın, bende ilk bulusma cevabını bekliyordum cocuktan.Sen git takip et. Allahım, dedim keske o butonun icine işinlansamda geri alsam ama oldu tabii.Ama o zaman dunyanın sonu degilde, kendimi ciddi ciddi uzaya dogru fırlatasım gelmedi degil.

Maşallah hikaye yazdin vallahi ayak üstü iyiymis

Iliskimiz kaostu bizim zor koptuk gel git yalama olmuştu şimdi egosu sisicek adamin ne cazibeli bir irkekmisim ben benden vazgecemiyo dicek

Iliskimiz kaostu bizim zor koptuk gel git yalama olmuştu şimdi egosu sisicek adamin ne cazibeli bir irkekmisim ben benden vazgecemiyo dicek
Ay nevar bunda g..zeka.Bi tıktan kalkacaksa, bi tekme atalım, havalara ucsun o zaman ayy
Bakabilirsin, sonucta babing giremez bakamaz diye bişey yazmıyo.İstemiyorsada kilit vursun, pece taksın.

Ya yine iyisiniz,sevmediğim gıcık bi kız var geçen profiline bakiyim dedim,takip isteği yollamışım fark etmemişim. Kız onaylayınca jeton düştü,hayır bi halt yaptın bari fark et

He bu arada feyk bir hesapla çocuğun yanlışlıkla beğendiğiniz fotoğrafı beğenin,en son onu görür feyki yani,sizi fark etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…