Pskoloğomu gidiyorsunuz10 yıldır takmıyorum antidepresan sağolsun:)
Pskologlara binlerce lira bayılmak sorunumu çözmedi.ilaç ucuz ve kesin çözüm.Pskoloğomu gidiyorsunuz
Nerden aliyorsun canm ne işe yariyorPskologlara binlerce lira bayılmak sorunumu çözmedi.ilaç ucuz ve kesin çözüm.
Nasıl nerden alıyorum.Nerden aliyorsun canm ne işe yariyor
Annem de kullanmaya başladığından beri pamuk gibi valla. Uzun zaman sonra bebek gibi uyuyor.Nasıl nerden alıyorum.
Eczaneden tabikide.
Relax yapıyor.
evet malesef... nefret ediyorum bu huyumdan takipteyimKişisel olarak herşeyi kafaya takarmisiniz mesela ? En ufak bir problemi büyük bir dertmis gibi saatlerce uyumadiginiz oluyor mu ?
aynen en ufak seyler buyuyup hayatini mahvetcek safhaya geliyor resmenUfak değmeyecek şeyleri kafaya sürekli takmamızın sebebi yaşadığımız büyük ciddi sorunlar bence. Büyük sorunların bilinçaltına itilmeleri insanı takıntılı hale getiriyor.
Kişisel olarak herşeyi kafaya takarmisiniz mesela ? En ufak bir problemi büyük bir dertmis gibi saatlerce uyumadiginiz oluyor mu ?
O olayla yuzlesmedıgım İcimde kileri söyleyemediğim de aylarca surdugunu bılıyorum kafamda dönen ses ve senaryoların.Ya ben artık pakologa gitmyi düşünüyorum olay anında bı insana cevap veremezsem gece saatlerce kafamda senaryolar kuruyorum şunu deseydim bunu deseydim niye sustum ? Diye . Kafayı yiyecem sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?