Kafamın İçinden Sesler Geliyor?

Lightmya

Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2017
13
0
16
28
Öncelikle merhaba benim soracagim soru kafamın icinden kelimeler,anlamsiz cumleler ve cigrismalar geliyor olmasi.yaklasik 3 ay önce geceleri anlamsız sekilde ismimin soylenmesiyle kalkiyordum ve acayip korkuyordum sonra beynim icinden gelen isteksiz olarak cigriklar duyuyordum ve tekrar uykuya daldigimda bunlari unutmak sesleri duymazdan gelmek istedigim icin baska seyler dusunerek uyumaya calismistim ama aniden gercek gibi bir ses gelmesiyle irkiliyordum bu da beynimdeki her neyse bana gercek mi yoksa kafamin icinden mi geliyor diye sordugum zamanlar oluyor.Artik geceleri ismimin soylenmesiyle uyanmiyorum fakat aile ortaminda olsun,kitapokurken,uyurken,yalnizken vs.sesleri apacik duyabiliyorum ve buda benim irkilmeme sebep oluyor her zaman olmasada yinede olmuyor degil bende sebebini merak ediyorum bukonuda beni aydınlatacak olan var mı?:)

Psikiyatriye ve norolojiye gidin cok ciddi bir durum beklemeye gelmez.

B12 eksikliği olabilir. Nörolojiye görünün

bence ailene durumdan bahsedip doktora gidin eminim bir çözümü vardır geçmiş olsun

Canım ailende şizofreni öyküsü olan var mı? Hemen doktora git tamam mı? Nörolojiye git o seni yönlendirir zaten bir takım testler yapıp. Sakın ihmal etme.

Sesler böyle komut veren, bir şeyler yapmanı isteyen sesler mi yoksa anlamsız mı?
Kimi zaman anlamsíz cümler,kelimeler duyuyorum.Çigrismalar cok yok fakat beynimin ici mi yoksa disaridan mi karistiriyorum.Komut dedigin benzer bir olay yasadim sanki.Ben diger odadaydim gece 11 gibiydi.Ailemle birlikte yasiyorum ve birden kapinin ardindan ses geldi yada bana oyle geldi annem bana ilaclarini getirmemi soyledi bende annem odasina gidip hangi ilaclar diye soracakken annem uyudugunu gordum sonra sordugumda ben oyle birsey demedim diyordu.Buna benzer birkac olay daha yașadım

Son düzenleme:
Kimi zaman anlamsí

Bazı durumlarda da anlamlı sesler oluyor yani? Şimdi hastanelerde Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı bölümü olur, yetişkin olana gitme 18 yaş altı olduğun için çocuk ve ergen bölümü seni daha iyi ve uygun değerlendirir. Oraya başvur, bir görüşsünler seninle. Ona göre bir durum varsa erken teşhisle daha kolay önlemi alınır, bu durumdan kurtulma şansın daha yüksek olur. Erteleme sakın, geçmiş olsun.

Sesler böyle komut veren, bir şeyler yapmanı isteyen sesler mi yoksa anlamsız mı?
Yorumumun devamini yazacaktim ama yanlis gitti ve silindi.Çıgrismalar pek olmuyor fakat kafamin icindeki anlamsiz cumleler,kelimeler duyuyorum.Bunlari duymazdan gelip baska birsey dusunmeye calistigimda ise daha kotu olup sanki bu sefer birisi bagiriyor ve bu daha urkutucu.Ve belki kimi zaman komut veriyorr olabilir.Mesela ben ailemlw beraber yașıyorum.Ben hemen karşı odadayım annemle kücük kız kardeşim ise karşı tarafta.Benşm kapım kapalı içerde yelefonla oyalanırken annem kapının ardından seslendiğini duydum yada bana öyle geldi.Annem kız kardeşimin şurubunu getiememi istedi bende hiç teereddüt etmeden kalktım ve hangi şurup diye sormak için odasına gittim ama annem uyuyordu buna benzer biekaç oolay daha yaşadım

Anladım güzelim. Yukarıda da yazdım sana, bir Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı bölümüne gidip durumunu anlatırsan onlar seni en uygun şekilde değerlendirir, birtakım testler uygularlar ona göre erken teşhisle önlemi alınabilir, belirtilerin azalabilir. Lütfen erteleme olur mu? Tekrar geçmiş olsun.

Canım ailende şizofreni öyküsü olan var mı? Hemen doktora git tamam mı? Nörolojiye git o seni yönlendirir zaten bir takım testler yapıp. Sakın ihmal etme.

Hayır şizofreni oldugunu zannetmiyorum.Çünkü ailemde ya da yakınlarımda yok.Zaten ailede olan şizofreni bile kolay kolay cocuga bulaşmıyormus bizimkilerde de yok pek sanmıyorum

Doktor a boşu gitme ilacla sureci uzatirsin sana tavsiyem hemen metafizikçi bioenerji uzmanı acil tedavi al ,özel de mesaj atıyorum .

Eskiden de vardı şizofreni ama köy ortamı kimse ne olduğunu bilmezdi, belki de vardı ama bilen yok . Neyse inşallah değilsin ama bu psikolojik bir olay o yüzden direk nöroloğa.
Hayır şizofreni oldugunu zannetmiyorum.Çünkü ailemde ya da yakınlarımda yok.Zaten ailede olan şizofreni bile kolay kolay cocuga bulaşmıyormus bizimkilerde de yok pek sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…