Kafamızdaki ?

Tarantlarr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2019
179
35
98
Sevgili üyeler ; 1,5 seneyi geçen bi ilişkim var 25 yaşında ciddi düşünüyoruz fakat birbirimize zarar vermeden cinsel olarak kendimizi tatmin amaçlı bi şey yaşadık lakin erkek arkadaşımın cinsel organı birazcık küçük ileride evlendiğimizde mutlu edememe korkusu var onun da benimde mutlu olamam sizce bu sorun olur mu ? Kafamızda ? Oluştu

Mesela, kızlığıma zarar vermesi ileri gidip hamile kalmam gibi, yüzeysel bi şeyler yaşadık
“Birbirimize” demişsiniz, siz ona nasıl zarar verebilirsiniz mesela? Grinin 50 tonu moduna girmedikçe yaşadığınız şey “zarar vermek” olmuyor.

Hissetmek, ellediğimde de
belki tam performansta değildi o sıra (daha edepli nasıl yazsam bilemedim :D )? hem standardın ne olduğunu gördünüz mü daha önce de bunu küçük buldunuz?Oklava gibi bir şey hayal etme zaten :D Önemli olan boyu değil işlevi

İşte işlevi de küçük olunca yani ben de hissedemiyorum öyle olunca şimdi kıyas olacak ama eski sevgilimle de ayni şeyi yaşamıştık mesela o büyüktü onda hissettim tatmin olamama korkusu var evlilik olursa sorunum bu 10 cm den küçüktür herhalde ereksiyon halinden hariç o uzunluğu bende nasıl yazacağımı bilemiyorum edepli

İşte işlevi de küçük olunca yani ben de hissedemiyorum öyle olunca şimdi kıyas olacak ama eski sevgilimle de ayni şeyi yaşamıştık mesela o büyüktü onda hissettim tatmin olamama korkusu var evlilik olursa sorunum bu 10 cm den küçüktür herhalde ereksiyon halinden hariç o uzunluğu bende nasıl yazacağımı bilemiyorum edepli
Yaparken iyi güzel ama anlatırken aman nasıl anlatabilirim falan diyosunuz. Yaptığınız şeyden korkmanız utanmanız gerekmiyor. Bu gayet olağan ve doğal. Ve boyut olarak ne beklentiniz var bilmiyorum ama boy önemli değil sadece bazı pozisyonları yapamayabilirsiniz. Bu da sadece penis boyuyla alakalı bişey değil. Aranızdaki boy farkı,ikinizden birinin kilolu olup olmaması da bunu etkiler. Onun dışında kendinizi ve birbirinizi tanımaktan korkmayın.

Back
X