- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Tavuklar neler neler yiyor bir bilseniz :)
DD ıyyy pis boğazlılarr
İyi akşamlar bayanlar ..
Bizim burda hep müstakil evler var önceen hiç böyle bahçeli yerlerde bile görmemiştim bunları ama gerçekten artık dayanamıyorum . Evimiz şuan kira evden memnunum bi kaç şey hariç ama şu solucanları ev sahibi pisliği söylemedi . Eve girince gördüm ki sürekli evin dışı solucan dolu . Yaz ve kış yok ama ilkbahar ve sonbaharda yağmur yağdığı zamanlarda aşırı çıkıyorlar . Evimin minik bi bahçesi var ordan gelmiyorlar özellikle baktım . Yollarda kaldırımlarda bile var bunlardan . Alt katın bahçesindende geliyorlar yoldanda geliyorlar . Yan komşuya sorduk onlardada çok varmş . 2 alt caddede bi okulda bile gördüm . Buranın neyinde var ben anlamadım bunu . Her akşam süpürgeyle çıkıp tek tek indirim üzerine basıyorum hepsinin . Balkonla giriş katı bir . 1.kattayım .
Balkonun her yeri ölü solucan dolu . Evin içinede girmeye başladılar . İğreniyorum artık ..
Sönmüş kkireç döktüm olmadı . Bi ilaç aldım solucanlar için o da azcık birşeydi 30 tl ye almştm o biraz işe yarıyordu ama o da btti . Belediyeye söyledik gelip ilaçladılar ama ertesi günü yine devam .
Koyu gri siyahımsı renkteler antenleri var çok uzunlar .. İğrençler gerçekten sanırım toprak solucanı bunlar bilemiyorm . Her akşam indirip indirip öldrüyorum ama bitmiyor geçmiyorr .. Bıktım ya gerçekten rüyama giriyorlar artık o kadar taktım kafaya ... Benim evimde duvarlarımda onların olması midemi bulandırıyor ya yemek yerken dahi aklıma geliyorlar . Çok tiksinçler irkiliyorum oturduğum yerde bile artık .
Buna bi çare yok mu ? Buna benzer duurum yaşayan var mı ? Bilgisi olan ya da önerisi yazabilr mi ?
Ne yapacğaım ben bunlarla .. Böyle giderse seneye taşınrım ama şuan olmaz . Napsam ?
Oy ben onların gürültüsüne kurban olurumgürültü yaparlarmıki çok tavuklarBir de solucan yyiyen tavuğun yumurtasını yemeyiz sanırımm
bi tane tavuk al bahçeye sal
ciddi söylüyorum
yumurta da verir hem
horoz öter tabi
tavukdan çok gürültü olacağını sanmam
çok gürültü olursa keser yersiniz
solucan yiyen tavuğun yumurtasına biz organik diyoruz tatlım
Solucan değilde sülük olmasın onlar. Benim eski oturduğum sitenin bahçesindede olurdu. Etraftan kanalizasyon kaçağı falan olmasın..Sülük için tuz dökün evin etrafına biraz canice ama başka çıkar yoluda yok gibii.
Kırkayak bu
Og tipe bak gerçekten tiksinc
Valla ben eşime sordum oda kırkayak dedi bilemicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?