- 31 Mayıs 2016
- 794
- 822
- 53
- 29
- Konu Sahibi laviienrose
-
Yerimi alayım şöyle önlerden önlerden
Hadi karşınızdaki konuşurken altıncı his diyelim, hissi kablel vuku diyelim, söyleyeceğini tahmin ediyorsunuz.
Korece bilmeden nasıl Korece cümle kuruyorsunuz allah aşkına yaa
Ne söyleyeceğini önceden bilmiyorsun değil mi ?
Acaba istemsizce dudak mı okuyorsun ? Dudak okuyup içinden seslendiriyor olabilirsin.
Dizi izlerken yerli ya da yabancı fark etmez bazen karakterlerin diyeceklerini önceden tahmin edip diyorum ve aynısını diyorlar ama senin gibi senkronizeye geçemedim :)
Aynı şeyi bende yaşıyorum.
Özellikle dilini bilmediğim yabancı parçaları dinlerken .
Herkeste aynı olur sanıyordum.
Değilmiymiş ?
Ya vallahi delireceğim artık annemler saçmalama diyor ama anlatamıyorum da
Yok yok önceden bilmiyorum. Ama siz bana mesela naber nasılsın demeye başlıyorsunuz, ben siz konuşmaya başladığınızda içimden naber demeye başlıyorum. Ama bunu dışımdan söyleyemiyorum sadece içimden aynı anda söyleyebiliyorum
İşte acaba dudaklarına mı bakıyorsun ? Dudaklara bakıyorsan böyle okuma yapıyor olabilirsin diye düşündüm.
Mesela konuşurken karşısındakinin göz kırpmasını saymak gibi bu da bir takıntı olabilir.
Evet olabilen birsey istedigimde oluyor istemedigimde olmuyor:) disardan soylemeye baslarsan ozaman farkli bir yetenek ortaya cikar tabi:)
Muhtemelen bir telepatsın.
O nedir ?
Fringe diye bir dizi vardı orada görmüştüm. Bir telepat karşısındaki konuştuğu anda aynısını aynı anda tekrarlıyordu. Araştır derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?