Kafayı solucanlarla bozdum ... Çıldırmak üzereyim ...

Kira sozlesmeni iptal edebilirsin. Ya da arkadaşların dediği gibi 3 5 tane tavuk al. Hem ne tatli olurlar onlar.

Sağol ya gece gece

Tavuk iyi güzelde onunda pisliği var. Görümcemin vardı bahçesini kapının önünü sürekli temizlemek zorundaydı tavukların pisliği çok oluyor malesef. Bu arada bende bahçeli evde oturduğum için böcek solucan vb. Şeyler geliyordu evdeki havalandırma yerlerini telledik balkonun demir kapısını falan. En azından evin içine girmiyorlar.

benim bildiğim solucanların antenleri olmaz.. Yapışkan birşeyse sümüklü böcek olmasın?

Tum kapilari ve pencereleri izole etmeniz lazim.

Hayvanlar kalmadıkça haşeratta çoğalıyor malesef doğanın dengeside bozuldu iyice. Kümes hayvanları çaredir evet ama hiç mi yabani kuş yok karga saksağan vb. Bunlarla beslenen etçil kuş türleri

Ben yurt dışında yaşamıştım çok yağmur yağdığında milyonlarca solucan yollarda geziyordu ama dönemsel bişey merak etmeyin sürekli olmaz bildiğim kadarıyla

Bende oynuyordum topraktan çıkartıp şişede toplayıp ördeklere yediriyordum psikopatmıymışım ne

bahsettiğiniz canlı buna benzer bi şey mi?

Eklentiler

• salyangoz.webp
    76,5 KB · Görüntüleme: 80
Tavuktan sogudum valla , ne bulsa yiyormus icim kalkti

Bizim de arka taraf bahce, tum camlara sineklik geriyoruz , alt kata akrep bize kirkayak dadanmisti bir kere. Hem de yururken sirsirsir diye ses cikaranindan
Sineklikten sonra evde sinek bile kalmadi.
Insallah kisa surede kurtulursunuz.

Kovucular var prize takilan

Yavrum senin solucan dedigin sülük, yagmur yagdiginda bizim evin arka tarafinda cikiyor. Maaşallah bide bi hormonlular ki. Valla migdem bulaniyor. Ben care bulamadim. Evimin mutfak tarafinda. Dışa acilan kapiyi bi aciyorum hemen dibimde. 20 den asagi yok. Koloni gibi yasiyorlar. Tiksiniyorum. Kiraciyim. Bu yaza kadar idare edim, nasilsa gitcem diyorum.

Solucanlarin anteni oluyomu yahu bi resim cekip koysaniz sizin solucan sandiginiz baska bisey olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…