Kafana sık diyen beynim

Iyi bir ilac tedavisi ile bu sürece asla gelmezsiniz.Baska bir doktora duzenli gidin ben anksiyete hastasıyım, tedavinize sadık kalırsanız depresyon uğramaz, boyle durmadan basla birak,ilac değiştir, olmaz bu isler

Güzel olmak neden bu kadar önemli?
Kaynınızın sizi güzel bulması ya da bulmaması hayatınıza ne katıyor?
Bence bunları konuşabileceğiniz bir psikolog ile görüşmelisiniz düzenli şekilde.
Çünkü altta yatan algılarınızı değiştirmedikçe bugün kaynım güzel bulmadı diye atak geçirirsiniz yarın başka saçma bişeyden.

beni eskilere götürdün canım evet haklısın bende bir an once eski günlerime dönmek için can atıyorum. Allah bizimle olsun

Iyi bir ilac tedavisi ile bu sürece asla gelmezsiniz.Baska bir doktora duzenli gidin ben anksiyete hastasıyım, tedavinize sadık kalırsanız depresyon uğramaz, boyle durmadan basla birak,ilac değiştir, olmaz bu isler
ilacımı beğenmeyip değiştirdi sonra böyle oldum aynen

hiçbirşey yapamıyorum maalesef
Ölmeyi düşünmek yerine kocayla mutsuzsan kocayı terket, çalışıyorsan çalışmamayı, çalışmıyorsan bir iş bulmayı dene, kaynınla küs mesela kötü insanları çıkar hayatından. Çok çok kötü isen de hastaneye yatarak tedavi al bence.

hiçbirşey yapamıyorum maalesef

Yapamiyorum degil. Yapmiyorum o. Evet su anda hastalik sizi asaya cekebilir. Ama terapi almaya basladiginiz bu yana ic dünyaniz icin hicbirsey yapmadiysaniz o zaman ilerlemediginizi de sasirmayin. Bizi depresyona sokan yanlarimizi bulup iyilestirmedikten sonra 50 yil terapi görsek de, 50 yil ilac icsek de fayda etmez. Siz asıl işi yapmadan iyilesmeyi bekliyorsunuz, sorun orda

ne yapmamı onerirsiniz

ilaçlar tam fayda etmedi maalesef iyiyim dediğim anda bile ataklarım oldu bende anlamadim

benimde sınavim bu galiba nereye kadar böyle devam edecek bilmiyorum

yukarıda ki cümleler depresyon panik atak vb hastaların sıklıkla kullandığı cümleler. kabulleniş, işin içinden çıkamama, çaresiz ve yenik hissetme, güçsüzlük hissiyatları bu hastalıkların getirileri. iyileşemeyeceğim fikrine körü körü inanmanın neticesi elbette iyileşme sürecinin ötelenmesiyle sonuçlanıyor. benim size tavsiyem hastalığınızı tanıyın. çeşitli yayınlar var örnek hastaların yaşadıkları süreçleri anlatan. videolar izleyebilirsiniz. top seviyede hastaların da iyileşebildiğini görmek motivasyonunuzu ve inancınızı pekiştirecektir. ve aslında bu hastalığın kimlerde neden görüldüğünü nasıl ne zaman başladığını öğrenmekte yararlı olacaktır. karşındakini iyi tanıdığında zamanla ondan korkma güdün azalacak. mücadele gücün hızla artacak. zaten burada yardım istemeniz, bunları paylaşmanız, bir adım attığınızı ve istekli olduğunu gösterir. istek varsa gerisi teferruattır:)

4 ay olmuş terapi daha çok yeni, terapi işi bir süreçtir sihirli değnek değildir. beyine işlenen arızalı kayıtlar düğmeye basınca silinmez. ancak bu sürecin sonunda kalıcı iyileşmeyi fark edersiniz. bu süreç birinde 6 ay olur birinde 3 yıl. herkesin genetiği bünyesi travması farklı. sadece terapistinizi iyi araştırıp seçtiğinizi temenni ederim. terapistiniz nasıl bir yöntem uyguluyor, kullandığı terapi metodu nedir yani?

hani filmlerde izleriz, hipnoz edilen kişiyi bir hareketle hipnoza sokar yine bir hareketle hipnozdan çıkarır. kaynınızın bu olayı sizin için uyarıcı etken olmuş anladığım kadarıyla. yani bizim hiç farkında olmadığımız tetikler, hiç farkında olmadığımız travmaları su yüzeyine çıkarır. temeldeki soruna inmek ve onu ortadan kaldırmak, ruhsal şifa yöntemlerinde ortak biz bakış açısıdır.

psikoterapi çok faydalı olmakla beraber uzun basamaklı bir yoldur. benim nacizane daha kısa süreçte etki edeceğini düşündüğüm ve benim gibi düşünen bir kitlenin de olduğu, inandığım bir terapi yöntemini size önermek isterim. aile dizimi, konstelasyon olarak araştırın lütfen. Sevginin Kökleri, bir aile dizimi rehberi kitabı işin mantığını örnek hasta hikayeleri ile anlatmış. beğenirseniz sizin de aklınıza yatarsa bu yöntemi de denersiniz.

ruh da hastalanıyor. nasıl bedenimiz çağrı yapınca cevap veriyoruz, ilaç beslenme vs her yöntemi deniyoruz. ruhumuz için de aynı özeni göstermeli, tedavi için tüm yöntemleri denemeliyiz. geçmiş olsun, tez zamanda şifalanırsınız inşlh

Terapi al mutlaka, bazen beynimizi kontrol etmek konusunda hepimiz zorlanıyoruz, depresyon ne beter bir şeydir iyi bilirim Ama kendine hep şunu hatırlat; “geçecek” sıkı sıkı tutun bu düşünceye…
Allah kimseye yaşatmasın geçecek hayatta ne kalmis ki aynen

uzun uzun anlamışsınız zaman ayırdığınız için teşekkür Ederim once emdr yi de denedim terapistim bana yaramadığını karar verdi. Sonra klinig pskolog buldum onunla da sohbet tarzı ilerliyoruz su anda

Hayır başka ilaç verdi maalesef eski günlerimden eser yok
E peki bu ilaçtan fayda görmediğinizi belirttiniz mi doktorunuza?

Doktorunuz siz önceki ilaca iyi yanıt verirken durup dururken mi değiştirdi ilacınızı?

Değiştirme gereği gördüyse , vardır bir bildiği.

Ama siz mutlaka kontrollerinize gidin düzenli olarak, ilaçtan istediğiniz verimi alamadığınızı söyleyin.

En ufak şeyi dahi doktorunuzla paylaşın. Size göre ufak gelen detaylar, tedavinin prognozu açısından büyük önem taşıyor çoğunlukla.

hatırlıyorsun değilmi evet oyleydim cidden ki Allah dilerse yine oyle olurum mutluluğuma nazar degdi
İnşallah,hatta profil resminiz sarışındi.
Uye oldugum zamanlarda yazıyordunuz.
Bzen insan dibe duser,ama ben size inaniyorum,siz cok neşeli ve güçlüsünüz,kesinlikle başka doktora görünün,çocuklarınız ve kendiniz icin yapin bunu

bana iyi gelen ilaçla beraber atak geçirdim bunun üzerine Dr gittim. ilacımı değiştirdi. sonra yerin dibine girdim bu ilacın da faydasını gördüm ama tam değil doktor 6 haftayı bekliyor 1 hafta daha bekliyip gidecegim

evet canım doğru o bendim teşekkür ederim iyi ki varsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…