Kafaya her şeyi takmasam keşke

zeynobasad

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2017
64
11
3
33
kızlar selam

34 haftalık hamileyim Doğum iznindeyim, eşim de izinde bebeğimin eşyalarını hazırlıyoruz her gün bi işimi hallediyorum, Cuma günü akşam kendi aramızda 6-7 kuzen arkadaş grubu babyshower yapıcaz, normalde baya kişi çağıracaktım ama kuzenlerimin çocukları çok yaramaz eve misafirliğe geldiklerinde bile iki gün kendime gelemiyorum. O yüzden çocuksuz kuzenlerim biz hazırlarız yiyecek sen evi hazırla abla dediler bide kardeşlerim ve görümcem olacak.
Neyse bende 2-3 ay önce demiştim çocuklu kuzenlerime yaparsam çağırırım sizi die. Şimdi evim dar birde kendim zor hareket ediyorum hizmet vs zor yapıyorum, Çağıramayacağım çünkü özellikle iki kuzenim var birinin 2 diğerinin 3 oğlu var yaramaz küçük olanlar :( kendimiz de zevk alamıcaz diye. Sizce ayıp olacak mı? Facete paylaşırken de kızların sürprizi diye yazıcam zaten ya da atmam. Ama duyarlarsa ne desem ki :(

Neyse sonra bugün çocuklu kuzenlerimden biri bana mesaj attı kendisi izinde şimdi Perşembe sana kahvaltıya gelicem diye işte değilsin di mi diye , bende yarın çarşıya gideceğim. Cuma da hem doktor randevum var hemde babyshower var, Perşembe'de temizlik yapacağım ...
Kuzenime de; Abla dedim Perşembe çarşıya gideceğim, Cuma da sabahtan doktor randevum var dedim. Bayramdan sonra gel dedim, işe başlayacağım sonra oturmaya gelirim dedi. O zaman anneme sordum anne napayım diye annemde kuzenime asla kıyamaz çağır haftaya dedi . Tekrar mesaj attım salı gel abla diye ( iki oğlu var küçük ) , salı enişten evde dedi ben sana haber verirm dedi, ayıp olmuş mu sizce ben çok takıntılıyım offf :( annemde sana kuzenin yardım ederdi bu hafta çağırsaydın dedi, anne diyorum Perşembe temizlik yapılacak , eee evin temiz değil mi diyor , dağınık anne bebeğin eşyaları her yerde dağınık duruyor dedim, annemde asla kıyamaz o kuzenime , bende şimdi takıntı yaptım. Zaten zor hareket ediyorum of offf

Hiçbişey anlamadım ya , neyi kafana takıyorsun , neyi annene soruyorsun , ev senin kimi istiyorsan onu çağır. Facebook'ta da paylaşmayıver darılan gücenen olursa , bundan sonra da baştan belli olmayan şeylere davet etme milleti.
Baby shower ne bu arada? Ne duysak yapcaz illa , yap yine yap da bari maksat eğlenmek olsun bu kadar gerileceksen ne anladım etkinlikten. Otur evinde bir başına huzurlu mutlu

Hiçbişey anlamadım ya , neyi kafana takıyorsun , neyi annene soruyorsun , ev senin kimi istiyorsan onu çağır. Facebook'ta da paylaşmayıver darılan gücenen olursa , bundan sonra da baştan belli olmayan şeylere davet etme milleti.
Baby shower ne bu arada? Ne duysak yapcaz illa , yap yine yap da bari maksat eğlenmek olsun bu kadar gerileceksen ne anladım etkinlikten. Otur evinde bir başına huzurlu mutlu

Yaa babyshower dediğim maksat beraber olmak yiyip içip eğlenmek yoksa başka bir amacımız yok

Bence onları da çağırman lazım, ben bir kuzenim çağrılmış ben çağrılmamışsam bozulurum. Evet çocuklar nedeniyle zevk alamayabilirsiniz ama bu şekliyle ayıp olur. Ya hiç kuzen çağırmayacaktınız sadece arkadaş grubu olacaktı ya da kuzen çağırıyorsanız hepsini çağırmanız lazım.

Babyshowera Çagırsaydın ne olacak 1 günde dişini sıksaydın,
Hem digerleri evi sana öyle bırakacak degil yardım ederlerdi toparlamana.

Ee yavrum sende çoluk çocuğa karışacaksın, alış öyle ortama..
Hepsini çağırsaydın yaa elalem değil sonuçta kuzen..
Bence ayıp olmuş onlara da..

Ben olsam alinirim valla. Zaten ben de böyle beni arayip soran bir kuzenimi cagirmasam icim rahat etmez. Guzel zaman gecirmek icin yapip gerilmek de ayri bir sacmalik. Simdi illa ki duyulur, diğerleri kuser. Insanların gönlünü almaya calismak iki cocuk gürültüsünden daha zor bence.
Disarda bir yer ayarlayin. Yani gidin kendiniz evi susler gibi süsleyin, yemeklerinizi de evden götürün. Ya da piknik gibi acik havada bir yerleri susleyip evden hazirlik yapip goturebilirsiniz. Hem temiz olur hem de cocuk gürültüsü olmamis olur.

Ben de alinirdim.Ha kuzenlerin dağınık, yardim etmeyen,çocuklarını ortalığa salan kimselerse haklsiin..oteki türlü ayıp olur..
Senin de çocuğun olacak.kendini onların yerine köy.

Çocuğum yaramaz diye değil kuzen arkadaş ortamimdan biri cagirmasa bile alınır tavır koyardim. Yani çocuk bu .samimiyet olmasa neyse de diğer kuzenleri cagirdigina göre onları da çağırmalisin.

Canım kuzenin sana gelmek istediğinde müsait olmaman ayıp olmamış,daha sonra msj atıp çağırmanda ayıp değil.fakat aman ha kuzen ayrımı yapma.40 kişide olsa eğer samimiyseniz cagir hepsini.olmadi yukarda bı arkadaşın dediği gibi biyer tut istersen.yalniz bu organizasyon erken doğum sebebi olabilir :))

Back
X