- Konu Sahibi Happyending
-
Doktorum hsg demedi ama ya of nedenkiKlomen le ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım şuan üç buçuk haftalık hamileyim hsg sonrası daha bir ay bile olmadı. Ebeyim ben tavsiyem hsg ve spermogram yaptırmadan tedaviye başlamayın boşa zaman emek para ümit israfı önce kontrol sonra tedavi
Hsg konusunda ben baskı yaptım madem yumurta var sperm testinde sıkıntı yok demekki sperm yumurtaya ulaşamıyor haa bak hsg de sıkıntı çıkmazsa bile hsg sonrası benim gibi hemen hamile kalan çok örnek var tıbben de kanıtlanmış bi durumDoktorum hsg demedi ama ya of nedenki
ama canım doğru söylemişler bende çok kafama takıyordum sanki hamile kalamazmışım gibi geliyordu ve benimde adetlerim çok düzensizdi haziranda doktora gittiğimde kistim çıktı ve 1 ay ilaç kullandım dolayısıyla adet görmedim o ay, ilacı bıraktıktan 2 hafta sonra hamile kalmışım aklımın ucundan dahi geçmeyen bir zamanda yanievet kızlar kafama takmadıgım zaman beklemediğim bi anda olacakmış bebegim herkess bunu söylüyor.
Kısaca özet geçeyim size
13 aydır cocuk istiyoruz olmadı doktora gittim polikistik over var dedi. Su an glifor ve inofolic kullanmaktayım ikinci aya girdim. Adetlerim düzensizdir ne zaman olacagımı blmem. Bu yuzden günüm her yaklastgında beni bi telas kaplıyor acaba bu sefer tuttu mu diye.
Evet kafama takıyorum ama eşimle birlikte olurken değil her ay adet olmaya yakın daha cok.
Şimdi lütfen biri bana bunu nasıl kafama takmayacagımı kafamdan atacagımı da anlatsın öyle kafana takmazsan olur demekle olmuyor dimi ama
Can'ım bişey sorucam 313 ayetel kürsüyü hergün mü okudun bi ay boyuncacanım bende 1,5 yıl bekledim hiçbir sorun yokken ama öle bi takmıştım ki niye olmuyo diye diye her ay heyecanla bekliyordumm ama sonu hep hüsrandı
bayramda eşimn memlketine gitik orda hamile olduuğumu emzirdiğimi gördm sonra adetim 2 gün gecikti dedim kesin hamileyim test aldım yok eve geldik kan verdim adet oldum o kdr kötü oldum ki hazırlamıştım kendimi sonra bir daha tövbe yeter artk takmıycam olmazsa da doktora giderim dedim ve o ay 313 ayetel kürsüye niyet edip okudum 1 ay snrada hamile olduğumu öğrendim
senin durumunda ise bi hastalık var tedavi ol sennde olacak elbet ama cidden kafana takmaman çok önemli rahatlamn lazım olmuyor gerçekten de takıınca
inş olur canm sneinde
hayr bi oturuştaa canm zor değil gerçi ben hzılı okuyorum dil alışkanlığıCan'ım bişey sorucam 313 ayetel kürsüyü hergün mü okudun bi ay boyunca
Anladım canım bende başladım bugün temizlendim Yen'i ay için gerçekten stres yapmayıp dua etmeyi istiyorum bu ay inşallah olur ben biliyorum gerçekten stresten olmuyo Allah'ın izniyle etsek te etmesek te istemese rabbim olmayacak Şen'de duanda eksik etme Allah hayırlısıyla kucağına ALDIĞIn günü göstersin inşallah bende ezbere biliyorum tatlım elimden geldiğince okuyucam ay içinde rabbim ben ve benim gibilerin sesini duysun inşallahhayr bi oturuştaa canm zor değil gerçi ben hzılı okuyorum dil alışkanlığı
Aminnn inşallah hepimiz kalırız. Bugün adet oldum aralık ayına kaldı umutlarAyol bacım kafana takmayıncada olmuyor şahsen uc yıldır olmyor baslarda kafama takmıyrdum bır sure snra dert oldu snra bezdım testlerden aman salla mdundayım yıne olmuyor nasıpte ne vaarsa o olur ama tabı takmamak en ıyısı Allah aratmasın kımseye ınsallah en kısa surede kalırsın
Temizleneyim bende baslıcamAnladım canım bende başladım bugün temizlendim Yen'i ay için gerçekten stres yapmayıp dua etmeyi istiyorum bu ay inşallah olur ben biliyorum gerçekten stresten olmuyo Allah'ın izniyle etsek te etmesek te istemese rabbim olmayacak Şen'de duanda eksik etme Allah hayırlısıyla kucağına ALDIĞIn günü göstersin inşallah bende ezbere biliyorum tatlım elimden geldiğince okuyucam ay içinde rabbim ben ve benim gibilerin sesini duysun inşallah
canım özelden bana at ismini soyismini ben okuym senn yerine daha çabuk biter 1 saatte okuyrm benAnladım canım bende başladım bugün temizlendim Yen'i ay için gerçekten stres yapmayıp dua etmeyi istiyorum bu ay inşallah olur ben biliyorum gerçekten stresten olmuyo Allah'ın izniyle etsek te etmesek te istemese rabbim olmayacak Şen'de duanda eksik etme Allah hayırlısıyla kucağına ALDIĞIn günü göstersin inşallah bende ezbere biliyorum tatlım elimden geldiğince okuyucam ay içinde rabbim ben ve benim gibilerin sesini duysun inşallah
Tamam Can'ım Allah razı olsun da özele nerden giricem isim atmak için oldu gönderdimcanım özelden bana at ismini soyismini ben okuym senn yerine daha çabuk biter 1 saatte okuyrm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?