Kafayı solucanlarla bozdum ... Çıldırmak üzereyim ...

Canım seni çoook iyi anliyorum. Küçüklüğümün kabusu diyebilirim. Hatta okadarki bigün üzerimde görmüştüm ve dilim tutulmuştu. Ve dikkat ettin mi bilmiyorum kokuyor onlar. Görmeyeli belki 10 yıl olmuştur. Nostalji yaptırdın bana

zehirli değil bildiğim kadarıyla köydeki evde çok olurdu. zaten bahçeli yerlerde çok oluyo alşmıştım bunlarla yaşamaya..

Solucanlarin anteni olmaz. Sumuklubocektir onlar. Kabuksuz salyangoz. Yazın kuruyarak, kışın donarak ölürler. Bitki ile beslenmelerinin dışında zararları yoktur. Takmaya boşverin. Tuz onları uzaklaştırır.

Ayrıca daha önce de yazmıştım, rutubetli yerleri çok severler. Isırmazlar ama yeşil bir su fışkırtanları vardır, cilde temas halinde zararı var mıdır bilemiyorum. İnsanın kıyafetlerinin iöinden bile çıkarlar, insanın üzerine bile rahatça çıkarlar yani no problem onlar için :) ALLAH ın gücüne gitmesin ama yılandan tiksinmem, onlardan tiksinirim.

Cok fenayimm sanirim bayilcam nolcak npcammm Benn (

Cok fenayimm sanirim bayilcam nolcak npcammm Benn (

Evinize girebilecekleri en ufak delikleri bile kapatın. Bizim köyde çok olur, gezmeye gideceğim zaman tek kaygım nerdeyse onlardır yani, tavuklarda yemiyor onları maalesef. Yıllar önce ilacını bulamamıştık ama şimdi var diyollar. Ya zararsızlar sonuçta ama işte soğuk bir görüntüleri var ve insanlarla bir arada yaşamayı çok seviyorlar tam aksine. Siz araştırın bir bunların ilacı var mı diye. Ve yatmadan önce yatağınızı, duvarlarınızı mutlaka bir kolaçan edin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…