• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafasini kaldirip bakmiyor:(

tombilibaykus

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
1.393
1.161
53
39
cok uygun oldugumuzu dusundugum biri var.benim gibi bi kizi var.bosanmis.sevgilisi de yok biliyorum ortak arkadaslarimiz var.ama kafasini kaldirip bana bakmiyor.kizlar yapisi boyle belki belki hoslanmiyor bilmiyorum.brn dikkatini nasil cekerim?genel erkekler gibi dusunun.bir erkegin dikkati ve ilgisi nasil cekilir?bakmiyorsa baskasina yuru bisver zorla guzellik olmaz vs demeyin.yapilabilecek bisi var mi nasil dikkatini cekerim?

walla boşanan insanlar erkek yada kadın, belli bir süre evlenmeyi yada karşı cinsle bir ilişki yaşamayı istemiyorlar.
adam boşanalı kaç yıl olmuş, ve siz ?

bir erkeğin dikkati nasıl çekilir, aynı ortamda bulunuyorsanız, öncelik görsellik..
saçınız başınız, giyim kuşamınız..
sonrası ortamda yapacağınız bir konuşma, yorum, fikir beyanı..
adam sizin boşanmış olduğunuzu biliyomu??
bilse, dettaş diyerekten bile kafayı kaldırır bi bakar, bilemedim şimcik ..

Sosyal medyadan ekleyip paylaşımlarını beğenmekle başlayın.

bu abuk subuk msj yazanlari kibledim.gerejsiz mesajlarinizi kendinize saklayin hanimlar.acikladim ben yeterince.

walla boşanan insanlar erkek yada kadın, belli bir süre evlenmeyi yada karşı cinsle bir ilişki yaşamayı istemiyorlar.
adam boşanalı kaç yıl olmuş, ve siz ?

bir erkeğin dikkati nasıl çekilir, aynı ortamda bulunuyorsanız, öncelik görsellik..
saçınız başınız, giyim kuşamınız..
sonrası ortamda yapacağınız bir konuşma, yorum, fikir beyanı..
adam sizin boşanmış olduğunuzu biliyomu??
bilse, dettaş diyerekten bile kafayı kaldırır bi bakar, bilemedim şimcik ..
cok konusabilen biri degilim konusunca sacmaliyorum.geriliyorum

Valla ortak arkadaş çoksa bence işiniz daha kolay, cool takılan insanlar daha çok dikkat çeker aslında onu takmayıp hoşlandığınız kişinin yanındaki arkadaşları ile muhabbete dalın gırgır şamata derken odak noktası haline gelir herkes de sizi dinlerse elbet dikkati size kayacaktir biraz ağzınız laf yaparsa gerisi çok kolay oluyo valla :D

Valla ortak arkadaş çoksa bence işiniz daha kolay, cool takılan insanlar daha çok dikkat çeker aslında onu takmayıp hoşlandığınız kişinin yanındaki arkadaşları ile muhabbete dalın gırgır şamata derken odak noktası haline gelir herkes de sizi dinlerse elbet dikkati size kayacaktir biraz ağzınız laf yaparsa gerisi çok kolay oluyo valla :KK70:
ah yapsa keske yapmiyo ya

Back
X