Olabilir ne size göre anlamsız olan?Anlattıklarinin anlamsizliklarindan belli ki kafanda atlar degil filler kosuyor.
O kadar geçici değil.geçici bir süre yanınızdalarsa birkaç gün idare edin ne varki bunda, aileniz onlar sonuçta
Hatta fadimenin düğünü var. Birde needen ailen yalniz birakmiyor. Niye boyle isyankarsin hic bisey anlamadim da ondan.Anlattıklarinin anlamsizliklarindan belli ki kafanda atlar degil filler kosuyor.
tabiiYanlızlık iyidir benim gibi yap eşim yattiktan sonra hep kk da veya nette takılıyorum ev sessiz kedim yanımda huzurlu bir biçimde ne güzel
Başlıktan sonra devam ettim hatta diye.Hatta fadimenin düğünü var. Birde needen ailen yalniz birakmiyor. Niye boyle isyankarsin hic bisey anlamadim da ondan.
E tabi gündüz uyuyorum eşim gelmeden 3 saat önce falan kalkıyorum sonra eşle vakit geçirmecelertabiidüzeni kurmuş hatunun hali başka oluyor
E tabi gündüz uyuyorum eşim gelmeden 3 saat önce falan kalkıyorum sonra eşle vakit geçirmecelero yatıncada gece benim
Ben henüz hiç yalnız kalamadim bir de.Ben çok iyi anladım seni.
Bende de uzun zamandır öyle bir hal var.
Çoğu zaman yalnızım, aslında normalde yalnızlığı sevmeyen biriyim.
Ama artık insanla geçen küçük zaman dilimleri bile batmaya başladı.
Tek başıma yaşayacağım bir yere kaçasım geliyor.
Ama hayat devam etmek zorunda.
Hatta fadimenin düğünü var.
İnsanlar çok yoruyor.
Kendi anan baban bile çok yoruyor.
Aslında yalniz yaşıyorum ama beni yalnız bırakmamak için yanimdalar bir süredir. Arada bir fena huzurum kaçıyor. Anlasamiyoruz.
Bişey de diyemiyorum.
Kendi kendine alınganlık da yapıyor yarın valizimi toplayıp giderimler filan.
Epey yoruldum.
Pazarda elma kaç lira yerine, elmayı göstererek elma var mı diyorum. O derece dolu kafam.
Yalnızlık ... bazen nimet. Hatta çoğu zaman.
İçimi döktüm.
Teşekkürler. . .
Ben henüz hiç yalnız kalamadim bir de.
Bunaliyorum.
Seviyorum yalnızlığı.
Evim olmasa yeter bu kadar gidiyorum derim , o da olmuyor.
Afakanlar basıyor bazen.
Tek kalırsam da melankoliklesir miyim diye düşünüyordum ama ben kendimi kontrol ederim azcık yalnizlik istiyorum ya.
Bir gün yine dertleselim canım sende de değişiklikler var baya sanırım.
Amin canim ...Evet canım..
Hayatımda bir şeyler daha iyiyse başka şeyler kötüye dönmek zorunda sanki hep.
Çekiştire çekiştire hal kalmıyor.
Yoruldum..
Allah senin de, benim de, ihtiyacı olan herkesin de yardımcısı olsun.
Amin..
O meseleleri çok az düşünuyorum.Dedigin gibi bazen nimet herzaman degil
Ama kafanin dolulugu tahminem son donem yasadiklatinla alakali yavas yavas hersey gececen
Herkes zaman zaman benzer durumlar yasiyor hatta bir keresinde bana araba carpuyorduhakanten carpiyordu bi kerede dalginlikla yolumu kaybetmistim
Bu arada ailenizin oldugu sehire mi tasindiniz
Diger meselelerin suan sizi yormuyir ilusuba sevindim en azindan bide akliniz ona takilmiyir bi moral bozuklugu ordan gelmiyorO meseleleri çok az düşünuyorum.
Sanırım atlatabilecegim en hafif düzeyde atlatiyorum bu süreci.
Aileyle belli bir yaştan sonra sürekli yaşamak zormuş.
Hayır ayrı şehirlerdeyiz yine ama yanimdalar bir süre daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?