Kafayı solucanlarla bozdum ... Çıldırmak üzereyim ...

Doğrudur, bilmiyordum. Kaç kere yanlışlıkla bastım üstüne, çıtırtı eşliğinde pis bir koku yayılır etrafa, ıyy :-( Ama öldürmeyiz hiç, bulduğumuzu atarız dışarı. Yine gelirler, yine atarız, yine gelirler yine atarız ) Cam hariç her yere tıngır mıngır çıkıyorlar. El yüz havlularında bulurdum çok, nemli kalıyorlar ya.

Kızzzz ben görsem havluda yeminlen kafayı oynatırım o derece korkarım

Londra'yı anımsattı. Orda da her daim solucanlar vardır.Adeta üzerlerinden atlaya atlaya yürünür sokaklarda dahi.
Dış kapının eşiğine ara ara tuz serpin hat boyunca.

onlar solucan değil sümklü böcektir canım
ilaçlamacı ile konuş gelsinler
benim evimde bahçeli ilaçlattık 4 aydır yoklar
ilacın etkisi yeni geçti
zaten azrtık kış geliyor sorun olmaz

sanırım resimde ki ama bu solucan değil ki sümüklü böcek en büyük düşmanı da tuz

Eklentiler

• indir.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 106
Ay solucan ya da sümüklü böcek daha iyi, en azından vir sevimlilikleri var. bunlar pek bir antipatik. Evet profesyonel ilaçlama lazım eve.

Valla çok uzun zaman olmuş ama aynısından birebir kaç defa ben de gördüğüm için yazma gereği duydum kusura bakmayın bakınıyordum şimdi formda aynısını yaşayan var mı diye(Nası başa çıktınız acaba bunlarla çok garip canlılar gördüğüm zaman elim ayağım titriyor

Normal bu mevsimde cikmalari.
Bizdede var. Ama bzimkisi baya kabuklu, sumuklu bocek.
Evimizde yok tabi ama evimizin bi sokak ilerisinde kiralanmis bahcemiz var.
Her meyve sebzenin buyumesinden snra uzerlerine hucum ettiklerinden dolayi hic bisey buyumedi bahcede.
En son babamla anti- sumuk bocegi ilaci aldik. Galiba daha kullanmadi annemgil bahceye. 8-9 gibi bi fiyata almistik.
Annemgil tabi bundan once tuz iyi gelir diye duymus birilerinden, gecen gun bahceye gittim bi baktim komsularin hepside tuz kullanmis bol bol bahceye, tabi fayda etmemis. Onun yani sira bira demisler babam gitti bi ara bira aldi. Bi baktim ayakkabilikta bira var " anne bu ne??? " diye saskin saskin evdekilere bagirdim. Babam sakin bi sekilde " ben aldim o birayi" demesinmi. 50 yasindan snra adam niyeti bozdu dedim snradan ogrendim asil mevzuyu.
Ama tabi ise yaradimi yok yaramadi birada.

Tek care bence ilaclamak.

Antenli solucan mi ? Eminmisiniz solucan oldugundan ? Aslinda toprakta solucan olmasi yasadiginiz yerin hala dogal oldugu anlamina gelir, dikkat ederseniz cevre kirliligi sanayilesme insaatlar falan derken artik yagmur yagsada solucan veya salyangoz hicbiryerde goremiyoruz cunku toprakta yasayamiyorlar. Bence temelde bakacak olursa kotu birsey degilde eve nasil giriyor ben anlamadim cidden. Arkadaslar tavuk falan demis, belki dogla cozumler bulabilirsiniz bu sekilde. Benim yasadigim yerde de yagmur bol, her yagmur yadiginda solucan veya salyangozlar sikiyor aslaftta kaldirimda falan goruyorum ama oyle ev basacak kadar fazla olmuyor.

Ay ne solucanı arkadaşım kırkayak bu. Kotu oldum . Bi tane camdan girmiş de bütün gün ağladım ben ya. (. Taşının kacin oradan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…