• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafaya takmama sanati

Yorumlarınızdan anladigim kadarıyla siz de çok sorun yaşamışsınız başka topiklerdede denk geliyorum .valla bende ikiside şeytan ben napim😂 kurtulmuşsunuz kutluyorum sizi
Ne kocadan yana ne babadan yana yüzüm gülmedi. Ama artık gülüyor. 😅 Allah yardımcınız olsun. Şu an ne babamla görüşüyorum ne eski eşi görüyorum. Hayat çok güzel

Yaaa aynen annem suçlu ben de anneme kızıyorum. Ama yok annem de kız erkek ayrımı yoktur. Kız kardeşim de çok şey yaşattı anneme. Onun için de ölür. Annem kendini paspas ediyor. Lafım geçmiyor. Sürekli onlara bir şey yapma derdinde. Ama ben görsem bi kaşık suda boğarım.
O zaman genel olarak fedakar bir kadın anneniz , benim erkek kardeşim var 22 yaşında askerden geldi annem yüz bulsa yemek yedirir eliyle o derece😂😂

Bu durumu eşinizin anlaması gerekiyor malesef, bende kv ile altlı üstlü oturuyorum sorun olunca bnm eşimde susuyor ya gideceksiniz yada böyle sorunlu devam edecek bend3 aynı durumdayim
Siz nasıl bir tavır içinde oluyorsunuz eşiniz susunca ya da kv ile bir sorun olduğunda

Siz nasıl bir tavır içinde oluyorsunuz eşiniz susunca ya da kv ile bir sorun olduğunda
6 ay önce gorumcem (2 numara)kapıya dayanıp bana hakaret etti saldırmaya çalıştı bende onu kovdum .ondan sonra kv me çok sayılıdır indigim kendisi yatalak zaten ama çenesi iyi çalışır kapıda karşılaşsak da ben eve çıkıyorum görümcelerle konuşmuyorum (6.7 numaralar )

Gece 3'te görüntülü aranan telefonu dekolte bir gecelikle açardım ben olsam. Daha da aramaz :)

Valla bu işlerin çözümü biraz sizde biraz eşinizde. Eşinize artık dayanamadğınızı onun annesiyle konuşması gerektiğini anlatın. Topu ona atın, çağırdı gitmek istemiyorsanız “gelemicez anne mintmavimin işi var evde” o desin. Görüntülü aradı mı o açsın konuşsun yemeğinizi yiyin siz rahat rahat. Çıkmayın kameraya. Üstünüz müsait olmasın mesela dekolte gecelikle oturun.
Anne onun annesi sınırı o çizerse sizi böyle darlayamayacağını o hissettirirse hiç bir şey yapamaz oğlunu kaybetmekten korkar çünkü.
Siz fazla bile arada kalmışsınız. Size söylenen şeylere he deyip geçin “hıhı geliriz ama bugün işimiz var sonra. Tamam. Biz gelmeden ararız. Tamam görüşürüz. Geçen hafta geldik ya haftaya geliriz artık işimiz var evde de hıhı” Yani hayır diye kavga etmeyin he deyingeçin o ne derse desin kavga etmeyin.

Eşinize haftada 1 gidileceğini bunun düzene oturması gerektiğini anlatmak her ne olurla olsun araya onu sokmak, cevap vermemek bu kadar yapacağınız başka bişey yok. Size mesaj atsalar da eşiniz arasın.

Bu arada virüs yokken nasıldı? Sürekli size mi geliyorlardı?

Valla bu işlerin çözümü biraz sizde biraz eşinizde. Eşinize artık dayanamadğınızı onun annesiyle konuşması gerektiğini anlatın. Topu ona atın, çağırdı gitmek istemiyorsanız “gelemicez anne mintmavimin işi var evde” o desin. Görüntülü aradı mı o açsın konuşsun yemeğinizi yiyin siz rahat rahat. Çıkmayın kameraya. Üstünüz müsait olmasın mesela dekolte gecelikle oturun.
Anne onun annesi sınırı o çizerse sizi böyle darlayamayacağını o hissettirirse hiç bir şey yapamaz oğlunu kaybetmekten korkar çünkü.
Siz fazla bile arada kalmışsınız. Size söylenen şeylere he deyip geçin “hıhı geliriz ama bugün işimiz var sonra. Tamam. Biz gelmeden ararız. Tamam görüşürüz. Geçen hafta geldik ya haftaya geliriz artık işimiz var evde de hıhı” Yani hayır diye kavga etmeyin he deyingeçin o ne derse desin kavga etmeyin.

Eşinize haftada 1 gidileceğini bunun düzene oturması gerektiğini anlatmak her ne olurla olsun araya onu sokmak, cevap vermemek bu kadar yapacağınız başka bişey yok. Size mesaj atsalar da eşiniz arasın.

Bu arada virüs yokken nasıldı? Sürekli size mi geliyorlardı?
Sürekli bize gelmiyorlar ama sürekli çağırıyorlar. Eger bi hafta gitmesek gelmeye basliyorlar zırt pırt ve aramayı arttryor . Bide kv cat kapı aniden gelme huyu var. Sokağa çıkma yasağında bile 2 gun geldi .

Back
X