"Kafana takmadığın zaman olur" diyorlar

Öyle de işin ucu bi şekilde aynı yere geli ovu testi yaptgndada gelcek aklna yumurtladm mı falan sonra 14 gün nasıl geççek dicen ohooo kesin bi cozm lazm bize
Bence takvime hic bakma, Soyle dusun.kaderde varsa zaten olur kaderde yoksa kendimi.ne.diye yirtiyim de Ama.kaderinde olmasi.icin.bol.bol.dua et .yanlz.kalmamaya.bak yanlz.kalinca malesef hersey aklina geliyor.

Nasıl kafanıza takmayacağınızı söylemem bilemiyorum ama ben kafama takmadığım daha doğrusu takamadığım ay oldu.
Eşimin memleketine gitmiştik. Amaaan nasılsa bu ay olmaz dedim aklıma bile getirmedim ve o ay oldu.

Büyük başarı vallahi
aynen arkadaşım. herkes kafana takmazsan olur diyor. kimse bunu nasıl yapabileceğimizi söylemiyor. ben atamıyorum. yani artık hamile kalabileceğime olan inancımı yitirdim. ama buna üzülmekten vazgeçemedim. içimin sızısı yüreğimin acısı hiç geçmiyor. ve hep orada bir yerde kalacak gibi geliyor. ta ki olana kadar. bu şekilde de olmaz diyorlar. yani hiç çocuğum mu olamayacak. artık kendime kıymaktan korkuyorum. :)

ha belirteyim çalışıyorum. yapmam gereken birçok şey var. ama onlar da kafamı dağıtamıyor. yani kendinize meşgale bulun vs gibi akıl verenlere ithafen diyorum bunu. ben bebeğim olmadığı için yaptığım işe bile veremiyorum kendimi. o benimle olsa ondan destek alsam her şey daha güzel olacak sanki..evet mesleğim var. ama bu acı geçmiyor.

katılıyorum....

canım bende 1,5 yıl bekledim hiçbir sorun yokken ama öle bi takmıştım ki niye olmuyo diye diye her ay heyecanla bekliyordumm ama sonu hep hüsrandı
bayramda eşimn memlketine gitik orda hamile olduuğumu emzirdiğimi gördm sonra adetim 2 gün gecikti dedim kesin hamileyim test aldım yok eve geldik kan verdim adet oldum o kdr kötü oldum ki hazırlamıştım kendimi sonra bir daha tövbe yeter artk takmıycam olmazsa da doktora giderim dedim ve o ay 313 ayetel kürsüye niyet edip okudum 1 ay snrada hamile olduğumu öğrendim
senin durumunda ise bi hastalık var tedavi ol sennde olacak elbet ama cidden kafana takmaman çok önemli rahatlamn lazım olmuyor gerçekten de takıınca
inş olur canm sneinde

Kafaya takmamak mumkun mu cok istiyorsa insan cikmiyorki aklindan. Birde evse yanlizsa. Benmde oyleydi. 7 ay kadar olmadi. Agustos ayinda kaynvaldemler gorumceler geldiler. Ben ist daym onlar corum. Dedm bu ayi es geciyorum duzen olmayacak cunku. Neyse onlar gitti biz tatile ciktk batada 4 gun falan var muglaya gttk. Ailemin yanina ordanda fethiyede bi kac gun tatil yapacaktk. Benm evet bi duzensizlj oldu ama yinede bata yaklastikca acaba demeden kendimi alamıyorum. DeniE gidiyoruz pikniklere vs bide benm regl agrili gecer al diyorum adet olcm smdi rezil.olcak piknk falan yok yine tik yok. Neyse biz fethiyeye gttk
Hep bir adet sancisi bas agrisi var ama bi turlu olmuyorum. Kafami kurcaliyo bi umut acaba mi diye ama diyorum yok. U ay bi duzen dahi yoktu. Neyse fethiyede n sonra anneme tekrar geldk. 5 gun gectigi halde olmadim. Sonra yaptm testi ve ikinci cizgiyi koyu bir sekilde gordum. Sadece su var yanlzdm daha cok dusunuyodm.galiba birileri geldi ben gittim derken kafam dagldi sanrm. Ama her gun kesinlkle aklima geliyordu. Cikarmamak ne mumkun. Usteyen herkeae nasip olsun inss

