Zaten paylaștım,söyledim anlattım durumu ama daha 16 yașında oluğum icin aldırmiyorlar.Psikiyatri,psikolog falan hic istemiyorum çünkü onlar benim yasadiklarimi yasadi da mi anlayacaklar beni kendi durumumu kendim çozmeye calisacagim belkide bir anlik psikolojik durumdur geçer diyorum simdilikLightmya sen sakince durumunu annene ve babana anlat. Onlar senin gitmen gereken doktora görürürler. Burda ki kimse bilirkişi değil. Bu sebeple buradan konulan teşhisleri pek de önemseme. Ama muhakkak ailenle paylaş yaşadıklarını
Sizin uygulatmadiginiz birseyide tavsiye etmeniz ilginc.Bu arada ben bioenerji aldim bir ise yaramiyor denemeyinde.Ben zaten terapi görüyorum. Ama ben bioenerji seansı almıyorum psikoloktan terapi alıyorum ...Benim psikologum musallat sorununa da bakıyor ..ama sizin yaptığınız hiç hoş değil bunu da bilin zaten aklımdan atmaya çalıştığım bir burnum var sizde ilk fırsatta bunu bu konuda hatirlattiniz çok sağolun!
Hayır şizofreni oldugunu zannetmiyorum.Çünkü ailemde ya da yakınlarımda yok.Zaten ailede olan şizofreni bile kolay kolay cocuga bulaşmıyormus bizimkilerde de yok pek sanmıyorum
Daha 16 yaşındasın ve durumunu kendin nasıl çözmeyi planlıyorsun? Yaklaşık 18 yıl okuyup ihtisas yapıp bu alanla uğraşan insan çözemiyor da(!) daha yeni liseye başlamış 16 yaşındaki sen nasıl çözeceksin merak ediyorum? Bildiğin bir yöntem mi var?Zaten paylaștım,söyledim anlattım durumu ama daha 16 yașında oluğum icin aldırmiyorlar.Psikiyatri,psikolog falan hic istemiyorum çünkü onlar benim yasadiklarimi yasadi da mi anlayacaklar beni kendi durumumu kendim çozmeye calisacagim belkide bir anlik psikolojik durumdur geçer diyorum simdilik
Eğer ailen önemsemiyorsa okul açılınca bu durumları rehber öğretmeninle, o da yoksa sınıf öğretmeninle paylaş. Onlar ailenle görüşürler ve doktora gitmen gerekiyorsa onları ikna ederler. Ayrıca psikolog ve psikiyatriste gidince ne kaybedersin ki. Denemekte fayda var. Sonuçta onların da uzmanlık alanı bu. Öyle değil mi :)Zaten paylaștım,söyledim anlattım durumu ama daha 16 yașında oluğum icin aldırmiyorlar.Psikiyatri,psikolog falan hic istemiyorum çünkü onlar benim yasadiklarimi yasadi da mi anlayacaklar beni
Tekrar yaziyorum yasin kucuk ciddi bir durum var psikiyatriste ve norologa gitmelisin olk onve norologa git anlat.Zaten paylaștım,söyledim anlattım durumu ama daha 16 yașında oluğum icin aldırmiyorlar.Psikiyatri,psikolog falan hic istemiyorum çünkü onlar benim yasadiklarimi yasadi da mi anlayacaklar beni kendi durumumu kendim çozmeye calisacagim belkide bir anlik psikolojik durumdur geçer diyorum simdilik
Yeni liseye bașlamadim lise 3 okuyorum ve arkadaslarimdan biliyorum senin cevren nasil bilmiyorum ama belki yasadigin yerdeki psikolologlar veya psikiyatriler daha tecrubelidir benim yasadigim yere gore cunku ben burada arkadaslarima antidepresan hapi verdiler ve 16- 17 yasindaki bu genclere sana problemini soruyor sizde anlatiyorsunuz bir kac teselli cumle kuruyor sonra da hap veriyor.Benim de diger psikologlara gitme imkanim yok.O yuzden istemiyorumDaha 16 yaşındasın ve durumunu kendin nasıl çözmeyi planlıyorsun? Yaklaşık 18 yıl okuyup ihtisas yapıp bu alanla uğraşan insan çözemiyor da(!) daha yeni liseye başlamış 16 yaşındaki sen nasıl çözeceksin merak ediyorum? Bildiğin bir yöntem mi var?
