Kafayı iyice yedim galiba:)

Evet bu ayrıntılar cidden korkutucu.
Hakkından gelemem o işin ya, sana kolaylıklar diliyorum canım.
Teşekkür ederim bilgilendirme için.
Şu avmdeki tırtıl olayı da bir hoşuma gidiyor ama araştıracağım bakalım.
Canım bi avm yonetim calısanı olarak asla onermem. Avm iliğinizi kemiğinizi kurutur. Sabit kira ciro kirası. Kazanmanıza izin vermiyorlar. Büyükbaslar yasıyabiliyor avmlerdr ancak.

Canım bi avm yonetim calısanı olarak asla onermem. Avm iliğinizi kemiğinizi kurutur. Sabit kira ciro kirası. Kazanmanıza izin vermiyorlar. Büyükbaslar yasıyabiliyor avmlerdr ancak.

Ayy gerçekten mi canım ya? :(
Duyumlarla bayağı heveslenmiştim ama 10bin kazanç oluyormuş diye.

Ayy gerçekten mi canım ya? :KK43:
Yüksek rakamlar donuyor 10.000 ciro yapar ama kırtarmaz ki avm stand kiraları minimjm 3000 usd den baslar. Ayrıca sozlesmede ciro maddesi olur belli bi ciroyu astığınız zaman yüzde 5 ini alırlar sizden. Ortak genel gider reklam karılım payı personel gideri elektrik parası saymıyorum bile. İsterseniz yinede bi avm yonetimiyle gorusun.

Ayy gerçekten mi canım ya? :KK43:
Büyük basların kazanma sebebide şu. Atıyorum avm ye zara geldi. Zara müşteri için bi cekim gücü olacağından avm de kendinden odun veirir mesela kira almaz sadece cirodan pay alır. Sahıs olarak avm ciliğe girip oyle cok batan gordum ki.

Büyük basların kazanma sebebide şu. Atıyorum avm ye zara geldi. Zara müşteri için bi cekim gücü olacağından avm de kendinden odun veirir mesela kira almaz sadece cirodan pay alır. Sahıs olarak avm ciliğe girip oyle cok batan gordum ki.

Yok ben almayayım o zaman canım :)
Batma lüksüm yok çünkü :D

Back
X