Kafayı bana takan görücü

Evet herkes yapıyor bence de öyle. Ama bu sitede nedense kimse sizin benim gibi nazik konuşmuyor. Belki de gerçekten stalklamamın altında psikolojik bir sebep vardır kimbilir ben bununla yüzleşemeyecek bir insan değilim. Ki yüzleştirenlere daha önce teşekkür ettiğim de olmuştur. Ama doğru üslupla sizin gibi söyleseler ben de beni doğrularla yüzleştirdiğiniz için teşekkür ederim derim. Ama insanlar bir nickin altında oldukları için kaba olmak istiyorlar. Çok teşekkür ederim nazik yorumunuz için.
DIkkatimi ceken her konuya bakip kendimce yardimci olmaya calisiyorum, rica ederim. Zorbalik insan isi ve maalesef bu sitedeki bazi kadin arkadaslarimizda da var (su an herhangi bir ismi ya da yorumu dusunerek yazmiyorum, bu benim de dikkatimi ceken bi durumdu uye oldugumdan beri). Etkilenmemeye calisin

Evet herkes yapıyor bence de öyle. Ama bu sitede nedense kimse sizin benim gibi nazik konuşmuyor. Belki de gerçekten stalklamamın altında psikolojik bir sebep vardır kimbilir ben bununla yüzleşemeyecek bir insan değilim. Ki yüzleştirenlere daha önce teşekkür ettiğim de olmuştur. Ama doğru üslupla sizin gibi söyleseler ben de beni doğrularla yüzleştirdiğiniz için teşekkür ederim derim. Ama insanlar bir nickin altında oldukları için kaba olmak istiyorlar. Çok teşekkür ederim nazik yorumunuz için.
Üslubu gayet normaldi valla.herkes bu kadar tatlı dilli olmaz zorunda değil. Hakaret olmadığı sürece biraz sertlik katmak suç olmamalı.kimi daha sert yorum tercih eder kimi daha sevecen.çizmeyi aşanlar engelleniyor zaten admin tarafından.ki bence sert bile değildi.

Üslubu gayet normaldi valla.herkes bu kadar tatlı dilli olmaz zorunda değil. Hakaret olmadığı sürece biraz sertlik katmak suç olmamalı.kimi daha sert yorum tercih eder kimi daha sevecen.çizmeyi aşanlar engelleniyor zaten admin tarafından.ki bence sert bile değildi.
Zorbalık buranın normali olmuş o yüzden anlamamanız normal. Kötü kokan bir odaya dışardan giren insanlar vardır ya hani. Siz de öyle diyorsunuz. Yoo hiç kötü kokmuyor ki alışmışsınız çünkü. Farklı fikirler olabilir. Bu forumda benim gibi düşünen insanlar da var. Siz böyle düşünmeye devam edebilirsiniz.

Demek ki takıntılılar boşverin ya bakmayın bir daha hesaplarına.

Kullanıcı adınız eğer tahmin ettiğim kişiyse çok seviyorum ya Shinsegi’yi tekrar izleyesim geldi😂❤️🌸

Sosyal medyadan niye takip ediyorsunuz ki? Üstelik bunca yaşadığınız sıkıntılara rağmen? Engelleyin gitsin. Kendi kendilerine paylaşıp sonra kalırlar ortada. Ne saçma insanlar var. Hiç üzülmem bile böylesi için.

Görücü üsulü geldiler. Birçok sorun çıktı uyumsuzluklar denksizlikler. Çocuk bana ilgisiz davranmaya başladı ailesi beni aşağılamaya başladı vs. Bitirme kararı aldık. Söyledik sebepleri de böyle böyle diye. Aman yapmayın etmeyin dediler ama bitti. Söz bile kesilmedi birkaç aylık görüşme oldu o kadar. Kimseyi beğenmez vs dediler seçmez etmez mükemmelliyetçiymiş. Madem o kadar kriteri yüksek niye hala benle uğraşılıyor. Aradan baya çok zaman geçmesine rağmen hala daha sosyal medyadan çocuğun ailesi bize laf sokan şeyler paylaşıyor. Bunların derdi ne inanın bilmiyorum. birkaç yıl geçti üstünden hala nedir bu.
Bunu babam ve diğer aile üyeleri görse keşke illa görücüye dayatiyorlar.

Karşılıklı kafaya takmışsınız belli😅
Böyle laf sokarak ve takip ederek bir bakmışsınız evlenmişsiniz aman dikkatli olun.

Back
X