Bende de pko var 11 aydır istiyorum klomen+iğne kullandım olmadı bu ayda glifor ve inofolic kullanıyorum ve birazcık kilo vermeye karar verdim aklımdan atmaya çalışıyorum aman diyorum gelirse gelsin gelmezse bebeğim keyfi bilirBiliyorum bir gün mutlaka anne olucam ama Rabbim benim için en hayırlı zamanı tayin etmiştir bende o zamanı bekliyorum..çünkü bişeyin ne kadar üstüne gidersen olmuyor

Bende gecen sene bu zamanlar kurtaj oldum doktor hemen kalirsin dedi iki ay sonra kimyasal oldu herkes dusukten sonra hemen kalirsin dedi ama malesef tam bir senedir olmuo gecen ay doktora gittim kist fln varmi diye doktor yok yumurtlamissinda dedi ama olmuo hergun elimde takvim gun sayiyorum yeter artik etrafimda herkes benden sonra evlenenlerin bile cocugu oldu takmamak elde degil bu ay yine heycan yapiorm sag bobregim agrio kasiga vuruom agriyi nedense bu agri yumurtlamadan once olmaz her ay yumurtlamadan sonra olur ya sabir Allah im yinede herkese nasip etsin evlenmesen once istemiodm simdi okadar goz yasi akitiyorum olsun diye

İşte bende bunu basıl yapacagımı blmedgmden actm konuyu bende çalışıyorum eşime bellide etmek istemiyorum ama elimde degil o kadar cok istiyorum ki bazen hiç olmicak galiba diyorum. Bu arada 41 gün bitti hala olmadım dün negatifti test bgünde yapsam mı bilemedim

Oo baya geçmiş bi doktora git cnm adetlerin duzensizse yumurtlamanda belli olmaz bence onu takip et cnm

Oo baya geçmiş bi doktora git cnm adetlerin duzensizse yumurtlamanda belli olmaz bence onu takip et cnm
Zaten pko yüzünden düzensiz adet oluyorum ben canım ne zaman olacagımı bilmiyorum yani. Hatta 9 ekimde sadece bi gün bi damla seklinde koyu renkte kan gelince doktora gittim kistten dedi glifor ve inofolic verdi o zamandan beri kullanıyorum ama hala hasta olmadım dünkü testte negatif of kafam cok karıstı. Düzene sokuyo bu hap dediler ama baksana ya

Anladim cnm aynn adetlerin duzeni girsin oyle insallah hemen olur strest etkilio takma kafana fazla

Şimdi hanımlar 4 eylülde adet oldum 4 gün sürdü zaten benim adetler o kadar sürüyor. 9 ekimde ise bir damla koyu renkli kan geldi devamı olmadı ve şu an 19 kasıma girdik ve ben hala adet olmadım bugünkü testte begatif bana neler oluyor ya

Aylardan bahsediyorsunuz ne güzel altı yıldır evliyim korunmuyorduk olmuyordu pcosluyum yumurta oluşup çatladığı halde eşimdede sıkıntı olmadığı halde hamile kalamadım sonra hsg cekildi çift taraflı tıkanıklık aman boşver dedim dört yılda öyle bekledim geçen ay hsg cekildi tüpün biri açıldı doktor altı yıl uzun bi süre tüp bebek dediki ben bu ay hamile kaldım. Sonuçlarınız normal yaşınız gençse kafaya takmayın haaa kafa nasıl boşalır derseniz tatile çıkın o ay hamilelik olasılığınız artar

Başadınız mı tedaviye? Acaba benimde tüplerim tıkalı olabilir mi çünkü günü denk gelse bile olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…