Kafayı mı yiyorum

Ruhsuzruhhali

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2017
92
1
18
27
Merhabalar, yaklaşik 1 aydır gaziantepli biriyle konusuyorum. Ben baska sehirde universite okuyorum birbirimizi hic gormedik. Instagramdan tanistik. Konusmaya basladiktan biraz zaman gecince canim bitanem hayatim seni seviyorum demeye basladi. Bazen denemek icin biraz ustune gidiyorum konussam konuyu kapatmasam +18 muhabbet edicez. Ama cokta samimi konusuyor. Hem konusmak istiyorum hemde bazi hareketleri bana ters geliyor. Az once tartistik hic konusmadim normalde boyle biri degilim ama nutkum tutuldu sanki. Benim zerre sucum yok deyip birisuru sey deyip hakli cikti. Kafam allak pullak oldu. Ben istanbulluyum bu arada 19 yasindayim. Ne yapmaliyim sizce

Tanımadan görüşmeden yorum yapmak doğru olmaz ama bence daha ilk zamanlarda muhabbeti başka yerlere çeken adam ciddi düşünmüyordur net. Gözünü aç dikkatli ol

Ne yaparsın bilmem de ne yapmayacağını söyleyeyim.
1 aylık ve sanaldan devam eden bir ilişkide cinsellik konuşma.
Bunlar sonradan cok dolanıyor ayağa.

Bence biraz zamana birak.
Simdikten böyle mühabbeti hep baska konulara girerse terslik var ozaman dikkat et derim.
Bende uzun mesafe iliskiyle basladim.
Arkadasim tanisdirmisdi bizi öylelikle ilk zamanlarda tek yazisdik.
Böyle konular ilk aylarda hic acilmadi. Daha cok gelecekle iligi konusduk. Görüs tarzi felan filan.
Onun icin cok dikkat et derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…