- 19 Mayıs 2020
- 47.334
- 212.645
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Klasik stalk böyle olmaz.Yoo ne değerli hissetmesi değerli hissedilecek laflar değil. Ne manyaklarmış diyorum sadece. Klasik stalk alışkanlığı işte
Yoo ben hep öyleyim herkesi stalklarımBu içine girince cılk akan tipler dışardan pek bi allı pullu olur, kafa karıştırır, nitekim size yıllarca stalk yaptırmış.
Siz ben olabilir misiniz ?Görücü üsulü geldiler. Birçok sorun çıktı uyumsuzluklar denksizlikler. Çocuk bana ilgisiz davranmaya başladı ailesi beni aşağılamaya başladı vs. Bitirme kararı aldık. Söyledik sebepleri de böyle böyle diye. Aman yapmayın etmeyin dediler ama bitti. Söz bile kesilmedi birkaç aylık görüşme oldu o kadar. Kimseyi beğenmez vs dediler seçmez etmez mükemmelliyetçiymiş. Madem o kadar kriteri yüksek niye hala benle uğraşılıyor. Aradan baya çok zaman geçmesine rağmen hala daha sosyal medyadan çocuğun ailesi bize laf sokan şeyler paylaşıyor. Bunların derdi ne inanın bilmiyorum. birkaç yıl geçti üstünden hala nedir bu.
Başka stalkladıklarım da var onlara özel değil benim huyumKlasik stalk böyle olmaz.
Sanırım içinizde kaldı.
Kimse bizim hödüklüğümüze katlanamıyor demiyorlar da kimseyi beğenmiyoruz diyorlarSiz ben olabilir misiniz ?
Aynı dertten muzdaribim ve dün akşam konu açtım ben de. Biz de nişan olmuştu ama görücü usulüydü, güya o da çok seçici herkesi beğenmeyen bir tipti ama aylar geçmesine rağmen dediğiniz gibi sosyal medyadan laf sokmalar devam ediyo
Yok bence erkekler için daha çok geçerli bu . Şu yaşıma geldim belki iki kez laf sokmalı birşey paylasmamisimdir ama erkekler ya da kendini gelistirememis ergenler daha çok yapiyo bunuLaf sokmak ne kadar dişil bir hareket. Erkekte katlanamıyorum.Mini cinsiyetçiliklerimden bir tanesidir.
Kusmuk ya. Iy. Laf sokan erkek mi olur?Yok bence erkekler için daha çok geçerli bu . Şu yaşıma geldim belki iki kez laf sokmalı birşey paylasmamisimdir ama erkekler ya da kendini gelistirememis ergenler daha çok yapiyo bunu
Ama cidden seçici oluyolarKimse bizim hödüklüğümüze katlanamıyor demiyorlar da kimseyi beğenmiyoruz diyorlar![]()
Üzerinden bir kaç yıl geçmiş kafayı bana taktılar diyorsun ama sende kafayı ona takmişsin ki bakıp duruyorsun. Bir kaç aylık bir görüşme madem niye bu kadar önemsiyorsunuz engelle gitsin.Görücü üsulü geldiler. Birçok sorun çıktı uyumsuzluklar denksizlikler. Çocuk bana ilgisiz davranmaya başladı ailesi beni aşağılamaya başladı vs. Bitirme kararı aldık. Söyledik sebepleri de böyle böyle diye. Aman yapmayın etmeyin dediler ama bitti. Söz bile kesilmedi birkaç aylık görüşme oldu o kadar. Kimseyi beğenmez vs dediler seçmez etmez mükemmelliyetçiymiş. Madem o kadar kriteri yüksek niye hala benle uğraşılıyor. Aradan baya çok zaman geçmesine rağmen hala daha sosyal medyadan çocuğun ailesi bize laf sokan şeyler paylaşıyor. Bunların derdi ne inanın bilmiyorum. birkaç yıl geçti üstünden hala nedir bu.
Seninki en azından kendi laf sokuyor sadece benimki kendi+ anası babası. Hiç çekilmiyorYok bence erkekler için daha çok geçerli bu . Şu yaşıma geldim belki iki kez laf sokmalı birşey paylasmamisimdir ama erkekler ya da kendini gelistirememis ergenler daha çok yapiyo bunu
Oluyo valla da düşman başınaKusmuk ya. Iy. Laf sokan erkek mi olur?![]()
Birkaç yıl geçtiyise sosyal medyadan halen niye didikliyorsunuz milleti? Kafayı takan daha çok sizmisiniz gibiGörücü üsulü geldiler. Birçok sorun çıktı uyumsuzluklar denksizlikler. Çocuk bana ilgisiz davranmaya başladı ailesi beni aşağılamaya başladı vs. Bitirme kararı aldık. Söyledik sebepleri de böyle böyle diye. Aman yapmayın etmeyin dediler ama bitti. Söz bile kesilmedi birkaç aylık görüşme oldu o kadar. Kimseyi beğenmez vs dediler seçmez etmez mükemmelliyetçiymiş. Madem o kadar kriteri yüksek niye hala benle uğraşılıyor. Aradan baya çok zaman geçmesine rağmen hala daha sosyal medyadan çocuğun ailesi bize laf sokan şeyler paylaşıyor. Bunların derdi ne inanın bilmiyorum. birkaç yıl geçti üstünden hala nedir bu.
Anasının babasının hesabı yok Allah'tan. Bosverin kuyruk acıları var ki yapiyolar. Gülüp geçmek gerek ama stalklamayi da bırakmak lazım o nasıl olacak bilmiyorumSeninki en azından kendi laf sokuyor sadece benimki kendi+ anası babası
Önemsediğimden değil kaos zevkli oluyorÜzerinden bir kaç yıl geçmiş kafayı bana taktılar diyorsun ama sende kafayı ona takmişsin ki bakıp duruyorsun. Bir kaç aylık bir görüşme madem niye bu kadar önemsiyorsunuz engelle gitsin.
Ne diyim o zaman sana iyi eğlencelerÖnemsediğimden değil kaos zevkli oluyorşaka şaka
Ben bakmıyordum başta ailemden söylediler vs. Öyle öyle gelişti ben ne takıcam. Bir şeyi gizleyemiyorlarBirkaç yıl geçtiyise sosyal medyadan halen niye didikliyorsunuz milleti? Kafayı takan daha çok sizmisiniz gibi