Kafaya bakar misiniz

Böyle konuları görünce inanın üzülüyorum. Allah ömür verirse biZlerde yarın öbür gün kayınvalide olacağız. Yada bizim annemiZ babamızda kayınvalide ve katınpeder. Arada çok büyük ipler kopacak kadar problemler yaşanmadıysa yılda onbeş gün bir anne babayı ağırlamak bu kadar zor olmamalı. Biraz hoşgörülü olursak bizde daha mutlu oluruz. Karşımızdaki daha mutlu olur

Amin cok tesekkur ederim. Benim de oglum var. Bunlar benim kendi payima cikardigim derslerdi ins unutmam

Saka biryana daha fazlasi daha fazlasi istenmemeli beklenmemeli. Boylesi cok itici oluyo..

Herseyden ote Allah korkumuz var yani sokakta kalacak degiller ama iste..

Konunun karmasik anlasilmaz bir tarafi olmamasina ragman nasil boyle bir sikarim yapabiliyorsunuz pes dogrusu..

Ben sukadar birlikte oturdum eltim de oturmali demiyorum ki!

Muhalefet edicem diye sacmalamayalim rica edicem.

Siz haksız denilmesine katlanamıyorsanız konu açmayın en iyisi. Yorumum karşı tarafın haksız olmadığı yönünde hanimefendi. Hoşunuza gitmediyse üzgünüm. Terbiyenizi takının ayrıca.

Siz haksız denilmesine katlanamıyorsanız konu açmayın en iyisi. Yorumum karşı tarafın haksız olmadığı yönünde hanimefendi. Hoşunuza gitmediyse üzgünüm. Terbiyenizi takının ayrıca.

Benim aldigim terbiye takilip cikarilan cinsten degil onu evvela belirteyim. Terbiyemi her kosulda muhafaza ederim musterih olun. Seninki de dert mi simdi diye baslayacaginiz yorumlari kendinize saklarsaniz asil siz uzulmezsiniz.
Kisi dert goruyor ki konu aciyor diye de dusunebilirsiniz mesela.
Yorum yapacagim diye yorum yapmayin. Hele hele muhalefet olacagim diye hic kasmayin.

Her iki tarafa da biraz mesafeli ve uzak olmanızı tavsiye ederim ben ne aileme çok girelim çıkalım ne de eşimin ailesine ev üzerine ev olmaz ben belki eşimle tartışıcam belki bornozla evimde gezmek istiyorum sürekli kendimi kısıtlayıp bunalıma sokakmam bence sizde eşinizle konuşun bunu

Ben bu gelip gelip kalma olaylarını, kalmalı aileleri anlamıyorum zaten. Nasıl rahat ediyorlar? Umarım bir çözüm bulursunuz.

Of tamam hanfendi, uzatmayin. Elestiri kaldiramayan konu acmiyor buraya. Bir dahaki sefere aklinizda bulunsun. Cevap begenmeyip atarlanan uyeler yetti buraya artik.

Ya bilmiyorum da ben dunyaya kendi istegimle bir cocyk getiriyorum ve sonrasinda anne babayim gidecem kalicam.okdr baktim diyorum:) cok sacma degil mi:) evlenmis barklanmis benim suan kendime ait nasil ozel hayatim varsa onlarinda olucak ve yanliz kalmak isteyecekler kendi kafama gore sende su kdr onda bu kdr kalirim diye plan yapmam ki Allah guc kuvvet versin o yaslarda bana esime herkes yerini yurdunu evini bilsin cocugumda olsa hayatina boyle dahil olmak bana hos gelmiyor

Bizim jenerasyondan ben de umutluyum kotu kv cikmaz bizden

Benim ailem farkli sehirde zaten. Ben de mesafeden yanayim. Samimiyetten farkli problemler cikabiliyor ama mesafenin zararini goren gormedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…