elaleme memur demek istiyorlar.esnaf da neci? bakkal mı, kasap mı, internet kafe ya da sex shop mu işletiyor?
ne olursa olsun bence bu kadar hakaret etmeye hakları yok ama, acaba yaptığı iş ters mi geliyor onlara diye düşündüm.
Tek sebep meslek adını dahi bilmiyorlar razıliksiz evlenmek istemiyorum ama bu surecteki sozleri cok kırıcı oluyorEger,tek sebep meslegiyse gidip evlenin,fakat onların gorup,sizin goremediginiz başka şeyler varsa durup bir daha düşünün.
Insallah ona çabalıyorum bekliyorum aynı o diziyi izleynce bende kendimi buluyorum =))Sen ne zaman konu açsan aklıma seksenler dizisindeki ssk delisi anne geliyor. Güzelim kabul ettireceksin başka çaren yok. Ben inanıyorum sen herkesin gönlünü alarak olduracaksın bu işi.
Çok kötü ler çok.. Ve ben ailemden hiç beklemezdim şu an paramparça ettiler
Allah razı olsun cok mutlu oldum rabbim hepimizin dualarını kabul etsin insallah..tam dediğiniz gibi ego meselesiKötü bir insan olsa karşı çıkmaları anlayış ile karşılanabilirdi, araştırmış olsalar bir şeyini gördüler belki derdik. Ama sırf mesleğinden dolayı karşı çıkmaları çok saçma. Meslek insanın evliliğinde mutlu ya da mutsuz olacağının bir göstergesi değil ki. Sizin evliliğiniz üzerinden ego yapabilmek için herhalde memur istiyorlar, ki bu da çok saçma.
Ben sizin için dua ettim. Elimden başka bir şey gelmiyor.
Vazgecmiyorum ama kırıcı olunuyor iste kardesim falan yokki paylaşayim herkes bana karsi bende cok sıkıldıkça bunaldkca buraya yazıyorum isteVazgeçme, ne kadar hakaret işitirsen işit elbet kabullenecekler
Başka sebep yok aynı memleketimiz aynı din . sadece problem is.gerekçeleri farklı olsa anlamaya çalışırız ama sadece memur değil diye yapıyorlar.
onların tarafından büyükler gitsin babanızla konuşsun. olmazsa da artık nikahınızı kıyarsınız...
başka bir durumu sorun olarak göstermiyorlar değil mi?
din,dil,kültür, karakter...
bunların farklılıkları zorlar yine de iki insan birlikte aşar.
ancak memurluk esnaflık... birbirinize ne güzel destek olur gidersiniz maddi anlamda da..
Ben onları karalamak için demedim kötü düşünüp kötü laf ediyorlar manasinda dedim kırıcı oluyorlarAilene iğrenç denmesine rağmen hâlâ onaylıyorsun kötüler diye. Tamam pek içi açıcı değil anlattıkların; ama hiçbir ana baba bunu hak etmez. Onca sene emek etmişler. Böyle kestirip atma hemen, ailen yanında olmazsa hayatından zevk alamazsın hep bir yarın eksik kalır. Bazen ana babalar da hata yapar, tıpkı bizim gibi. Onlara doğruyu göstermeye ikna etmeye çalış.
Ben de zor şartlarda evlendim ama hiçbir zaman anama babama laf ettirmedim. Babam çok hata yaptı, ama asla kimse dillendiremez bunu. Hatayı bana yaptınben çektim. Şimdi evlendim her şey yoluna girdi şükür zamanla. Şimdi düşünüyorum da iyiki bir hata yapmamışım.
Burdan gençleri de gaza getirmeyin lütfen. Kimse ağaç kavuğundan çıkmadı herkesin aileye ihtiyacı vardır. Git evlen ne demek? Güzel örnekler sunun insanlara.
