Kafayı sıyırmaya az kaldı ?!

esest

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2017
923
1.105
63
26 yaşındayım o kadar okul hayatım oldu aileme ne laf getirdim ne söz. Onların sözünden çıkmadım anladım ki hata etmisim. Kabul ettiremiyorum sevdiğimi. Bilenler biliyor. Bilmeyenler içinse ben öğretmen o esnaf olduğu için. Biri de demiyor ki bu çocuğu bir araştıralım soralım .Ustune ustelik bir sürü laf yiyorum . Artık ağırıma gidiyor. Konusmayinca yine kötü olan ben oluyorum. Ne halt yedinki vazgecmiyorsun. Ben gururla okuttum namusumuzu 5 paralık ediyorsun gibi bir sürü laf. İcime ata ata hasta oluyorum. Kimse korumuyor arkamda durmuyor. Ustelik herkesi kendilerine çekiyorlar. Hersey üstüme üstüme geliyor. Sizlerle paylaşmak istedim çünkü kafayı yiyecem artık söyledikleri her sözden.

Esnaf namussuz mu ki namusumuzu beş para ettin diyorlar? Yok artık ne iğrenç aileniz var!
Pes artık.
Koca kadınsınız gidin evlenin, böyle aileyi dinlemeseniz de olur.
Çok kötü ler çok.. Ve ben ailemden hiç beklemezdim şu an paramparça ettiler

Kimseyi dinlemiyorlar herkesi kendi taraflarına çekiyorlar
Dik kafa... İşiniz zor fakat esnaf adamla evli olmak ve ya istemek namussuzluk olarak görünüyorsa ailenize, bir zahmet onlar da esnaftan alışveriş yapmasınlar... Bence esnaf olduğu için küçük görüyorlar

Dik kafa... İşiniz zor fakat esnaf adamla evli olmak ve ya istemek namussuzluk olarak görünüyorsa ailenize, bir zahmet onlar da esnaftan alışveriş yapmasınlar... Bence esnaf olduğu için küçük görüyorlar
evet o yüzden sanki biz mükemmel kral paşayz.

Ne varmış esnaf olmakda anlamadım onu da insan dogurmadimi yani okuyup öğretmen olunca illa mühendis doktor rektör biriylemo evlenmek zorundaymissin ayrıca o ne biçim laf ne demek ne halt yedin ne demek namusumuza leke sürdün namus benim keyif benim de herkesemi soracaksın kimle evleneceğini bu kadar kötü niyet pes annen baban mesleği ne çok merak ettim esnafı kucumsediklerine gore

Yanlış anlamayın sizi veya mesleğinizi küçümsemek için söylemiyorum ama sanki uluslararası şirketin CEO su falansınız...
Öğretmen yahu... esnaf adamla neden denk olmasın? Aileniz gerçekten çok ilginç...
Eğitim denkliğini mesele ediyor olabilirler ilkokul mezunu vs biri ise ama bu da kıstas değil, ne doktora mezunları var iki kelimeyi bir araya getiremeyen...
Resti çekip konusun.
En azından tanışsınlar...

Sen ne zaman konu açsan aklıma seksenler dizisindeki ssk delisi anne geliyor. Güzelim kabul ettireceksin başka çaren yok. Ben inanıyorum sen herkesin gönlünü alarak olduracaksın bu işi.

Canım bu senin kaçıncı konun .
Adamdan eminsen, sonuçlarını hesaba katarak Ailene resti çek ve evlen . Ben olsam , saçma sapan inat ediyorlar ve geçerli bir sebepleri yoksa dinlemezdim sanırım. Aklıma yatan mantıklı düşünen aile büyüklerine de danışır böyle bir yol izlerdim

ailen sana haksızlık ediyor.
işte tam şu an harekete geçip savunduğun değerin arkasında dimdik durmanın zamanı.

26 yaşındayım o kadar okul hayatım oldu Onların sözünden çıkmadım

Sebebi tam olarak da bu. Burda boyle söyleyeni tasliyorlar ama zamanında ailesini karsisina almayanin tepesine biniyorlar. Resit olduktan sonra özgürlüğünüzü almak icin ugrassaydiniz su anda size karsi bu kadar saygisiz olamazlardi. Ne yazik ki bu dunyada aile de olsa es dost da olsa fark etmiyor, alttan alan ses cikarmayan insanlari suistimal ediyorlar. Eger ses cikaran, boyun egmeyen biri olsaydiniz asla bunu yapamazlardı.
Derdiniz de ilgili de sunu soyleyecegim; 26 yaşına gelmis meslek sahibi bir bireysiniz. Artik kendi kararlarinizi yasamanin zamani gelmemis mi?

Tek sebep esnaf olması mı?
Eğer öyleyse çok yazık. Nasıl BM'yle sığ düşünebiliyorlar. Avukat doktor olup sizi dövmeyeceği kısıtlanmayacağı ne belli.
Siz güveniyorsanız ailenizin tek derdi esnaf olmasıysa, dinlemeyin hiç.
Aileni yaşamayacak bu insanla siz yaşayacaksınız

Resti cektim tanissin dedim kovarim diyorlar . oyle laflar ediyorlar ki yuzlerine soylerlerse ben yerin dibine girerim
Siradan memur babam kardeşlerim. Annem ev hanımı iste anlam veremedigim nokta bu öğretmen olmakla ne oldum sanki sıradan biriyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…