• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafamız karışık

Sanatcilar filn hamileyken sahneye cikip atlayip zipliyolar ucaga biniyolar filan hatta millet spor yapiyo iyi dogum yapsin die buda ucaga binemiyo dogruysa tabi mesele anlamadm gitti

Atsınlar mı nişanı diyosun..
Nisani atsin demedim ki beklesinler ileri tarihi ozaman erkek eger dusunmek istiyorsa dusunsun tasinsin kafasindan belki diger kizi silmesi uzun suruyordur silip atsin evlensin yada silmek istemiyorsa zaten evlenmez yani zamana birakin gidip boyle durumda hadi hadi diyip evlendirdiginiz damatlar snra karisini ve evliligi hapis gibi gorup esine hayati zehir ediyor damat adayi kafasinda kararini kesin vermek istiyordur kizi kafasindan silip atmak icin zamana ihtiyaci vardir silip attiktan snra vicdani rahat evlenir atamiyorsa zaten evlenmez umarim

Görücü usulü ve uzaktan akraba ile olan bir sözlülük dönemi düşünün. Kız tarafı Haziranda büyük nişan yaptı. Öncesinde Aralık 2013 te yüzükler takıldı.
Eylülde düğün olacakken erkek tarafı Nisan ayına erteledi ve davetiyeler basılmış..
Nikah henüz yok düğün tarihi ertelendi ve sebep 3 aylık hamile olan oğlanın kız kardeşi ve yurt dışında..
Onu bekliyolarmış düğün eylül de olcakken..
Bu arada oğlanın nişanlanmadan önce eski sevgilisi varmış ve evlenceklermiş ama kızın ailesi vermemiş oğlanda hemen benim arkadaşımla nişanlandı ve akrabalar ..
Bu uzatma neden anlamıyoruz..
Bu arada eski sevgilisi gerçekten çok güzel hanım bi kız resmini gördük ama susuyor arkadaşım soğur benden diye cınkar çıkarmak istemiyor..
Amaç ne olabilir ya arkadaşlar süre ne kadar uzuyo fark ettiniz mi? Arkadaşım çok zengin bu arada acaba oğlan onamı tututuldu diyorum kendime bahanemi arıyo noluyooo??

Keske arkadasınız nisanlısının gecmisini iş ciddiye binmeden ölcüp tartsaydı. Belki de gercekten sebep bu ama şu an şüphe yaratıyor işte.

D deryabilir
Bu kizda guzel kizlarimiz guzel ama nişanatan ve ailesini bilemeyecegim erkek adayimiz kasilmaktan poz verememis nasil dursamda sekil gozuksem diye ama ailesi bu kizla evlendirdigi icin kendisini off ailemin buldugu kizla evleniyorum diye kisitlanmis hissedebilir

Insanun yuzunden belli olur mutlu oldgu ne kdr cekinirse cekinsin bu adam mutsuz druyor bence

fotoğraftan anlanıcak bir durum değil ki ..:KK51::KK51:
fotoğraf yükleyerek onların kişiliğini ortaya koymadınız,sadece kim olduklarını görün der gibi .. :KK56::KK56:
ilginç geldi bana .. siz önceki kız arkadaşı olmayasınız .. :KK14::KK14:
yahu ikisinide koyuyorum merak eden biri vardı her neyse.. Bune şüphe :D

bırcok sey olabılır..Belk, erkek tarafı maddı anlamda yetemedıgı ıcın dugunu erteledı.. bilemezsiniz ki..bu kadar kısa surede bırınden ayrılıp hemen nısanlanması garıp tabiki..de bu konunun dugun tarıhı ertlendıgınde hortlaması cok garıp.. arkadasınızın bu zaman kadar bu konuya cok once takılmalıydı..

Back
X