Kimseyi dinlemiyorlar herkesi kendi taraflarına çekiyorlarBir büyük yok mu anne baba ile konuşacak olan ?
Çok kötü ler çok.. Ve ben ailemden hiç beklemezdim şu an paramparça ettilerEsnaf namussuz mu ki namusumuzu beş para ettin diyorlar? Yok artık ne iğrenç aileniz var!
Pes artık.
Koca kadınsınız gidin evlenin, böyle aileyi dinlemeseniz de olur.
Dik kafa... İşiniz zor fakat esnaf adamla evli olmak ve ya istemek namussuzluk olarak görünüyorsa ailenize, bir zahmet onlar da esnaftan alışveriş yapmasınlar... Bence esnaf olduğu için küçük görüyorlarKimseyi dinlemiyorlar herkesi kendi taraflarına çekiyorlar
evet o yüzden sanki biz mükemmel kral paşayz.Dik kafa... İşiniz zor fakat esnaf adamla evli olmak ve ya istemek namussuzluk olarak görünüyorsa ailenize, bir zahmet onlar da esnaftan alışveriş yapmasınlar... Bence esnaf olduğu için küçük görüyorlar
Kral da olsak dünyadan gelip geçiciyiz... İşiniz zor... Babanız ne iş yapar ?evet o yüzden sanki biz mükemmel kral paşayz.
Canım bu senin kaçıncı konun .26 yaşındayım o kadar okul hayatım oldu aileme ne laf getirdim ne söz. Onların sözünden çıkmadım anladım ki hata etmisim. Kabul ettiremiyorum sevdiğimi. Bilenler biliyor. Bilmeyenler içinse ben öğretmen o esnaf olduğu için. Biri de demiyor ki bu çocuğu bir araştıralım soralım .Ustune ustelik bir sürü laf yiyorum . Artık ağırıma gidiyor. Konusmayinca yine kötü olan ben oluyorum. Ne halt yedinki vazgecmiyorsun. Ben gururla okuttum namusumuzu 5 paralık ediyorsun gibi bir sürü laf. İcime ata ata hasta oluyorum. Kimse korumuyor arkamda durmuyor. Ustelik herkesi kendilerine çekiyorlar. Hersey üstüme üstüme geliyor. Sizlerle paylaşmak istedim çünkü kafayı yiyecem artık söyledikleri her sözden.
26 yaşındayım o kadar okul hayatım oldu aileme ne laf getirdim ne söz. Onların sözünden çıkmadım anladım ki hata etmisim. Kabul ettiremiyorum sevdiğimi. Bilenler biliyor. Bilmeyenler içinse ben öğretmen o esnaf olduğu için. Biri de demiyor ki bu çocuğu bir araştıralım soralım .Ustune ustelik bir sürü laf yiyorum . Artık ağırıma gidiyor. Konusmayinca yine kötü olan ben oluyorum. Ne halt yedinki vazgecmiyorsun. Ben gururla okuttum namusumuzu 5 paralık ediyorsun gibi bir sürü laf. İcime ata ata hasta oluyorum. Kimse korumuyor arkamda durmuyor. Ustelik herkesi kendilerine çekiyorlar. Hersey üstüme üstüme geliyor. Sizlerle paylaşmak istedim çünkü kafayı yiyecem artık söyledikleri her sözden.
26 yaşındayım o kadar okul hayatım oldu Onların sözünden çıkmadım
Resti cektim tanissin dedim kovarim diyorlar . oyle laflar ediyorlar ki yuzlerine soylerlerse ben yerin dibine girerimYanlış anlamayın sizi veya mesleğinizi küçümsemek için söylemiyorum ama sanki uluslararası şirketin CEO su falansınız...
Öğretmen yahu... esnaf adamla neden denk olmasın? Aileniz gerçekten çok ilginç...
Eğitim denkliğini mesele ediyor olabilirler ilkokul mezunu vs biri ise ama bu da kıstas değil, ne doktora mezunları var iki kelimeyi bir araya getiremeyen...
Resti çekip konusun.
En azından tanışsınlar...
Siradan memur babam kardeşlerim. Annem ev hanımı iste anlam veremedigim nokta bu öğretmen olmakla ne oldum sanki sıradan biriyimNe varmış esnaf olmakda anlamadım onu da insan dogurmadimi yani okuyup öğretmen olunca illa mühendis doktor rektör biriylemo evlenmek zorundaymissin ayrıca o ne biçim laf ne demek ne halt yedin ne demek namusumuza leke sürdün namus benim keyif benim de herkesemi soracaksın kimle evleneceğini bu kadar kötü niyet pes annen baban mesleği ne çok merak ettim esnafı kucumsediklerine gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?