Kafasına taktığı halde hamile kalanlar

ben zaten hemen hamile kalanlara maşallah diyorum şaşırmamak elde de değilk tabi :)
Ben ilk 3 ay kafama takmamistim. Ama hamile kalamadim. Demek ki takmak takmamak önemli değil. Önce stres bitecek. Ondan sonrada sabırlı olacaz. Tabi stres kısmı kalıcı olduğu için sadece sabırlı olmak kalıyor bize :)

senin sebep var mı canım olmamasında yani doktora göründün mü
Doktora gitmedim henüz canım. Ama bikac ay daha bekleyip gitmeyi düşünüyorum. Tabi yine olmazsa. İnşallah olur bu sefer. Hep umutlaniyorum. Bide çalıştığım için pek zamanim olmuyor doktora. Ama sağlık önemli tabiki bi süre sonra giderim elbet. Adetim düzenli. Yumurtlama gününde birlikte olduk. Ama olmadı yine :(

Doktora gitmedim henüz canım. Ama bikac ay daha bekleyip gitmeyi düşünüyorum. Tabi yine olmazsa. İnşallah olur bu sefer. Hep umutlaniyorum. Bide çalıştığım için pek zamanim olmuyor doktora. Ama sağlık önemli tabiki bi süre sonra giderim elbet. Adetim düzenli. Yumurtlama gününde birlikte olduk. Ama olmadı yine :KK43:
sen de mi çalışıyorsun canım ben de aynı sıkıntıları yaşıyorum malesef :( ne zamandır evlisin peki ortak kader mi yaşıyoruz acab :D

biri bize kafaya takmama yöntemlerini öğretsin lütfen :) Çevremde herkes hala doğurmuyor musun derken üstelik :)
bende şöyle oldu: korunmadığım 4 ay her seferinde herşeyi gebeliğe bağladım ve sonu hep hüsran defalarca test yapmalar falan, 4. ayda adetim 5 gün geçti ve gerçekten umutlanmıştım bu sefer kesin diyordum ama yine mens oldum ve acayip hayal kırıklığı yaşadım bi hafta kendime gelemedim...o bana ders oldu, tevekkül ettim eğer bi bebeğim olacaksa Rabbim ne zaman doğmasını murat ederse o zaman olur dedim.ve o ay özellikle ne yumurtalama günü hesapladım ne düzenli ilişki yaşadım ve hatta bol bol yürüdüm sadece kendime iyi gelecek şeyleri yaptım çünkü kafamda kurduklarımla kendimi çok yıpratmıştım...hatta o ay adetim yaklaşıtığı günlerde başka bi eyalete gittik hergün saatlerce yürüyerek gezdim..eve döndüğümüzde evde bi test vardı öylesine yaptım hiç aklımda bile yokken 10 sn de çift çizgi çıktı şok oldum tabi 2. 3. testi de yaptım sonra..baya bi zaman alışamadım hatta, çünkü kafamda hiç yoktu...o yüzden demem o ki bu meseleyi çok düşünmek sizi de benim gibi yıpratıyorsa kendinize bi iyilik yapın ve bunu hep düşünerek kendinizi üzmeyin...Ha ayrıca benim kayınvalidem falanda sürekli soruyodu bebek yok mu diye....

Ben kafama taktım oldu diyen yok mu :) amacım onu öğrenmekti. Zaten üstüste hayal kırıklığı yaşayan insan tabiki bi yerden sonra boşverecek yaşayamaz yoksa.ben streslide olsa hamile kalanı duyup rahatlamak istiyorum :)

Zaten herkes takmadım oldu diyo bunları duymak istemiyoruz biz artık. Umudu da kesmek bana mantıklı gelmiyo. İnsan umutsuz yaşayamaz. Allah ın rızkından umut kesilmez. Bende zaten panik içinde yaşamıyorum. Tevekkül ediyorum. Rabb im vermeyecekse ne yapsam olmıycak zaten. Sadece bı adet öncesi dönemlerinde biraz dertlesmek istiyo insan

1 yıl düzensiz denemelerle geçti kafama takmadım ovulasyon falan bilgim bile yoktu. 1 yıl kadar da daha bilinçli denedik sonunda klomen ve çatlatmayla hamile kaldım ama düşük oldu. kafama takmıştım hamile kaldığımda ama nasip olmadı o ayrı

