Kafasızım Galiba

Olan olmus artik ama sanki nisanda bati mi açacaklar hiç sanmıyorum ki ekonomi ortada bence hata etmişsiniz . Yinede hayırlısı olsun

9 yıl doğuda çalıştım.Şimdi batıda küçuk bir ilçedeyim ama diyorumki ben doğu görevini asıl şimdi burda yapıyorum.En yakın ilçe 1 saat.Hastane sağlık ocağı gibi çoğu doktor yok.Doğuya tekrar mı gitsek diye arada düşünüyoruz.Atanırken bayrağımızın dalgalandığı her yerde çalışırım dedim ve çalıştımda.Sizin atanmaya çok ihtiyacınız olsaydı düşünmeden yazar atanırdınız.Atanırken yüksek bir puanla atandım ben de bu arada.Ama bir an önce mesleğimi yapmaktan başka düşüncem olmadı.Doğuyu gözünüzde büyütmeyin.Çok güzel olanakları olan şehirlerimiz var doğuda.Ek atamada yazabilirsiniz.Batının da kendine göre eksileri var.

Ee dün konu açıp fikir alsaydın bari.
Dönüş yapardın belki :D
Valla kusura bakma biraz kafasızlık olmuş..

valla bende batıdaydım.4 yıldır Güney doğudayım , hiçte bir sıkıntı yaşamadım.Doğunun bazı yerleri batıya göre daha gelişmiş .Hadi diyelim oldu ki kötü bir yere düştünüz , bi kaç yıl çalışıp para kazanırdınız , birikim yapardınız.En sonunda batıya gidersiniz .Ki polis , asker değilseniz doğuda ve güneydoğu da sizi zora sokan birşey olmaz .Neyse artık hayırlısı olsun hakkınızda

Selam ben geldim naaaaabbıyonuz?
Neyse konuya gireyim ben bu sene kpss de kendı branşımda iyi bir derece yaptım tercihler dun bitti ancak ben tercih yapmadım hep dogu açılmıştı dogudan korkmak değil ama tercih yapmaya elim gitmedi gibi oldu şimdi biraz pişman oldum ama nisanda ek atama var onu beklemek istedim ama acaba yapsamıydım demekten kendımı alamıyorum 🙄😒😢😝
Valla ben doguyu bırak suriyeye bile giderim. Yeterkı atanayım artık. Bransınız nedır

Eskiden TRT'de Hayat Türküsü diye bir dizi vardı. O geldi aklıma. Öğretmen deyince kafamda canlanan profil o, o yüzden sanırım. Elbette hepimizin alışık olduğu hayat şartları var, gerekmedikçe onlardan taviz vermek istemeyiz. Ama sizinki gerekli bir durum, bilmem farkında mısınız? Hayatına temas edeceğiniz çocukların size en çok imkanların daha az olduğu yerlerde ihtiyacı var ayrıca, bunu da düşünmek lazım. Hadi çocukların faydasını gözetmeyi bir kenara bırakalım, sizin işiniz de garanti değil ki şuan. Akıllıca olan fırsatları zamanlıca kullanmaktır. Umarım atanırsınız, açıkta kalmazsınız.

Eskiden TRT'de Hayat Türküsü diye bir dizi vardı. O geldi aklıma. Öğretmen deyince kafamda canlanan profil o, o yüzden sanırım. Elbette hepimizin alışık olduğu hayat şartları var, gerekmedikçe onlardan taviz vermek istemeyiz. Ama sizinki gerekli bir durum, bilmem farkında mısınız? Hayatına temas edeceğiniz çocukların size en çok imkanların daha az olduğu yerlerde ihtiyacı var ayrıca, bunu da düşünmek lazım. Hadi çocukların faydasını gözetmeyi bir kenara bırakalım, sizin işiniz de garanti değil ki şuan. Akıllıca olan fırsatları zamanlıca kullanmaktır. Umarım atanırsınız, açıkta kalmazsınız.
Evet bunu defalarca düşündüm oradaki çocukları içtenliği onların ihtiyaçlarını.... Ama ben bu durumu daha once yaşadım üniversitede cokta umursamayarak tercih yapıp doguda biryerde okudum ve o zaman bundan pişman olmuştum bu sefer aynı hatayı yapma risk al dedim yanı aslında doğudan korkmadım da sadece diğer fırsatı beklemek istedim

Evet bunu defalarca düşündüm oradaki çocukları içtenliği onların ihtiyaçlarını.... Ama ben bu durumu daha once yaşadım üniversitede cokta umursamayarak tercih yapıp doguda biryerde okudum ve o zaman bundan pişman olmuştum bu sefer aynı hatayı yapma risk al dedim yanı aslında doğudan korkmadım da sadece diğer fırsatı beklemek istedim
Okumak için bir şehirde bulunmakla eğitimci olarak bulunmak çok farklı olmalı ama. Öğretmen değilim, bunu da belirteyim, sadece bir fikir. Öğrencileriniz size bir tatmin ve neşe kaynağı olacak sonuçta, üstüne paranızı kazanacaksınız. Güzel geri dönüşleri olacak bu işin yani. Yine de hayat sizin hayatınız elbette ama başka hiç bir seçeneğiniz yokken, seçim yapmamakla hata etmişsiniz. "Atanamayan öğretmenler" tamlamasını siz benden çok daha iyi biliyorsunuzdur.

Doğu derken hangi şehir? Güneydoğuysa ben de gitmeye korkardım ne yalan söyleyeyim

Back
X