Kafaya bakar misiniz

:) bir de o var evet ben de hiiiç zannetmem 15 gün geçince haydi süre doldu diğer tarafa mı diyecekler kı şgünüde ordan oraya hiç çekilmez , 16.gün de kalmaya devam etse kim ne diyebilir ki

Aynen öyle. Biz şuraya gittik hadi orda kalıversin aa bize şunlar geldi kalıyo e kalıversin. Kimse "buradaki 15 günüm doldu, diğer tarafa geçiyorum" demez. Tam tersine yeni geline nazları geçmez konu sahibi nasıl olsa eskiden birlikte de oturmuş diye yüklenirler de yüklenirler. Olacak iş değil yani.

Hem zamanında yeterince sizinle kalmışlar, hem de sonuçta kendi evlerini kaynına vermişler. Mantıken 1 ayın tamamını gitsinler kendi evlerinde kalsınlar, sizinle ne alakası var anlamadım. Çok istiyorlarsa gelirler 1-2 gece kalıp yine evlerine dönerler. Yok illa sizinle kalacaklarsa evi size versinler dimi yani

Türk yaşlıları çöreklenmeye bayılır. Genç onlar gönüllerince oturup kalksın demezler. İlla ki evlat sırtında sülüklük yapacaklar.
Bunun yaşlılığı da var, elden ayaktan düşünce zaten oturacağız demezler, erkenden bıktırırlar insanları.
Benim kaynana da gelir 15-20-25 gün kalırdı duruma göre. Oğlu gidiyor işe, ben tüm gün nemrut suratını çekerim. Akşam oğlu oturmaz ben otururum. Oğlu da ne mecburiyeti var demez 20 gün sabahtan akşama dek burunburuna bırakır. Hayır kendi çekemez 1 saat, ben nasıl çekiyorum düşünmez bencil.

Valla bunları deyin ya da soğutun onlar geldikçe hareketlerinizle. Saygısızlık yapın demiyorum da belli edin işte. Yeminle ben nefret ettim size Allah sabır versin.

Allah herkesi kurtarsın bu yapışkanlardan

Sakayla karisik anne eee bi 5 yilda yeni gelinle oturacaksiniz ne guzel deseniz.

Sen buna dert mi diyorsun şimdi. 3 günlük dünya yahu 15 gün misafir edemeyeceksen... Kendini evlenecek eltinin yerine koy derim onlar yeni evli olacak yalnız kalmaya onların daha çok ihtiyacı olacak sizde o yollardan geçtiniz birazcık ferah olun lütfen ...

Ev olayina ozellikle girmedim zaten zira canim o konuda cok yandi. Bizim onlarla 5yil oturma nedenimiz yeni aldiklari evin borcunu bi maasla odeyemeyisleriydi zaten. Kaynim gecen sene istanbuldan alamayinca memleketten ev aldi yatirim amacli. Bunlar o eve gidiyor kaynim da onlarin evine yasayacak kisaca. Biz de ev aldik borc oduyoruz. Yardim ettiler mi hayir etmediler.

KV ile aşırı bı probleminiz size karsimasi huzursuz etmesi yoksa bence eşitlik bahane sizin yanınızda daha rahat ettiği sizi daha yakindan tanıdığı için kalmak istiyor olabilir. Bana çok abes gelmedi yani. Abartilacak birşey görmüyorum ben.

Ironi yaptiniz sanirim

Aynen oyle kaynimin suyu serttir biraz eltim desen kapali kutu. Bizim yanimizda rahatlar ama sorun suki ben onlarla rahatsizim

Yeni geline nazlari gecmez evet beni olaya hazirlamaya calisiyorlar ama ben cok rahatsiz oluyorum.

Büyükler bunu düşünememiş olabilir ama sizinde daha gelmeden gelecek olana kendi istemediğiniz şeyleri yüklemeye çalışmanız çok yanlış.
Sonradan gelen sizde olabilirdiniz

Ben illede eltimde kalsinlar gelsinler demiyorum ki. Ben bana yapilan haksizligi diye getiriyorum. Ister birbirlerinin yuzlerine bakmasinlar ister birbirlerinden cikmasinlar. Yeterki beni hesaplarina dahil etmesinler..

Biz kendimiz aldik. Kaynim da memleketten aldi takas etmis oluyorlar yani evi.

Esim bana hak veriyor. 5sene sabrettigimi bunu kolay kolay kimsenin yapamayacagini biliyor.

Şu kayınvalidelerin sözde eşitlik ilkeleri beni bitiriyor ya, böyle yaparken eşitlikse daha öncesi ne?
valla böyle bir durumda belki bişey demezdim benim yapım biraz sessiz, direkt söylemek yerine eşimi kullanıyorum.( ya da diyebilecek psikolojiyi yakaladıysam söylerdim) ama gider başka şeyde eşitsizliğin kralını yapardım ...

Biz kendimiz aldik. Kaynim da memleketten aldi takas etmis oluyorlar yani evi.

Esim bana hak veriyor. 5sene sabrettigimi bunu kolay kolay kimsenin yapamayacagini biliyor.
peki bu böyle olur diye siz mi düşünüyorsunuz , kaynana kayınpederiniz açık acık ayda 15 gun sızde 15 gun dıger gelınde kalarak kısı geçiririzz diye acık acık söylüyorlar mı ?
valla acık acık söylüyorlarsa resmen tehlike geliyor siz de söyleyin madem eşiniz de yanınızda , diğer gelini bilmem ben kabul etmem deyin açıkca yoksa baştan söylemezseniz yerleşirler o kesin

5 yıl ağırlamışsın . iyi dayanmışsın . kolay iş değil çünkü kv ile bi arada yaşamak.
ve adalet dersen bence yeni gelinin evinde kalınmaz .
yeni gelin buyrun gelin demiş ama yarın bugün onların kalmasını istemiyorsa kendi evinde eşi ile çekirdek olarak yaşamaya hakkı var. yani illa onun yanında kalmak durumundalar mı. yok mu başka çareleri bu insanların. ben şahsen kalmayı istimem . kalamam . yapamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…