• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafaya takmama sanati

Çöp bile almasınlar o zaman. Üzüldüm sizin ailenize de
Anlatamıyorum anneme babama. Borç arıyorlar. Bişeyler almak için. Bizim bu aileyi borç içine düşüren de kardeşim bu arada. Gelin aramış benim mesajlardan sonra annemi. Ses kaydını dinliyorum. Annem diyor ki kızım rahatsız oluyorsa uyanıyorsa torunum keşke kıssaydın sesini telefonun.
+Yok yaaaa senin için binde telefonumun sesini mi kısacam diyor.
Ağzıma ne geliyorsa saydım.
Annem babam hâlâ oğlum da oğlum.😵

Eşinize tepkinizi gösteri. Oturun konuşun derdinizi anlatin. Ha eğer oda olmadıysa kv ne diyorsa cevabını verin. Belliki biraz alttan almışsınız. Alttan aldıkça da tepene çıkmışlar. Koy kız tavrını söyle ağzına geleni. Bak bidaha cesaret ediyormular.

Anlatamıyorum anneme babama. Borç arıyorlar. Biletler almak için. Bizim bu aileyi borç içine düşüren de kardeşim bu arada. Gelin aramış benim mesajlardan sonra annemi. Ses kaydını dinliyorum. Annem diyor ki kızım rahatsız oluyorsa uyanıyorsa torunum keşke kıssaydın sesini telefonun.
+Yok yaaaa senin için binde telefonumun sesini mi kısacam diyor.
Ağzıma ne geliyorsa saydım.
Annem babam hâlâ oğlum da oğlum.😵
E o zaman anne babanız da hakediyor ne diyim. İnsan hiç mi görmez o saygısız kadının yaptığını. Keşke tamamen silseler ama bazı aileler erkek evlat için sefalet çekmeyi göze alır, kız evlada ise sefalet çektirmeyi

E o zaman anne babanız da hakediyor ne diyim. İnsan hiç mi görmez o saygısız kadının yaptığını. Keşke tamamen silseler ama bazı aileler erkek evlat için sefalet çekmeyi göze alır, kız evlada ise sefalet çektirmeyi
Yok öyle değil. Aynı durumda ben olsam bana da yaparlar. Evladımız atamayız diyorlar. Kız kardeşim de bi sürü sıkıntı yaşattı. Ona da aynı şekilde davrandılar. Anne olunca anlayacakmışım

Söyle aileler bir bize denk gelmiyor valla , bnm kv bu kadar iyi olsa başımın üstünde taşırım

Bu arada nickninizi çok beğendim. Belki ikizlerime isim olabilir. 😅

Yok öyle değil. Aynı durumda ben olsam bana da yaparlar. Evladımız atamayız diyorlar. Kız kardeşim de bi sürü sıkıntı yaşattı. Ona da aynı şekilde davrandılar. Anne olunca anlayacakmışım
O zaman üzüldüm ailenize. Sizden yana yüzü gülmüş ne güzel

Söyle aileler bir bize denk gelmiyor valla , bnm kv bu kadar iyi olsa başımın üstünde taşırım
Ya sen bakma bu iyi diye nitelendirdiğimiz kv nin gelini buraya yazsa gelini tesselli ediyorduk şimdi
Bir binaya gelişte ve gidişte bakarsak farklı şeyler görürüz

Ya yok nerde. Annem gitti sıpalarına baktı. Kendileri istediler. Kadın başka bi ile gitti baktı. En son işleri bitince bizim oğlan anneme diyor ki anne sana yarına bilet aldım. Az ağlamadı annem. Şimdi kardeşim annemle buz gibi konuşur. Annem konduramaz. Çok üzülüyor yaa annem. Annemin üzülmeyeceğini bilsem onlara neler yaparım. En son yaptığımdan sonra annemi kardeşim 3 ay engelledi. Kadın her gün ağlıyordu. Elim kolum bağlı.

Ya sen bakma bu iyi diye nitelendirdiğimiz kv nin gelini buraya yazsa gelini tesselli ediyorduk şimdi
Yok emin olun hatta bütün karakterini ortaya koyuyorum, geline zerre hak vermezsiniz. Kendi ablaları şikayetçi kızdan. Sana şöyle diyim benim kardeşim ve bu sevgiliydi. Kardeşim buna iş buldu. Bulduğu işten kız birisini bulup kardeşimi aldattı. Nişanlandı. Kardeşim polis olacakken hooop onu bırakıp geri geldi. Saf ve salak kardeşim naptı. Hemen evlendi onunla.

Ya yok nerde. Annem gitti sıpalarına baktı. Kendileri istediler. Kadın başka bi ile gitti baktı. En son işleri bitince bizim oğlan anneme diyor ki anne sana yarına bilet aldım. Az ağlamadı annem. Şimdi kardeşim annemle buz gibi konuşur. Annem konduramaz. Çok üzülüyor yaa annem. Annemin üzülmeyeceğini bilsem onlara neler yaparım. En son yaptığımdan sonra annemi kardeşim 3 ay engelledi. Kadın her gün ağlıyordu. Elim kolum bağlı.
Allah evladın da hayırlısını versin. Bir gün onların evladı da büyüyecek. O zaman görürüm onları

Benim boşandığım eşimin annesi melekti. Öyle bir kv olamaz. Ama işte eş kişisi şeytan çıktı. 😂 Allah iyi insnalara karşılaştırsın
Yorumlarınızdan anladigim kadarıyla siz de çok sorun yaşamışsınız başka topiklerdede denk geliyorum .valla bende ikiside şeytan ben napim😂 kurtulmuşsunuz kutluyorum sizi

Oda doğru, hiçbirşey dışardan göründüğü gibi değil. Bize gelseniz ne kadar gariban zavallı kendi halinde insanlar dersiniz (disardaki insanalr öyle diyor ) içini bi ben bilirim

Kadını işlerine geldiği gibi kullanıyorlar, burda suçlu kardeşiniz değil anneniz ama bence.yapmasin gitmesin niye kendine saygısızlık yaptırıyor. Bazı annelerde böyle işte bnm annemde oglusuna hiç dayanamaz

Kadını işlerine geldiği gibi kullanıyorlar, burda suçlu kardeşiniz değil anneniz ama bence.yapmasin gitmesin niye kendine saygısızlık yaptırıyor. Bazı annelerde böyle işte bnm annemde oglusuna hiç dayanamaz
Yaaa aynen annem suçlu ben de anneme kızıyorum. Ama yok annem de kız erkek ayrımı yoktur. Kız kardeşim de çok şey yaşattı anneme. Onun için de ölür. Annem kendini paspas ediyor. Lafım geçmiyor. Sürekli onlara bir şey yapma derdinde. Ama ben görsem bi kaşık suda boğarım.

Back
X