Kafasızım Galiba

tolin

PITIRCIK MUNE!:D
Pro Üye
23 Ekim 2011
19.418
23.892
598
Selam ben geldim naaaaabbıyonuz?
Neyse konuya gireyim ben bu sene kpss de kendı branşımda iyi bir derece yaptım tercihler dun bitti ancak ben tercih yapmadım hep dogu açılmıştı dogudan korkmak değil ama tercih yapmaya elim gitmedi gibi oldu şimdi biraz pişman oldum ama nisanda ek atama var onu beklemek istedim ama acaba yapsamıydım demekten kendımı alamıyorum 🙄😒😢😝

Keske yapsaydiniz bu ülkenin sağı solu belli olmaz. Ayrıca ek atama nisan da değil temmuz da yapılır

Çoğu hoca ek atamada da doğu ağırlıkta olacak diyor,keşke yapsaydınız. Ben de yaptım hatta 41’i de açtım başta kararsızdım ama sonra sınava çalışırken neresi olsa giderim dediğim aklıma geldi.😅

Selam ben geldim naaaaabbıyonuz?
Neyse konuya gireyim ben bu sene kpss de kendı branşımda iyi bir derece yaptım tercihler dun bitti ancak ben tercih yapmadım hep dogu açılmıştı dogudan korkmak değil ama tercih yapmaya elim gitmedi gibi oldu şimdi biraz pişman oldum ama nisanda ek atama var onu beklemek istedim ama acaba yapsamıydım demekten kendımı alamıyorum 🙄😒😢😝

Doguda yaşıyorum.
Neden eliniz gitmiyor?
Adam yemiyorlar...

Böyleleri gelmesin ya.
Sonra bi de çeneleribi dinliyoruz.
Gelirler bin suret yaparlar.
E hadi gir dersin gitmezler bu sefer de.
Ucuz falan derler.
Kesinlikle böylelere sinir oluyorum. Ben atanayım bir an önce mesleğime başlayım diye uğraşıyorum. Bir de gelip tercih etmeye elim varmadı bilmem ne.

Ciddi olmadığınızı düşünüyorum. Kontenjanda olabilmek için insanlar o kadar emek veriyor ve tercih zamanı tercih yapıyor.
O zaman puan ya size havadan geldi yada trollsünüz.
Yok bu yıl ek atama erken açıklandığı için ve geçen yıl da ek atama batıya yapıldığı için çoğu insan tercih yapmadı.

Ben doğu tüüü kaka dedim mi? Sadece batı da yazabılırdim ancak hiçbir yeri yazmadım doğu yazmaya değil tercih yapmaya elim gitmedi dedim iyi okuyun.

Kusura bakmayın ama kafasizlik olmuş. Bu ülkede puanınız en son güveneceğiniz şey. 1 gecede herşey değişiyor. 2016 şubat ayında bazı arkadaşlar aman istediğim yer açılmadı kapımın önü olsun diye tercih yapmadı. Sonra sözleşme sistemi geldi, çakılı atama geldi, mülakat geldi.
Yapilacak atama iptal bile olabilir ekonomi bu haldeyken. Kaldı ki hadi diyelim istediğiniz zamanda oldu atama, nereler açılacağından nasıl eminsiniz? Sözleşmeliler kadro almaya başladı ve doğu boşalıyor. Muhtemeken bundan sonra ilk 2 atama yine doğu ağırlıklı olacaktır.

Aferin size.
Çok mantıklı bir iş yapmışsınız.
Gündemin, ekonominin bu kadar belirsiz olduğu bir ülkede, elinize geçen bir fırsatı
böyle 'elim tercih yapmaya gitmedi' gibi haklı bir gerekçeyle heba etmek gerçekten çok akıllıca...
Başarılarınızın devamını diliyorum.

Back
X