Öperim tabi denizim sen iste yeterkiSüpersin arkadaşım....Gerçek hayatta tanımak istediğim insanlardansın sen de KK da..
Oğlunu öp benim için.......................
güzel bir paylasimdi. emegine saglik
Canımsın sen benim ne kadar güzel bir yazı bulmuşsun..Bir nefeste okuyuverdim bu oyunu bizde oynarız hoş şimdi azıcık yaşımız büyüdü bizim tavla okey ikili çoklu oyunlara geçtik..Bazen pişti oynuyoruz kağıtları tam tutamadığı için görüyorum bir sürü pişti yapıyor ardından nasıl oluyorsa:)
Ben bu yaşımdaki performansımı iç huzurumu neşemi oğluşuma borçluyum..Onun sayesinde evde kös kös oturmaktansa bir sürü faaliyete katılıyorum..Evimizin ufak ama 3, akıllı kişisi ne yaparsak yapalım fikrini almadan geçmiyoruz..İnanın bazen minik detayları görüp akıl veriyor bize ..Sağlıklı neşeli huzurlu birtakım şeylere ihtiyaç duymadığını bunun hazzını yaşamış olduğunu görmek çok güzel bir duygu
Bazen anne baba yaşamadıklarını çocuklarına yaşatıyor evet bunda çok haklısın hepimiz yapıyoruz bunu..Ama ben yinede yapalımın yanında çokta yapmamız gerektiğini düşünüyorum..Bizde yoktu onda olsun Biz yaşamadık o yaşasın çocuk biryerde hep birşeylerin olacağını biliyor..Kısıtlamanın zararı olabileceğine inanmıyorum Var_Yok kavramından bahsediyorumki bunuda bütün çocuklarımız öğrenmeli..
Varken iyi yokken kötü hayır yokkende mücadeleyi kavramlı..Geleceğinde Güçlü bir ebeveyn olarak görmek istiyorsak bazı şeylere dahada dikkatli olmamız gerektiğini düşünüyorum a.s. a.s.
malesef bir çok kişi gerçekten mahrum ediyor çocuğu herşeyden
evin içinde o oynanırmı
onu elleme
dokunma bozacaksın
çocuklar bir robot misali olmaya başaladı
tabiki ellememesi gerekenleri öğreteceğiz ama bunu yaparken onun çocuk olduğunu unutmadan yapmalıyız
ne kadar güzel kızlarımla eskiden sık oynadığım oyunlardandı evde saklambaç
kağıttan gemiler yapar leğenlerin içinde yüzdürürdük
tren oynardık ( hani kağıda sayı yazar karşındaki o sayıyı bilemezse tren hazırlanmaya başlamış olurdu ya)
daha birçok oyun var oynayabileceğimiz
amaç oyun değil aslında çocuğunuzla iletişim
dünyaya getirip bırakmak değil
onla hayata hazırlanmaktır
aslında bakarsanız biz çocukları değil çocuklar bizi büyütüyorlar
güzel paylaşımın beni yine eskilere götürdü ayşem sağol
dünya üzerindeki en güzel en gerçek konu çocuklarımız Şeniz
Şimdiki çocuk ve gençler için bende çok üzülüyorum...
Çamurlarla oynamıyorlar,
Bisiklet konvoyları yapmıyorlar,
Çelik çomak nasıl bir oyundur bilmiyorlar,
Ekmeğe çokokrem sürüp sokakta koşturmuyorlar,
Komşunun bahçesindeki erik ağacına tırmanmıyorlar,
v.s. v.s.
Onlar pc başında yalnızlıklarını dindirmeye çalışırken çocuklukları geçiyor...
Hadi kafamızı sallayalım ve unutalım tüm kötülükleri...
Şimdiki çocuk ve gençler için bende çok üzülüyorum...
Çamurlarla oynamıyorlar,
Bisiklet konvoyları yapmıyorlar,
Çelik çomak nasıl bir oyundur bilmiyorlar,
Ekmeğe çokokrem sürüp sokakta koşturmuyorlar,
Komşunun bahçesindeki erik ağacına tırmanmıyorlar,
v.s. v.s.
Onlar pc başında yalnızlıklarını dindirmeye çalışırken çocuklukları geçiyor...
Hadi kafamızı sallayalım ve unutalım tüm kötülükleri...
Bende çok üzlüyorum Özümbüş ablacım,çoğu kez şahit bile oldum aman üstünü kirletme,aman ortalığı dağıtma,sakın ,aman,yapma...Akşamları çok yorgunum oğlum dediğim zaman annecim azıcık oynayalım ne olur demesi yetiyor bütün yorgunluğum gidiyor hayat onlarla güzel,hayat onlarla anlam kazanıyor.Ağzına sağlık be ablacım ne güzel yazmışsın yüreğine sağlık.Evet oğlum doğduğu andan itibaren ben ben oldum,kimim,neyim,neden yaşıyorum hepsinin cevabı zaten belli olmuştu artık..
Teşekkür ederim benim büyük yüreğe sahip canım ablacım:asigim:
çok beğendim. bir an o anneyi ben. çocuğuda oğlum olarak hayal ettim. hayali bile güzeldi. daha altı yaşına çok var o günler bana çok uzak gibi geliyor ama. dilerim bende o güzel anları yaşarımmmmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?