Kafanızı nasıl boşaltıyorsunuz kızlar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sangs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
keman kursuna hala da gidiyorum canim.. hem ogrenmek icin zaman harcarken kafamda sorunlarimiin hicbirisi olmuyor hem de uzulerek veya dusunerek gecirecegim vakti kendim icin kullanmis hem de birseyler ogrenmis oluyorum... tavsiye ederim hangi muzik aletinden keyif aliyorsan onun kursuna git derim.. muzik iinsanin ruhuna cok iyi geliyor cidden.

dinlen bence yanlız kal mümkünse dış dünyayla ilşkini kes bi süre kafanı dinle

Ben de şu sıralar çok stresliyim.
Örgü çok örerdim, sıkıldım.
Kitap çok severdim, Bin muhteşem güneşi okuduktan sonra hiçbir kitaptan zevk alamaz oldum.
Yemek, pasta, tatlı, börek çörek yapardım, kilo aldım.a.s
Pc oyunlarından gözlerim bozuldu.
Velhasıl hiçbirşeyle uğraşasım yok---tu ki......
Şu pırıltılı taşlara sardım bu aralar, ütüyle yapışan swarovski taşlara.
Pazardan t-shirt alıyorum, yada evde kullanmadığım şeylere, eşofman altlarına ve hatta çantalara bile yapıyorum.
Çok minikleri var, onları ince uçlu cımbızlarla falan diziyorum, ütüleyip kullanmaya başlayınca çok güzel tepkiler alıyorum.
Bu aralar beni deşarj eden tek uğraş bu.
Kesinlikle tavsiye ediyorum, en azından kendinize bir tarz yaratmış oluyorsunuz.
Hatta bu işten kazanç bile sağlanabilir. yerimseniben

Son düzenleme:
kafanı boşaltmanın en güzel yolu bence nakış ... çekirdek gibi bişeyy süper

ben cok daralırsam alıyorum elime ingilizce makale , roman ne olursa onu cevirmeye calısıyorum cok keyifli oluyor...böylece hem ingilizcem gelişiyor hemde bir sürü yeni kelime ögreniyorum...bazen ispanyolca calıstıgımda oluyor..tavsiye ederim..

uyuyarak boşaltıyorum.ama önceden temizlik gezme alışveriş falan yaparak temiz bir yoruluyorum,son gücümlede yatağa yatıp uyuyorum.bütün ilaçlardan sporlardan iyidir

Eger stressli ve negatif bir donemdeyseniz kesinlikle spor, dans tavsiye ederim!
Spor yaparken vucut mutluluk hormonlari salgiliyor, hem daha fit oluyorsunuz
Ben spor yerine dansi tercih ediyorum. Hint dansi ogrendim, hatta latin salsa bile ogrendim dvd'den :dance:
Aerobic yapiyordum TV karsisinda.. hihoyyyt
yorulunca da komedi film, dizi seyrediyordum
Insan oooh be hayat ne guzelmis diyor..

Komedi dizilerinden, Friends bakardim, sinirli veya uzgun olunca
Kafam oyle bosalirdi ki.. gule gule bi hal olurdum :roflol:
Tavsiye ederim!

netde dolaşarak, vee en büyük kafa boşaltma yöntemim ÖRGÜ ÖRGÜ ÖRGÜ tamamen dağıtıyo insanın kafasını

Bir heves geldiğinde örgü..Ve KK da takılmak..

guzellerım hepınıze cok ama cok tesekur ederım hepınız soyledıgı seyler gercekten cok guzel cok saolun a.s. bende bugun gıttım 1000lık puzzle aldım bırazdan yapmaya baslıcam :dance:
fınallerım bıtsın fransızca derslerıne baslıyorum
ayrıca da yan flut alıyorum kesnlıkle cok kararlıyım ona baslıcam
son olarak evde yoga cd m vardı gecen sene yapıyodum cok faydasını gormustum ona da tekrardan baslamayı dusunuyorum ohh be ufkumu actınız cicişler kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
senin adina cok sevindim canim.. yan flut demek ha.. hastayim ben de yan flut sesine ya.. kemanda ilerledikten sonra yan flut calmayi dusunuyorum ben de :))
hayirli olsun canim.. kendini sakin birakma..

açarım youtube u. eğer sinirlemdiysem birşeye ve deşarj olmak istiyorsam Metallica, yok eğer üzüntülüysem yada sıkılmışsam Kitaro dinlerim. olmadı arkadaşların dediği gibi bayılırım yapboz yapmaya. :dance:

wow oynuyorum :))) kafam cidden bozulsa sabuha kadar oynadığım oluyor..
bu ara pilates yapıyorum tavsiye edilir muhteşem bı şey..ins yoga ya da basliycam:))
bilgisayarda çizim yapmaya çalışıyorum
kitap okuyorum
bol bol müzik dinliyorum
eğer ev dar geliyor evde duramiyorsam ve sürekli içimden konuşup duruyorsam cikiyorum sahilde yürüyüşe tek basıma o kadar güzel oluyo ki anlatamam..:))

aslında kafa dagıtmak cok kolaydır
mutfaga gırıp bıraz yemek yapmak elınıze bı kac şeker alın evınızın cevresındekı sızı tanıyan cocuklara verın onların yuzundekı tebessum sızıde mutlu eder..
yagmurun altyına cıkıp ıslanın cıplak ayak ıle topraga basın cıcekler ve toprakla ugrasın..
dertlerı olan bı kac kısıye mantıklı cozumler arayın..
sızden daha kotu durumda olan kısılerı ızleyın ve halınızle karsılastırın..
bunları yapamam dersenız bı tabak yere fırlatın kulaklarınıza yastık koyup cıglık atabılırsınız..
bı huızur evını yada sosyal hzımete gıderek degısıklıklerı gorursunuz..
sosyal falıyetlere katılabılırsınız..bol bol yurumek helekı en onemlısıdır..
yazdıklarım para ıle yapılmıycak seylerdır..
ve en onemlısı saglıklı bıcımde nefes aldıgınızıcın buna gulumsemelı ve sukretmelısınız..

komik videolara bakıyorum ben...telefon şakaları diye yazıyorum google a ve kopuyorum :)

film izliyorum ya da

ancak böyle yoksa hep kendı kendıme konuşup dururum ben :)))

senin adina cok sevindim canim.. yan flut demek ha.. hastayim ben de yan flut sesine ya.. kemanda ilerledikten sonra yan flut calmayi dusunuyorum ben de :))
hayirli olsun canim.. kendini sakin birakma..

saol cnm bnm cok tsk ederim ınsallah calarız beraber ve ılerletebılırız cok ıstıyorum cunku kaydirigubbakcemile2

evet canım cok guzel seyler yazmıssın sukretmek cok cok onemlı tskler verdıgın fıkırler ıcın a.s.

hobı kurslarına gıt ıst ısmek var ızmırdensın galıba orayı bılmıyorum kıtap tv net orgu bunları soylemısler zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…