Kafaya bakar misiniz

Sakın kabul etme bu 15 gün 3 ay olur ve sadece sende kalırlar. Ara kaynananı de ki evi değiş tokuş etmeden yerinizi de hazırlasaydınız bende 5 yıl kaldınız gelinde kalın gelince diye. Hayır belli ki kötü insanlar hiç değmez.

Ya su birlikte yasama arzusu zaten komple rahatsiz edici birsey
Mantalite kokunden sorunlu
Herkes evini bilsin cnm
Bnm annem babam mesela kalmazlar
Rahat edemezler
Iki taraf icinde rahatsiz bir durum

Kv ile oturmayı siz mi istediniz. Kimin evinde 5 sene birlikte oturuldu.

Yok canim acikca soyleyip yol yapiyorlar.

Baska daireleri olmadigi icin istanbula geldiklerinde mecbur ogullarinda kalacaklar olay bu.

Kv ile oturmayı siz mi istediniz. Kimin evinde 5 sene birlikte oturuldu.

Yok canim ben niye isteyeyim onlar istedi tabiiki. Esim de annem babam beni okuttular destek olayim istedi. Giden bizden gitti yani onlarin mefaatine olan bir durumdu. Birlikte oturmasak evlerini degistirip borc odeyemezlerdi.

istanbulda dairesi yoksa artık iatanbula her sene kalmasina da gerek yok
cidden anlamıyorum boyle yapisan aileleri
bu meseleler en başından konusulmali evlenmeden

cidden sabriniza hayran kaldim bes yilin üstüne tekrar gelecekler
kabus gibi

Baska daireleri olmadigi icin istanbula geldiklerinde mecbur ogullarinda kalacaklar olay bu.
O zaman misafir gibi gelip gitsinler.
Her sene kışı geçirmek için uzun gelirlerse siz de tepki vermekte haksız olmazsınız.

Şu birlikte yaşama meraklısı insanlar ne kadar da hayattan bezdirici

Iyi de 5 yil kayin aileyle oturmak sizin seciminizdi. Yeni elti ayri ev tercih etti diye adaletsiz mi olunuyor ki 5 yil da orada kalsinlar? Sacma.
Ote yandan misafir olan memleketten gelen anne baba olunca 15 gun o kadar da cok degil diye dusunuyorum. Bence gayet makul bir sey soylemisler. "Kafa"larinda bir sey yok bence.

Memleketteki ev sobalı mı? Nedir bu kışın beraber yaşama merakı?
Kaloriferli ve yakıt parasından kaçınıyorlarsa verirsiniz ayda bir miktar, kalsınlar evlerinde.

Konunun karmasik anlasilmaz bir tarafi olmamasina ragman nasil boyle bir sikarim yapabiliyorsunuz pes dogrusu..

Ben sukadar birlikte oturdum eltim de oturmali demiyorum ki!

Muhalefet edicem diye sacmalamayalim rica edicem.

benimde iki oğlum var :)
burdaki konuları okuyunca şimdiden ne yapacağımı şaşırıyorum.

Allah bagislasin oncelikle..

Bir gelin olarak nacizane gelinlerinizi sikbogaz etmeyin haddinizi asmayin saygiyi sinirlarini asmayin gereksiz samimi olmaya cabalamayin..

Allah iyilerle karsilastirsin..

Bu kadar eşitliğe önem veriyorlarsa 5 yıl onlar da birlikte yaşasın, kafalarına göre eşitlik mi olur? "Ben 5 sene yeterince ağırladım zaten" deyin, pat diye lafınızı söylemedikçe anlamaz bu tipler. İstemiyorsanız söyleyin, onlar size ayıp etmiyor da siz mi etmiş oluyorsunuz?

Memleketteki ev sobalı mı? Nedir bu kışın beraber yaşama merakı?
Kaloriferli ve yakıt parasından kaçınıyorlarsa verirsiniz ayda bir miktar, kalsınlar evlerinde.

Dogalgazli.

Onu bile ikimize pay etme derdindeler sormayin

Cok adiller cookk

Allah bagislasin oncelikle..

Bir gelin olarak nacizane gelinlerinizi sikbogaz etmeyin haddinizi asmayin saygiyi sinirlarini asmayin gereksiz samimi olmaya cabalamayin..

Allah iyilerle karsilastirsin..
teşekkür ederim..amin.
bende henüz gelinim kv olmama ömrüm varsa daha çok ama simdiden endiseleniyorum:))
bizde azıcık büyüktür deyip idare etmeyi bilelim.evet bazen tahammülü zor seyler yaşıyoruz ama eşlerimizin hatrina bir cok şeyi görmezden gelebiliriz.
biz saygimizi gösterir elimizden geleni yapariz geri kalani onlarin vicdanina kalmış onların sorunu..
umarım sorununuzu halledersiniz
ayrica bence sizden memnun kalmış ve yaninizda rahat etmisler demekki 5 yıl kaldiklari halde simdi yari yariya paylaşmışlar günleri ne mutlu size:)
aranizda büyük sorunlar olsa kacarak ona giderlerdi.bu zamana kadar güzel idare etmişsiniz.15 gün daha ediverin.
mutlu huzurlu günler hepimize hayirli evlatlar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…