1 yıl düzensiz denemelerle geçti kafama takmadım ovulasyon falan bilgim bile yoktu. 1 yıl kadar da daha bilinçli denedik sonunda klomen ve çatlatmayla hamile kaldım ama düşük oldu. kafama takmıştım hamile kaldığımda ama nasip olmadı o ayrı
Canım geçmiş olsun. En azından sen hamile kalmıssın.Allah bi daha verir insallah.Burdan çıkan keyfimize bakaz eşimizde fazla kafasına takmıyosa zamanını bekliycez

inşallah verir bakalım. kürtaj sonrası denemelere başladık 2-3 aydır daha yeni cesaret ettim tekrar denemeye ama ilaç ve iğnesiz birkaç ay daha deneyeceğim. beklemek zor heveslenip hayal kırıklığı daha da zor. isteğen herkese nasip olsun kucağına bebeğini almak

Zaten herkes takmadım oldu diyo bunları duymak istemiyoruz biz artık. Umudu da kesmek bana mantıklı gelmiyo. İnsan umutsuz yaşayamaz. Allah ın rızkından umut kesilmez. Bende zaten panik içinde yaşamıyorum. Tevekkül ediyorum. Rabb im vermeyecekse ne yapsam olmıycak zaten. Sadece bı adet öncesi dönemlerinde biraz dertlesmek istiyo insan
Ben hep kafama takıyorum açıkçası :( ama napim. Dusunmesemde adetim yaklaşınca içim içimi yiyor. Aklımdan testler geçiyor bebekler rüyamda giriyor. Bilinç altında var bikere. Kurtaramiyorum kendimi :)

Ben kafama taktım oldu diyen yok mu :) amacım onu öğrenmekti. Zaten üstüste hayal kırıklığı yaşayan insan tabiki bi yerden sonra boşverecek yaşayamaz yoksa.ben streslide olsa hamile kalanı duyup rahatlamak istiyorum :)
Ben kafama çok takiyorum bugün de adet olmam gerekiyor stresle onu bekliyorum daha doğrusu lütfen gelmesin diye bekliyorum hamileysem buraya yazarım kafama taktım oldu diye :D

Benimde iki gün kaldı. Adet olacak gibi ağrı geliyo yatınca özellikle. Kalkmak istemiyorum kanama grlcek diye. Bakıyorum gelmiyo. Umutlanıyorum ama içinden bi ses hasta olacağımı söylüyo.

Benim arkadaş 3 sene uğraştı doktorlara gitti falan olmadı. Sonra doktoru sen çok gerildin artık bi rahat bırak kendini bi tatile çıkın dedi, o da eşiyle tatile çıktı. Amaan ben tatile gidiyorum eşimle artık vazgeçtim umrumda değil ne olursa olsun dedi. O tatilde hamile kaldı :emir_bebek: Şimdi bebişiyle birlikte.

Bana da bebek düşünüyorsan sakın kasma kendini her ay oldu mu olmadı mı diye takip etme sal gitsin dedi, ben de öyle yaptım, benim de oldu. Uzun süre hamilelik moduna giremedim hatta. Artık ne kadar saldıysam.
Bu konuya pek uygun örnekler olmadı ama...

Haaa var, on seneye yakın uğraşmış akrabam var. Karı koca çok taktılar kafalarına. Oğlu oldu şimdi kocaman.

Herkese merhaba. Hamile kalmak isteyip kalamayan arkadaşların genel olarak duyduğu bir cümledir 'kafana takma takmayınca olur'. Biliyoruzki psikolojide bir eylemin sonuna olumsuzluk eki getirisen onu daha çok yaparsın. benne zaman kafama takmadım o zaman oldu değilde kafama çok taktım genede oldu şeklinde deneyimleri bekliyorum. Uğraşıpta hamile kalan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Bu arada adetime 4 gün var hiç bir belirtim yok. Mens olacak gibi bir ağrım var o kadara. Hasta olacağım gibi hissediyorum.
Merhaba bende 1 yıldır gebe kalamıyorm forumu okurken sizi gördüm ve profilinze baktım maşşalah 2 çocuğunuz var şimdi nasıl hamile kaldınız acaba

Back
X