- 20 Mart 2012
- 277
- 22
- 118
- Konu Sahibi ElifZehra_
-
tebrik ederim Allah sağlıcakla kucağınıza almak nasip etsin inşallahhh... vee isteyen herkese nasip etsin
ya kafaya takmassan olur diyenlere hep gıcık olmusumdur nasıl takmıycam yaa derken cidden takmadım ilkkez bu ay ya aklıma bile getirmedim amaaan dedim resmen ve aylaaaar sonra bu hamileyim çok şükür beta hcg 607,4 çıktı Allah herkeze nasip etsin atın kafanızdan çıkarınn tamamenn olursa olur olmazsa olmaz deyin ya cidden işe yarıyor[/QUO
cok mutlu oldum senin adına Allah tamamına erdirsin inşallah kucagına almak nasip etsin ve tüm hamilelerin
tekrar hayırlı olsun..
ya kafaya takmassan olur diyenlere hep gıcık olmusumdur nasıl takmıycam yaa derken cidden takmadım ilkkez bu ay ya aklıma bile getirmedim amaaan dedim resmen ve aylaaaar sonra bu hamileyim çok şükür beta hcg 607,4 çıktı Allah herkeze nasip etsin atın kafanızdan çıkarınn tamamenn olursa olur olmazsa olmaz deyin ya cidden işe yarıyor
tebrik ederim önceliklepeki nasıl çıkardın aklından hamile kalmak için uyguladığın bi kür,veya yaptığın herhangi bişey var mıydı ne kadar zamanda oldu? çk soru sordum ama merak ettim napıım
evet yaa herkes öyle söylüyo,bu ay kendi evime taşıncam allahın izniyle,o yüzden başka şeylere meşgul olcam ayrıca çok da heyecanlıyım,inşallah olurhamilelerin duaları kabul olurmuş,bizlere çok dua edin nolur
ya kafaya takmassan olur diyenlere hep gıcık olmusumdur nasıl takmıycam yaa derken cidden takmadım ilkkez bu ay ya aklıma bile getirmedim amaaan dedim resmen ve aylaaaar sonra bu hamileyim çok şükür beta hcg 607,4 çıktı Allah herkeze nasip etsin atın kafanızdan çıkarınn tamamenn olursa olur olmazsa olmaz deyin ya cidden işe yarıyor
gözün aydın canım
bu ay bende kafamdan atmayı deniyorum umarım işe yarar
ah canım ah bu kadar içimizde bebek aşkı varken
eşimiz her adet günü oldumu olmadımı diye gözümüzün içine bakarken
bütün arkadaşlarımızın olup biz onlara imrenerek bakarken
etraftaki herkes bebek yokmu diye sorarken
aylar yıllar geçiyor ve yaşımız daha da ilerlerken
denediğimiz hiç bir şey fayda vermezken
ve sorun olmadığı halde hamile kalamazken
kafaya takmamak mümkünmü.
okadar çok denedimki ben kafaya takmamayı olmadı
ama düşünüyorumda korunmayı bıraktığım ilk zamanlarda hiç kafaya takmazdım hatta gebe kaldım diye korkardım adetim geçince.
ve bizim allaha şükür bir sorunumuz yok.o ilk zamanlar kafaya takmazken olurdu olsaydı.
ve ne stresli insanların bebeği oluyor.ve tüp bebek yapanlar heralde en stresli olanlardır ama başarı şansı yüksek sonuçta dışardanda konulsa hazırlanmış embriyo strese bağlı düşse
onlar her daim stresli acaba tutacakmı tutmayacakmı diye.ama tabiki çok haklısın en güzeli akışına bırakmak belki kafaya takarak hormonlarımızı bozuyoruz.
ama en önemlisi stres olsa da olmasa da zamanı geldiğinde olacak allah ol dediğinde.
canım yaüst kısma bende katılıyorum her ay eşim için ayrı üzülüyodum cünki belli etmemeye çalısıyodu bana ve bir evde cocuk sevdimi cok kötü oluyordum. ya senın adına cok üzüldüm rabbim sana da nasip etsin en zoruda problem yokken olmaması herhelde ne yazıcagımı bılemedim rabbim sanada hayırlı evlatlar nasip etsin alt komsumda 13. yıl onun için cok dua ediyorum
sadece akışına bırakmak insanı daha mutlu ediyor kafaya takmaktan ağlamaktan zaten yoruluyo insan ya
canımbenim çok teşekkür ederim çok güzel dua etmişsin benim için.
allah dualarının karşılığını sana en güzel şekilde çevirsin.
ve bebişin kucağına sağlıcakla gelsin
dediğin gibi bi yerden sonra sanırım hiçbirşey canını acıtmıyor insanın.
benimde 1,5sene oldu bebiş isteyeli çok değil tabi ki allaha şükürler olsun senelerce bekleyenler var.
allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?