- 31 Mayıs 2016
- 448
- 284
- 103
- Konu Sahibi Happyending
-
Öyle de işin ucu bi şekilde aynı yere geli ovu testi yaptgndada gelcek aklna yumurtladm mı falan sonra 14 gün nasıl geççek dicen ohooo kesin bi cozm lazm bizeCnm bnm hic bi sikintim olmadihi halde 14 aydr olmuyo yarin test yapcm sabh sonucu bile bile ve su kafaya takmama mevzusunu uygulcm bu ay adetten sonra cnm tek yapcgm sey ovu testi yapcm spor kulubune yazilim diyorum bu siteyede bata kadar bi ugramiyim diyorum internette farkli el isi ve ev suslerine falan bakim dyrm belki ise yarar kafayi dagtrm cunku ben piskolojik olarak bati 10 gun geciktrdgimi biliyrm cnm ya
evet kızlar kafama takmadıgım zaman beklemediğim bi anda olacakmış bebegim herkess bunu söylüyor.
Kısaca özet geçeyim size
13 aydır cocuk istiyoruz olmadı doktora gittim polikistik over var dedi. Su an glifor ve inofolic kullanmaktayım ikinci aya girdim. Adetlerim düzensizdir ne zaman olacagımı blmem. Bu yuzden günüm her yaklastgında beni bi telas kaplıyor acaba bu sefer tuttu mu diye.
Evet kafama takıyorum ama eşimle birlikte olurken değil her ay adet olmaya yakın daha cok.
Şimdi lütfen biri bana bunu nasıl kafama takmayacagımı kafamdan atacagımı da anlatsın öyle kafana takmazsan olur demekle olmuyor dimi ama
Öyle de işin ucu bi şekilde aynı yere geli ovu testi yaptgndada gelcek aklna yumurtladm mı falan sonra 14 gün nasıl geççek dicen ohooo kesin bi cozm lazm bize
Kuzenim evlendi bir sene bebiş gelmedi oda sürekli aklı fikri bu yöndeydi. Sonra Bi ay bıluştuk olmuyo çocuğum olmayacak galiba. Bıraktım artık beklentim yok bari evliliğimin tadını çıkarıyım dedi. O ay hamile kalmış adeti gecikmiş test yapmamış. Bizde diyemedik yap diye. Kız Bi senedir her ay negatif görmüş. İki adet geçince kan verdi . Bebiş Kocaman olmuş çok şükür. İnşlh sende müjdeni al Can'ım
Canım eşimin spermlerinde hiç bi sorun yok baktırdık bende bir kez klomen kullandım çatladı ama tutmadı. Bi de bunu dene üç ay dedi ama hep aklımda yakafaya takmadan olmuyor maalesef ki bende de pko var aynı senin dediğin gibi önce glifor ve infolicle başladım tedaviye.ardından klomen kullandım 3 kez yumurta çatlatma yöntemiyle gebe kalmaya çalıştım epey zaman aldı tabi bu durum.en sonunda dr um bu zamana kadar sonuç almamız gerekliydi eşin hiç spermiyogram verdi mi dedi.sonra bir sperm analizi yaptırdık ki sperm yok denecek kadar az.en sonunda tüp bebeğe başvurduk şimdi çok şükür bebeklerimi bekliyorum.
yani demem o ki eşin bir tahlil yaptırsın sorun sadece pko olmayabilir.eğer spermde de bir sıkıntı varsa izlemen gereken yolu çizmiş olur vakit kaybetmezsin.
inşallah hiç birine gerek kalmadan en kısa zamanda buradan gebelik haberini duyarız.
