Kafaya takarmisiniz ?

Artık takmıyorum. Uykum geldimi uyuyorum.

Herşeyi kafana takarsan kafayı yersin güzel kızım benim.
Benimde eskiden taktığım şeyler vardı baktım hep aile,arkadaş kısaca insanlardan kaynaklıydı hepsini çıkardım hayatımdan ohh rahatlık huzur kafama takacak bişey de kalmamış oldu.

Derdim sağlık sorunu değilse geri kalan hiçbir şeyi kafama takmam
Çünkü herşeye çare var Allah sağlık versin
Millet ne dertlerle uğraşıyor bugünüme şükür demek mühim olan.

Ya ben artık pakologa gitmyi düşünüyorum olay anında bı insana cevap veremezsem gece saatlerce kafamda senaryolar kuruyorum şunu deseydim bunu deseydim niye sustum ? Diye . Kafayı yiyecem sanirim

Oooo makinede ki çamaşarı yarın ki ütüyü yemeği oda yetmedi ölmüş anamı babamı oda yetmedi görümcemlerin sahipsiz bulup ırgat görüşünü caresiz kalışımı kaynana ile yaşamak zorunda olup onun iğneyelecı laflarını düşüne düşüne 5 bilem oliy

Bir ara uçan kuşu bile kafaya takıyordum. Baktım beni çok yoruyor, inanılmaz mutsuz ediyor. Vazgeçmeye çalıştım. Yaşayacağım her şeyin bana mutlaka bir faydası olacağına inandırdım kendimi. Daha sabırlı, daha düşünceli, daha merhametli olmaya çalıştım. Üzerimdeki negatifliği atmaya çalıştım. Öfke ve nefret duyguları insanı çok yoruyor. O yüzden her şeyi, herkesi olduğu gibi kabul etmeye çalışıyorum.

BEN ....Şuan çok saglık acısından ıyı degılım yarın tören var sabah müdürü arayıp gelemeyeceğim diyecegım için stresten uyuyamıyorum ya bı şey derse dıye

Kafaya taktıran kişileri hayatindan cikarinca kafaya takacak birsey kalmiyor

Bende bir konu uzerinde gunlerce kafa patlatirdim ki artik yapmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…