Psikolojik işte, eğer erken tedavi edilmezse çok kötü şeyler olabilir. Bizler de çevremizden gördük böyle şeyleri o yüzden doktor diyoruz!
Ben hapa karşıyım zaten. Hap kullan demiyorum ama bir destek almalısınız hiç olmazsa ne olduğunu öğren. İlla hapı kullanman gerekmez.Yeni liseye bașlamadim lise 3 okuyorum ve arkadaslarimdan biliyorum senin cevren nasil bilmiyorum ama belki yasadigin yerdeki psikolologlar veya psikiyatriler daha tecrubelidir benim yasadigim yere gore cunku ben burada arkadaslarima antidepresan hapi verdiler ve 16- 17 yasindaki bu genclere sana problemini soruyor sizde anlatiyorsunuz bir kac teselli cumle kuruyor sonra da hap veriyor.Benim de diger psikologlara gitme imkanim yok.O yuzden istemiyorum
Yeni liseye bașlamadim lise 3 okuyorum ve arkadaslarimdan biliyorum senin cevren nasil bilmiyorum ama belki yasadigin yerdeki psikolologlar veya psikiyatriler daha tecrubelidir benim yasadigim yere gore cunku ben burada arkadaslarima antidepresan hapi verdiler ve 16- 17 yasindaki bu genclere sana problemini soruyor sizde anlatiyorsunuz bir kac teselli cumle kuruyor sonra da hap veriyor.Benim de diger psikologlara gitme imkanim yok.O yuzden istemiyorum
Günlük tutun, sizin yaşınızdaki gençlerin duygu iniş çıkışları olabiliyor, aile yaşamı, sosyal çevre, maddi imkanlar vb sebepler yatabiliyor altında, sizinde bu durumu yaşamınızın altında mutlaka elle tutulur somut bir sebep vardır, rica ediyorum sakın yok musallatmış, öcüymüş böcüymüş gibi şeylere prim vermeyin, sorununuz tümüyle tıbbi yardımla geçebilecek geçici bir sağlık sorunu.Yeni liseye bașlamadim lise 3 okuyorum ve arkadaslarimdan biliyorum senin cevren nasil bilmiyorum ama belki yasadigin yerdeki psikolologlar veya psikiyatriler daha tecrubelidir benim yasadigim yere gore cunku ben burada arkadaslarima antidepresan hapi verdiler ve 16- 17 yasindaki bu genclere sana problemini soruyor sizde anlatiyorsunuz bir kac teselli cumle kuruyor sonra da hap veriyor.Benim de diger psikologlara gitme imkanim yok.O yuzden istemiyorum
Tanıdığım biri almıştı ondan önerdim kimden aldığınızda önemli .Sizin uygulatmadiginiz birseyide tavsiye etmeniz ilginc.Bu arada ben bioenerji aldim bir ise yaramiyor denemeyinde.
Peki , sizin dediğiniz gibi olsun ama kuranda geçen şeylerin müslümanların inanmamasi ayrıca ironik :) iyi sözlerinizi içi teşekkür ederim umarım Allah bu sözlerinizi size yedirmez çünkü sizi ona havale ettim.Size kötü bi haberim var.. Siz kara cahilsiniz ayrıca enayisiniz elalemi de enayiliğinize cehaletinize özendirmeyin
Tanıdığım biri almıştı ondan önerdim kimden aldığınızda önemli .
Kuranda ne yaziyor soyle hele? Biofizikmi yaziyor?Peki , sizin dediğiniz gibi olsun ama kuranda geçen şeylerin müslümanların inanmamasi ayrıca ironik :) iyi sözlerinizi içi teşekkür ederim umarım Allah bu sözlerinizi size yedirmez çünkü sizi ona havale ettim.
Yanlis anlamayin ama direkt hapa karsiyim yazisiniza cevap vermek istedim. Psikiyatrik rahatsizliklar da bir mide rahatsizligi gibi ya da enfeksiyon gibi tedavi edilmesi gereken hastaliklar. Nasil enfeksiyon icin antibiyotik aliyorsaniz psikiyatrik hastaliklarin da ilaci var, hapa karsiyim diye on yargili olmayin :)Ben hapa karşıyım zaten. Hap kullan demiyorum ama bir destek almalısınız hiç olmazsa ne olduğunu öğren. İlla hapı kullanman gerekmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?