Valla bende bilmiyorum canım ya offbak onu hic dusunmedim bn dogru oda var ama ikinci kullnisim olck dye belki ise yarar dedim naaapcez yaaa
Allah bağışlasın inşallah isteyen herkese nasip ederinanin vakti vardir. ol demesiyle olu verir. benim 2. gebeligim ve gec dollenme olmus esimi dogru duzgun gormuyordum bile ama nasip oldu. Yalnizligin tadinu cikarin cocuk olunca artik hic birsey eskisi gibi olmuyor :)
Allah bağışlasın inşallah isteyen herkese nasip eder
Canım şöyle soyliyeyim ilk hamileligimde işten çıkacaktım normalde is yerinde bile bilgisayardan hamileligi arastirirdim o ay işten çıkacağım için yerime başkası geldi ve bilgisayar başına onu geçirdiğim için hamilelik arastirmadim işyerinde. Ve o ay kizkardesimin düğünü vardı onunla çarşıya çıktım hep. Ve o ay hamile kalmışım. Bu ay da instagramdan sayfa actim. Kokulutas yapimina yordum kafami, sepet yapiyorum cok ta zevkli, ugras buldum kendime ve bh siteye bu ay hic girmedim.yumurtlama dönemini kaçırdığını düşündüm ( takvime göre ) tam yumurtlama gününde eşim afedersiniz ama dışarı boşaldı baya kızdım bu ay da olmayacak çocuk iste dedim yumurtlama haftasinu kaçırdık dedim. Hatta eşim çok üzüldü sen bu ay bi hamile kal 3 gün konusmucam seninle dedievet kızlar kafama takmadıgım zaman beklemediğim bi anda olacakmış bebegim herkess bunu söylüyor.
Kısaca özet geçeyim size
13 aydır cocuk istiyoruz olmadı doktora gittim polikistik over var dedi. Su an glifor ve inofolic kullanmaktayım ikinci aya girdim. Adetlerim düzensizdir ne zaman olacagımı blmem. Bu yuzden günüm her yaklastgında beni bi telas kaplıyor acaba bu sefer tuttu mu diye.
Evet kafama takıyorum ama eşimle birlikte olurken değil her ay adet olmaya yakın daha cok.
Şimdi lütfen biri bana bunu nasıl kafama takmayacagımı kafamdan atacagımı da anlatsın öyle kafana takmazsan olur demekle olmuyor dimi ama
Yok arkadaş 6 aydır çalıştım kafamı kaldırmadım psikoloğa gittim hiç düşünmedim peşinden de tatile çıktım gezdim tozdum hala bişey yok bende pkoyum eşim varikoselden ameliyat oldu düzeldi şükür daha öncede 3 aşılama. kısmet nasip zamanı gelmemiş diyelim. ama şunu söyleyim yardımcı olur pkoyum çok zor adet oluyorum psikoloğum önerdi o zamandan beri düzeldi çok şükür mesirmacunun sallama çayı var maccun diye günde 1,2 için faydasını göreceksiniz.
Çokkk istiyorum ondan heralde yaaUmudunu yitirme tabiki ama bebeğinin zamana ihtiyacı var sana gelmek için. Sende bu sırada evliliğinin tadını çıkar
Canım 4.5 sene pco yüzünden olmadi tam tup bebek kararı aldık doktorum 2 ay dinlen dedi ilk ay rahim filmini tekrarladım adet olmayı bekliyodum tup bebek ignelerine baslamakk için adetim gelmedi hamileydim gerçekten sinir stres takıntı haline getirmek çok etkiliyoevet kızlar kafama takmadıgım zaman beklemediğim bi anda olacakmış bebegim herkess bunu söylüyor.
Kısaca özet geçeyim size
İşte bende tam buna bi çözüm arıyorum canımCanım 4.5 sene pco yüzünden olmadi tam tup bebek kararı aldık doktorum 2 ay dinlen dedi ilk ay rahim filmini tekrarladım adet olmayı bekliyodum tup bebek ignelerine baslamakk için adetim gelmedi hamileydim gerçekten sinir stres takıntı haline getirmek çok etkiliyo
En başta çocuk için ilişkiye girme keyif için bak şöyle diyim çok özür diyerek anlatıyorum 4.5 sene sadece çocuk için ilişkiye girdik yok dua ederek yok dine uygun konuşmadan afedersin çıplaklığı görmeden bele yastık koymalaar ayakları havaya dikmeler en hamile kaldığım ay tup bebegin tutcagina çok inandığım için eşimle sirf zevk için afedersin fanteziyle ilişki yaşadık bebeek olunca nasilsa rahat edemicez diye cok rahat davrandık sadece hemen kalkıp dus almadım sabaha biraktim hep çok ozurdileyerek anlatıyorum bunları ama bebek için gercektenİşte bende tam buna bi çözüm arıyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?