Aynı şekilde aileme karşı zorlu bir mücadele veriyorum ben de iki yıldır devam eden bir mücadele bu, sevdiğimi kabullenemediler iki yıldır elden duymadigim hakaretleri ailemden işittim, her gün ağlayarak uyuyorum, milete o kadar kolay olan evlilik olayi benim neden yillarimi alıyor, neden bu denli zor bir imtihandan geçiyorum diye. Ilk zamanki hiddetleri azalıyor merak etme, laf duymaya devam ediyorsun ama zamanla bırakmayacağını anlamaya başlıyorlar. "Allah bekletiyorsa güzelleştiriyordur" bunu okudum geçen bir yerde kötü olduğum zamanlarda moral kaynağım bu söz oluyor. Sabret inşallah sonu güzel olacakVazgecmiyorum ama kırıcı olunuyor iste kardesim falan yokki paylaşayim herkes bana karsi bende cok sıkıldıkça bunaldkca buraya yazıyorum iste
Aileden duymak insanin daha zoruna gidiyor. Mevlam neylerse guzel eyler rabbm hakkmzda hayirli etsn istediklerimiziAynı şekilde aileme karşı zorlu bir mücadele veriyorum ben de iki yıldır devam eden bir mücadele bu, sevdiğimi kabullenemediler iki yıldır elden duymadigim hakaretleri ailemden işittim, her gün ağlayarak uyuyorum, milete o kadar kolay olan evlilik olayi benim neden yillarimi alıyor, neden bu denli zor bir imtihandan geçiyorum diye. Ilk zamanki hiddetleri azalıyor merak etme, laf duymaya devam ediyorsun ama zamanla bırakmayacağını anlamaya başlıyorlar. "Allah bekletiyorsa güzelleştiriyordur" bunu okudum geçen bir yerde kötü olduğum zamanlarda moral kaynağım bu söz oluyor. Sabret inşallah sonu güzel olacak
Amin canım amin, kalpleri yumuşar inşallah en kısa zamanda aileninAileden duymak insanin daha zoruna gidiyor. Mevlam neylerse guzel eyler rabbm hakkmzda hayirli etsn istediklerimizi
Kusura bakmayın dayanamadım yazıyorum. Ailenize ne iğrenç diyen birisine çok kötüler çok diye cevap vermişsiniz çok tuhaf geldi.ne kadar kötü bile olsa sizin aileniz ya nasıl böyle dersiniz erkek yüzünden. Ya sizin görmeyip onların gördükleri bir şey varsa? Yapmayın sonra iki gün sonra pişman olunca yüzlerine nasıl bakacaksıniz?Çok kötü ler çok.. Ve ben ailemden hiç beklemezdim şu an paramparça ettiler
Tepkiden direnç doğar. Madem bu adamla evlenmek istiyorsun onu iyi analiz etmelisin. Şimdi mücadele içinde olduğun için karşı tarafın hatalarını göremeyebilirsin, buna dikkat et.26 yaşındayım o kadar okul hayatım oldu aileme ne laf getirdim ne söz. Onların sözünden çıkmadım anladım ki hata etmisim. Kabul ettiremiyorum sevdiğimi. Bilenler biliyor. Bilmeyenler içinse ben öğretmen o esnaf olduğu için. Biri de demiyor ki bu çocuğu bir araştıralım soralım .Ustune ustelik bir sürü laf yiyorum . Artık ağırıma gidiyor. Konusmayinca yine kötü olan ben oluyorum. Ne halt yedinki vazgecmiyorsun. Ben gururla okuttum namusumuzu 5 paralık ediyorsun gibi bir sürü laf. İcime ata ata hasta oluyorum. Kimse korumuyor arkamda durmuyor. Ustelik herkesi kendilerine çekiyorlar. Hersey üstüme üstüme geliyor. Sizlerle paylaşmak istedim çünkü kafayı yiyecem artık söyledikleri her sözden.
Sanki kendi kraliyet ailesindenmis annen ayip ya insan esnaf diye asagilanirmi insan olmak merhametli olmak yardimsever olmak onenli demiyirlar ki belki kizimizi mutlu edecek bu cocuk belki onlar biyle yapmasa sen anlasamayip ayrilacaksin ne malim peki Sana bir soru sen eminmisin bu çocuktan yani eyvallah kimseye güven olmaz ama davranışları tavırları nasıl sana git evlen kız eğer iyi birisiyle ama öfkeli tembel vurdumduymaz biriyse dinle anneni babanı en iyi sen tanirsinResti cektim tanissin dedim kovarim diyorlar . oyle laflar ediyorlar ki yuzlerine soylerlerse ben yerin dibine girerim
Siradan memur babam kardeşlerim. Annem ev hanımı iste anlam veremedigim nokta bu öğretmen olmakla ne oldum sanki sıradan biriyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?