Kafaya takmama sanatı

Nebaktincanim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2010
1.088
680
123
Eskişehir
Saat 2 oldu sabah iş var ben daha uyuyacağım.
Çok büyük dertler olsa da olmasada sorunları kafaya takmamalı başlayabiliyor musunuz evet se nasıl? Bir yolu yöntemi var mi
Kendi kendimi verem edeceğim yoksa :/

Neden nickin koyukahve bu saate umarım içmiyorsun:)
Bende bazen bu sorunları yaşıyorum kişilikli alâkalı heralde
Öğrenilen değil yapısal bir durum anlayacağın

meditasyon öneririm.

dümdüz uzanın ve sırayla başınızın tepesinden aşağı inerek tüm kaslarınızı ve vücut yapılarınızı tek tek hissedin ve serbest bırakın o bölgeyi baş boyun omuzlar kollar dirsekler eller göğüs karın bel genital bacak diz ayak ayak parmakları şeklinde. sonra tekrar o ayak parmaklarından yukarıya doğru aynı sırada çıkın. sonra bu enerjiyi hissederek yukarıdan aşağı ve aşağıdan yukarı şeklinde enerjinizi hissedin farkında olmadan uykuya dalacaksınız💕

Böyle uykuların sonu da güzel olmuyor. Sabah uyandığımda dinlendim mi dayak mi yedim bellisiz. Insan yazmamayı anca hayatının küçük bir kısmı kalınca bir şeyleri kaybedince öğreniyor sanırım. Ben de.muzdaribim kafaya takma artı sinir.

Yapmayın kızlar yaaa ayni dert bende de var sadece gece mi gündüz de aklıma olur olmadik basit bos sorunlar geliyor. Gercekten kendimize yapıyoruz. Senelerce antidepresan kullandim hayatimi ileriye götürüyor derken bir bakmışım ki yıllar geçmis,ask yok,evlilik yok kariyer yook derken esimle tanıştım evlendim.
Meditasyon önermiş bir uye. Galiba haklı
Esim bu tarz seylerle sigarayi birakmis,kilo almış kendi basina cok şeyi çözmüş birisi. Ama hayattaki slogani amaaaan banane yaaa
Keske onun gibi olsaydım
Allah hepimize afiyet versin bu gunler de geçecek

Böyle uykuların sonu da güzel olmuyor. Sabah uyandığımda dinlendim mi dayak mi yedim bellisiz. Insan yazmamayı anca hayatının küçük bir kısmı kalınca bir şeyleri kaybedince öğreniyor sanırım. Ben de.muzdaribim kafaya takma artı sinir.

Ne çok varmış benim gibiler :(

Yapmayın kızlar yaaa ayni dert bende de var sadece gece mi gündüz de aklıma olur olmadik basit bos sorunlar geliyor. Gercekten kendimize yapıyoruz. Senelerce antidepresan kullandim hayatimi ileriye götürüyor derken bir bakmışım ki yıllar geçmis,ask yok,evlilik yok kariyer yook derken esimle tanıştım evlendim.
Meditasyon önermiş bir uye. Galiba haklı
Esim bu tarz seylerle sigarayi birakmis,kilo almış kendi basina cok şeyi çözmüş birisi. Ama hayattaki slogani amaaaan banane yaaa
Keske onun gibi olsaydım
Allah hepimize afiyet versin bu gunler de geçecek

Amaan banane ya olayını sevdim arada tekrar edeyim. Mideme agrı girdi resmen

meditasyon öneririm.

dümdüz uzanın ve sırayla başınızın tepesinden aşağı inerek tüm kaslarınızı ve vücut yapılarınızı tek tek hissedin ve serbest bırakın o bölgeyi baş boyun omuzlar kollar dirsekler eller göğüs karın bel genital bacak diz ayak ayak parmakları şeklinde. sonra tekrar o ayak parmaklarından yukarıya doğru aynı sırada çıkın. sonra bu enerjiyi hissederek yukarıdan aşağı ve aşağıdan yukarı şeklinde enerjinizi hissedin farkında olmadan uykuya dalacaksınız💕
Yazan ellerine sağlık deneyecegim

Bunun birçok çaresi var.İyi bir psıkıyatri önerıorum.Iyku ılacı çok sersemlestırıo.Ama olayların ana temasını bulup doktor sızı rahatlatabılır.Dönem dönem hepımızde oluyor.Nelerı takmıoruzkı guzelım.Sıla ne güzel anlatmış 2 kuruşluk adamları musallat ettik ömrümüze diyerek.

Bir mesaj daha yazicam bu konuyla alakalı etrafınızdaki insanlara dikkat edin. Ben bikac zamandır böyleyim bir eğitim için pek hoşlanmadığım bir arkadaşlar 3 gün geçirmek zorunda kaldım. Geceleri sabaha kadar konuşa konuşa ciddi manada kafama hastalıklı bir kac fikri ve düşünme biçimini yerleştirdi. Bir de psikolog ark.:/ Su an yeni yeni toparliyorum cidden etrafınızdaki inananlara dikkat edin. Farklı düşünenlere değil ama düşünce yapısını bir şekilde dikte etmeye calisanalra..

Back
X