Kafanızı nasıl boşaltıyorsunuz kızlar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sangs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım geçen gün aldım elime güzel bi defter,onu ciltlerine ayırdım;çorbalar,ev yemekleri,hamur işleri diye.cokacimcoook Annemden öğrendiğim nefis tarifleri renkli kalemlerle oraya yazmaya başladım.Yan sayfalarına da fotoğraflarını yapıştırıyorum.Hem ilerde işime yarayacak,hem de eğlendiğim bir uğraş oluyo benim için kaydirigubbakcemile2

ne zaman sıkıntıya düşsem , hayattan zevk almasam allaha sığınıyorum..kuranın türkçe mealini okur ona sığınır yakın olmak isterim bu beni mutlu eder...tabi hayata bağlandığım ,refaha eriştiğim günlerde onu unutmamak kaydı ile:)
allah içini ferahlatsın canım....

Tam anlamıyla kafamdakiler gitmez sadece anlık unuturum, sorun neyse ertelemiş olurum bi tek Derdim muhtemelen normalde geçenki patlamamdan sonra inanır mısınız sorun falan kalmadı sadece sorun teşkil eden şahısa çok yüklendim diye vicdan yaptım bi kaç gün o da geçti gittikaydirigubbakcemile3 Diyeceğim o ki neyi sorun ediyorsanız birebir sorunun muhatapıyla düşüncelerinizi olduğu gibi konuşmanız. H sorunlu bi durum yokta yorgunluk,bunalma.. vs günlük hayat stresiyse kendiniz için iyi bişeyler yapın hafif şımartın kendinizi bişeyciğiniz kalmaz:) Birde en mühimi dua etmek.

i pod kulağımda boy aynamın karşısına geçer dans ederim.emeklerken bile böyleymişim.. ( o zaman müzik setini açarmışım) babam hep anlatır:dance:

mutfağa geçerim bişeylerle uğraşırım ve de mutlaka kulağımda müzik olur en iyi kafa boşaltma şeklim bu sanırım.

kafamı boşaltamam bn en kötüsü bu sanırım bni sıkan şey beynimi yer engel olamam buna bilmiyorumkismilefisfisfis

güzelce bir banyo yaparım,suyla beraber bütün negatif enerji gider üzerimdenzemuszemus
güzel bir uyku çekip nutellamı yedimmi benden mutlusu yokbayanssulusmile

kafamı boşaltacak vaktim olursa buraya geliorm,rahatlıyorum...yada zıbarıp yatıorm sempatiksalakcinni

Bağırıyorum avazım çıktığı kadar,
Ağlıyorum, küfrediyorum,
Yazı yazıyorum kzıgınlığımla.
Kızdığım kişiye söylemediklerim için mektup yazıp yırtıyorum.
O zaman azda olsa rahatlıyorum.
Deli sanmayın beni, gayet akıllıyımda fazla sinirliyim işte.
Susuyorum patlayıncada böyle oluyor !!!

o anki ruh halime bağlı
bazen bişeye sabretmem kendimi tutmam gerekirse bol bol tesbih çekerim la havle vela kuvvete sabır isterim allahtan
bazen mutfaga girer yoğurmaya başlarım
bazen müziği açarım şöle açıklısından birde kahve sigara
bazen dışarı atarım kendimi deniz kenarına bi yere
bazen direk duşa girerim kendime gelene kadar suyun altından çıkmam
aklıma gelenler bunlar bayanssulusmile

Eger kendimi cok kötü hissediyorsam kafami bosaltmak icin kendimi atarim disari kosmaya cikarim kosarken hirslanir daha hizli kosarim saclarimdaki rüzgari hissetmek kendimi her daim iyi hissetmemi saglar, yorgun argin gelirim eve atarim kendimi dusun altina sonrada cekerim güzel bir uyku kalktigimda kendimi cok daha iyi hissederim.Bazen an gelir dört duvara sigmam zor atarim kendimi disarim..

Zaman zaman sesli sesli gitar calarim...

Bazende girerim mutfaga birseylerle ugrasir dururum...

Ortam değiştirmeyi,kitap okumak,duş almak,ağlamak...ilk aklıma gelen şeyler bunlar. Kafam dağılıyor mu peki?Orası tartışılır.
Ama kafamda hep bişeyler dolaşıyor. Şöyle hiçbir şey düşünmeden yastığa başımı koyduğum bir günü hatırlamıyorum. Uyuyana kadar aşağı yukarı 1 saat geçiyor,hatta bazen daha fazla.Sadece kötü şeyler değil, günlük sıradan olaylar vs geliyor aklıma.
Uyuyarak kafayı boşaltan insanlara da imreniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…