Kafasında bitiren erkek geri döner mi ?

Pesss... Vallahi ban yedi geldi ama cümleler hala aynı. Ne ekleme yapılmış ne çıkarma. Dedim ben yapay zeka diye. Lütfen yeni cümleler eklensin. :KK53:
Buna eğitim bilimlerinde ne deniyordu 😁😁 fiksasyon. Freud'un kulakları çınlasın. 😁😁

Selam hanımlar aslında ben sımarıklık yapmadım ben süphelerimi. Söyeldiğimde çocuk da bana yüzüme karsı ben bu sartlar altında eylülde evlennek istemiyorum dediği ve soru sordukça yanıt vermediği için al yüzükleri o zaman dedim çünkü evlenmek istemiyorum eylülde dedi tabiki düğün yeri hazıd diye evlenmek zorunda değil ama kusura bakmasın ama nikah masasında bırskmak da suç değil o zaman sizin mantıgınıza göre ve o ortada bisey yokken verdim sandı kalkıp affetmesi için gitme sebebim bitmesini istemediğim içindi

Bence adam sizin bu takintili halinizden korkup kacti. Surekli ayni seyleri soyluyosunuz korku filmi gibi

O annesiyle aramda bıraktıgım için kactı çünkü sabah biz halledicez diyip ben annesiyle konusunca annesi resti çekti çocukda kaçtı caresi yoktu kendince

Back
X