Kafamın içinde atlar kosuyor

belmiyum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
1.335
1.663
133
Hatta fadimenin düğünü var.
İnsanlar çok yoruyor.
Kendi anan baban bile çok yoruyor.
Aslında yalniz yaşıyorum ama beni yalnız bırakmamak için yanimdalar bir süredir. Arada bir fena huzurum kaçıyor. Anlasamiyoruz.
Bişey de diyemiyorum.
Kendi kendine alınganlık da yapıyor yarın valizimi toplayıp giderimler filan.
Epey yoruldum.
Pazarda elma kaç lira yerine, elmayı göstererek elma var mı diyorum. O derece dolu kafam.
Yalnızlık ... bazen nimet. Hatta çoğu zaman.
İçimi döktüm.
Teşekkürler. . .

geçici bir süre yanınızdalarsa birkaç gün idare edin ne varki bunda, aileniz onlar sonuçta

geçici bir süre yanınızdalarsa birkaç gün idare edin ne varki bunda, aileniz onlar sonuçta
O kadar geçici değil.
Birkaç aydır birlikteyiz.
Tatilde de ben ordaydim zaten.
Aslında destek oluyorlar , iyi geliyorlar ama geri kalan zamanda da biraz yoruyoruz karşılıklı.

Anlattıklarinin anlamsizliklarindan belli ki kafanda atlar degil filler kosuyor.
Hatta fadimenin düğünü var. Birde needen ailen yalniz birakmiyor. Niye boyle isyankarsin hic bisey anlamadim da ondan.

Hatta fadimenin düğünü var. Birde needen ailen yalniz birakmiyor. Niye boyle isyankarsin hic bisey anlamadim da ondan.
Başlıktan sonra devam ettim hatta diye.
İsyankar değilim doluluk var.
Birkaç ay önce bosandim destek olmak icin kalıyorlar. Ayrı şehirlerdeyiz normalde.

Ben çok iyi anladım seni.
Bende de uzun zamandır öyle bir hal var.
Çoğu zaman yalnızım, aslında normalde yalnızlığı sevmeyen biriyim.
Ama artık insanla geçen küçük zaman dilimleri bile batmaya başladı.
Tek başıma yaşayacağım bir yere kaçasım geliyor.
Ama hayat devam etmek zorunda.

Ben henüz hiç yalnız kalamadim bir de.
Bunaliyorum.
Seviyorum yalnızlığı.
Evim olmasa yeter bu kadar gidiyorum derim , o da olmuyor.
Afakanlar basıyor bazen.
Tek kalırsam da melankoliklesir miyim diye düşünüyordum ama ben kendimi kontrol ederim azcık yalnizlik istiyorum ya.
Bir gün yine dertleselim canım sende de değişiklikler var baya sanırım.

Dedigin gibi bazen nimet herzaman degil

Ama kafanin dolulugu tahminem son donem yasadiklatinla alakali yavas yavas hersey gececen

Herkes zaman zaman benzer durumlar yasiyor hatta bir keresinde bana araba carpuyordu hakanten carpiyordu bi kerede dalginlikla yolumu kaybetmistim

Bu arada ailenizin oldugu sehire mi tasindiniz

Evet canım..
Hayatımda bir şeyler daha iyiyse başka şeyler kötüye dönmek zorunda sanki hep.
Çekiştire çekiştire hal kalmıyor.
Yoruldum..

Allah senin de, benim de, ihtiyacı olan herkesin de yardımcısı olsun.
Amin..

Amin canim ...
Imtihan dünyası işte.
Malesef bitmiyor sınavlar.
Allah ferahlık versin sana da ...

O meseleleri çok az düşünuyorum.
Sanırım atlatabilecegim en hafif düzeyde atlatiyorum bu süreci.
Aileyle belli bir yaştan sonra sürekli yaşamak zormuş.
Hayır ayrı şehirlerdeyiz yine ama yanimdalar bir süre daha.

Diger meselelerin suan sizi yormuyir ilusuba sevindim en azindan bide akliniz ona takilmiyir bi moral bozuklugu ordan gelmiyor

Bende yapi olarak herseyi kafaya takan biriyim o yuzden tahminen bir yilimin %50si birseylere uzulup kafaya takmakla geciyor

Dediginiz gibi belli bi yastan sonra aileyle yasamak cok zor bwn mecburi ailesiyle yasayanlardanim bu gidislede omur biyu oyle akacak

En azindan kendi evinize duzeninuze sahipsiniz baskalarina minnet etmeden yadamanin vwedigu bir huzur var biraz polyanacilik olacak ama en azindan belki biraz moral bulursunuz diye soyledim dertlerinizi kucumsedigim icin degil yanlisvanlamayin

Benimde bazen basimi alip gidesim var kimseye hesap vermeden yasayadim

Bu arada belki aileniz yalniz kalirsaniz kendinizi kotu hissedeceginizi dusundugu icin sizi yal i birakmiyordur

İnşallah bu zamanlarin tez zamanda atlatip burda bizimle mutluluklarinizi paylasirsiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…