Ya ben artık pakologa gitmyi düşünüyorum olay anında bı insana cevap veremezsem gece saatlerce kafamda senaryolar kuruyorum şunu deseydim bunu deseydim niye sustum ? Diye . Kafayı yiyecem sanirimHerşeyi kafana takarsan kafayı yersin güzel kızım benim.
Benimde eskiden taktığım şeyler vardı baktım hep aile,arkadaş kısaca insanlardan kaynaklıydı hepsini çıkardım hayatımdan ohh rahatlık huzur kafama takacak bişey de kalmamış oldu.
Bende cok kafama takarım.. Keske yapmasam bu kötülüğü kendime
Aynen..Insanın kendine yaptığı kötülüğü tüm dünya bir araya gelse de yapamaz.
Aynı benBEN ....Şuan çok saglık acısından ıyı degılım yarın tören var sabah müdürü arayıp gelemeyeceğim diyecegım için stresten uyuyamıyorum ya bı şey derse dıye
Dışardan çok umursamaz nasıl olsa kafaya takmaz deyip kolay incitebiliyorlar ama içim öyle değil gece oldumu herşeyi kafama takarimTakarım.
Bak bu saat oldu taktığım için uyku uyuyamıyorum.
Bu ben..Ya ben artık pakologa gitmyi düşünüyorum olay anında bı insana cevap veremezsem gece saatlerce kafamda senaryolar kuruyorum şunu deseydim bunu deseydim niye sustum ? Diye . Kafayı yiyecem sanirim
Benimde kabusum gece BaşlıyorDışardan çok umursamaz nasıl olsa kafaya takmaz deyip kolay incitebiliyorlar ama içim öyle değil gece oldumu herşeyi kafama takarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?