Kafayı solucanlarla bozdum ... Çıldırmak üzereyim ...

Julida bu, bir kırkayak türü. Yapabileceğin tek şey tekrar tekrar ilaçlatmak ama çok belalı bir kırkayak türüdür kurtulmak hiç kolay değil... Eve girmemesi için de top naftalinleri toz haline getirip kapı girişine düz bir hat halinde dökün. Başka çözümü yok.

İlaçlatmaktan başka çaresi yok ama böyle tek-tük görünce karşılaşma anında ne yapmalıyız çok kımıl kımıl bir şey ilaçlar falan pek etki etmiyor böylelerine

Benim evimin içinden çıkıyordu bu tarif ettiğiniz tipte solucanlar. Allahım kabus gibiydiler hatırladıkça tüylerim diken diken oluyor
Çok değişik ilaçlar kullandım hiçbiri fayda etmedi Evden taşındım en son... Yapıcak en mantıklı şey bu bence.
İnşallah siz çözümünü bulursunuz, kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş benim yorumum o hesap

Tavuklar kırkayağı yemiyor. Öyle bir iki didikleyip bırakıyorlar, onlar da o kadar şeyle ölmüyorlar zaten. Tavuk çözüm değil maalesef.
Bide berbat bi koku salarlar ortalığa, aman dikkat :))

Sonradan ilaçlatmak zaten şart ama asıl sorun bence karşılaşıldığı anda ne yapılacağı:)

Yaa nasıl abiliyorsunuz elinize ? Ben nette zehirli diye okudum ama boşuna mı bir tane gorunce ortalığı velveleye verdim ben.

Ahahah:))Siz de mi karşılaştınız ilaç falan sıkınca hiç umursamıyolar:)
Ben de solucan sanmistim plastik bardağa koydum ustune bi bardak daha koydum o sıra acil işim vardı koydum balkona bardağın ustunu de karton kutu koymuştum küçük. İçinden çıkmış kartonu felan devirmiş. Bardakta olmadigini gorunce netten bir araştırdım kafayı yiyecektim bulana kadar çıldırdim. Esimi bekledim o halletti.

Maşallah nası bir güç varsa artık ben çıkamam oradan:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…