- 16 Mayıs 2014
- 4.519
- 4.897
- 133
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Evet arkadaşım zehirlidir. İnternetten araştırabilirsin o yeşil fışkırttığı su dediğin salgıladığı zehirdir. Korkutmak istediğimden değil ama durum bu babam evde gördüğünde pantolonlarumuzu çoraplarımızın içine koydurur ve onu bulana kadar evin içinde dört dönerdi . İlaçlama teknolojisi gelişti tabii yıllar oldu ama ne kadar faydalıdır bilemiyorum
Doğrudur, bilmiyordum. Kaç kere yanlışlıkla bastım üstüne, çıtırtı eşliğinde pis bir koku yayılır etrafa, ıyy :-( Ama öldürmeyiz hiç, bulduğumuzu atarız dışarı. Yine gelirler, yine atarız, yine gelirler yine atarız) Cam hariç her yere tıngır mıngır çıkıyorlar. El yüz havlularında bulurdum çok, nemli kalıyorlar ya.
Hayır buysa bu sülük değil ayakları var bunun
Estağfurullah ya, araştırmacı bir ruhumuz varmış demek daha doğru olur)
onlar solucan değil sümklü böcektir canım
ilaçlamacı ile konuş gelsinler
benim evimde bahçeli ilaçlattık 4 aydır yoklar
ilacın etkisi yeni geçti
zaten azrtık kış geliyor sorun olmazEki Görüntüle 1657508
bu kırkayak canımyok bu değil . resmiini koymuştm sanrm 3.sayfaydı
Kızzzz ben görsem havluda yeminlen kafayı oynatırım o derece korkarım
İyi akşamlar bayanlar ..
Bizim burda hep müstakil evler var önceen hiç böyle bahçeli yerlerde bile görmemiştim bunları ama gerçekten artık dayanamıyorum . Evimiz şuan kira evden memnunum bi kaç şey hariç ama şu solucanları ev sahibi pisliği söylemedi . Eve girince gördüm ki sürekli evin dışı solucan dolu . Yaz ve kış yok ama ilkbahar ve sonbaharda yağmur yağdığı zamanlarda aşırı çıkıyorlar . Evimin minik bi bahçesi var ordan gelmiyorlar özellikle baktım . Yollarda kaldırımlarda bile var bunlardan . Alt katın bahçesindende geliyorlar yoldanda geliyorlar . Yan komşuya sorduk onlardada çok varmş . 2 alt caddede bi okulda bile gördüm . Buranın neyinde var ben anlamadım bunu . Her akşam süpürgeyle çıkıp tek tek indirim üzerine basıyorum hepsinin . Balkonla giriş katı bir . 1.kattayım .
Balkonun her yeri ölü solucan dolu . Evin içinede girmeye başladılar . İğreniyorum artık ..
Sönmüş kkireç döktüm olmadı . Bi ilaç aldım solucanlar için o da azcık birşeydi 30 tl ye almştm o biraz işe yarıyordu ama o da btti . Belediyeye söyledik gelip ilaçladılar ama ertesi günü yine devam .
Koyu gri siyahımsı renkteler antenleri var çok uzunlar .. İğrençler gerçekten sanırım toprak solucanı bunlar bilemiyorm . Her akşam indirip indirip öldrüyorum ama bitmiyor geçmiyorr .. Bıktım ya gerçekten rüyama giriyorlar artık o kadar taktım kafaya ... Benim evimde duvarlarımda onların olması midemi bulandırıyor ya yemek yerken dahi aklıma geliyorlar . Çok tiksinçler irkiliyorum oturduğum yerde bile artık .
Buna bi çare yok mu ? Buna benzer duurum yaşayan var mı ? Bilgisi olan ya da önerisi yazabilr mi ?
Ne yapacğaım ben bunlarla .. Böyle giderse seneye taşınrım ama şuan olmaz . Napsam ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?