Kafaya takarmisiniz ?

Sadece aşırı sinirlendiğim zaman hemen sindiremem bir kacgun sürer. Ancak bundan hariç olan herşeyi amaaan yarın düşünürüm diyerek erteledim ve o yarın hiç gelmez.

Takarım ama bu uykularıma engel olmaz. Uyurum taktığım şey rüyama girer ama yine uyurum. Uyku önemli.

Takıyordum. Artık takmıyorum. Anksiyete bozukluğu zamanla insana kişiliğim böyle galiba dedirtiyor ancak öyle değil. Her şeyin aşırısı zararlıdır. Küçücük bir sıkıntı kalbinizi sıkıştırıyor, sizi uykusuz bırakıyor, hep en kötü ihtimal aklınıza geliyorsa anksiyete (kaygı) bozukluğundan şüphelenebilirsiniz. Bir psikiyatrist en doğru tanıyı koyacaktır. Ömrünüzü heba etmeyin küçücük şeyleri kafanıza takarak.

Son düzenleyen: Moderatör:
ne yazık ki evet. Çok takarım. Herşeyi. Çok ufak şeyleri bile. Aklım hep dolu tedirgin olur.

Ufak değmeyecek şeyleri kafaya sürekli takmamızın sebebi yaşadığımız büyük ciddi sorunlar bence. Büyük sorunların bilinçaltına itilmeleri insanı takıntılı hale getiriyor.

Kişisel olarak herşeyi kafaya takarmisiniz mesela ? En ufak bir problemi büyük bir dertmis gibi saatlerce uyumadiginiz oluyor mu ?
evet malesef... nefret ediyorum bu huyumdan takipteyim

Ufak değmeyecek şeyleri kafaya sürekli takmamızın sebebi yaşadığımız büyük ciddi sorunlar bence. Büyük sorunların bilinçaltına itilmeleri insanı takıntılı hale getiriyor.
aynen en ufak seyler buyuyup hayatini mahvetcek safhaya geliyor resmen

Kişisel olarak herşeyi kafaya takarmisiniz mesela ? En ufak bir problemi büyük bir dertmis gibi saatlerce uyumadiginiz oluyor mu ?

saatlerce olsa keşke....
Günlerce taktıgım oluyor ve
sonuç ; herkez gayet mutluyken ben hala olay anında kalıp günlerimi zehirediyorum,sonrada onlar niye bu kadar takmıyor diye bu seferde buna takılıyorum

yok en üzüldüğüm anlarda bile uykum geliyosa uyuyorum. ben gamsızım herhalde ne çekicem dünyayı ben mi kurtaracağım

Çok aşırı takarım. Bişeyi kafaya takınca önce uyuyamam uykuya dalınca da rüyamda uğraşır dururum.

Ya ben artık pakologa gitmyi düşünüyorum olay anında bı insana cevap veremezsem gece saatlerce kafamda senaryolar kuruyorum şunu deseydim bunu deseydim niye sustum ? Diye . Kafayı yiyecem sanirim
O olayla yuzlesmedıgım İcimde kileri söyleyemediğim de aylarca surdugunu bılıyorum kafamda dönen ses ve senaryoların.
Icınızde kime karsı ne varsa soyleyın, kurtulun
Ben öyle bıtırdım

Asla takmam. Takmadimda.
Su akar yolunu bulur.
Aşırı rahat bir insanimdir. Ölümlü dünya...yaşamımı kendime zehir edemem

Çooooook takarım. Ama şu aralar. İzlediğim video Kitaplar sayesinde işte bu meseleyi şu saatte düşüncem falan deyip sadece o aralıkta düşünmeye çalışıyorum.

Önceden öyleydim artık öyle değilim. Dünya yansa totomu dönüp yatarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…