- 19 Kasım 2014
- 3.002
- 2.993
- 333
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
valla cnm oglum var 2.5 yasinda bende ayni senin gibiydim baktim ki kafayi yiyorum biraz rahatlattim kendimi cunku cocugu daha cok hasta etmeye basladim simdi artik hastalanicagini anliyorum ateslenmeden doktora goturmuyorum ve gayet iyiyiz herseyi sıkıntı siz atlatiyoruz allaha sukur cunku sen rahat olmazsan cocugunda rahat olmuyo ozguvensiz buyuyo o yüzden biraz kendini motive et guzelliklerini yasa anneliginin ben bunu farkedince 2. Bebegimi bile istedim oglusuma kardes geliyoLütfen deneyimli anneler hanimlar nasil birakirim bu takintilarimi
Evet baslamisti ya bakamazsam zayiflarsa vsvsBen şimdiden kafayı yedim sende hamileyken de başlamış mıydı bu pinpirikli davranışlar :)
ay bende de neler var nelerr. Doktorum uyardı şimdiden. Psikoloğa gitsen acaba faydası olur mu ki benim sonum psikolog olcak ztn böyle giderse :)Evet baslamisti ya bakamazsam zayiflarsa vsvs
Allah anali babali büyütsün sag salim kurtulun insallahvalla cnm oglum var 2.5 yasinda bende ayni senin gibiydim baktim ki kafayi yiyorum biraz rahatlattim kendimi cunku cocugu daha cok hasta etmeye basladim simdi artik hastalanicagini anliyorum ateslenmeden doktora goturmuyorum ve gayet iyiyiz herseyi sıkıntı siz atlatiyoruz allaha sukur cunku sen rahat olmazsan cocugunda rahat olmuyo ozguvensiz buyuyo o yüzden biraz kendini motive et guzelliklerini yasa anneliginin ben bunu farkedince 2. Bebegimi bile istedim oglusuma kardes geliyo
ay bende de neler var nelerr. Doktorum uyardı şimdiden. Psikoloğa gitsen acaba faydası olur mu ki benim sonum psikolog olcak ztn böyle giderse :)[/QUOT
Valla düsünmedim dgl gitmem lazim delircem yoksa esimde kiziyor bitaraftan
MerhabA hanimlAr
Benim 16 aylik bebegim var her anne gibi onu cok seviyorum. O benim dünyam. Problemime gelince oglumla kafayi yedim hastalanirmi üsürmü uyurmu aglarmi. Herseye takiyorum kendimi cok yorgun hissediyorum. Cevremdende tepki aliyorum sen kafayi yemissin takilma bukadar fln diyolar. Evet haklilar ama elimde degil. Dün kustu fazla yemis sanirim ben uyuyamadim acaba migdesinimi üsüttü hastalandimi diye.
Valla yaslandim ztn bu yasimdarahat tiplerle takılın, şöyle ağlasa panik yapmayan, bebeğin pasağını vs. önemsemeyen annelerle.
onlarla konuşun, örnek alın.
ben şahsen çok seviyorum öyle rahat insanları.
neticede kendinizi harap etmenin çocuğa bi faydası yok.
Acaba ilk bebegim diyemi bilmiyorum 2.cide düzelirmiyim düsünmim diyorum 1gün düsünmüyorum Gene basliyorumBen üstü açılınca gece örtmüyorum bile içeri sıcak diye. Bugün fazla emmedi mesela takmadım aç olunca emer doyunca bırakıyo zorlamadım. Bu kadar ayrıntılı düşünmeyin..
Benim de ilk bebeğim. Bence biraz terapilik... size de iyi gelir bence rahatlarsınızAcaba ilk bebegim diyemi bilmiyorum 2.cide düzelirmiyim düsünmim diyorum 1gün düsünmüyorum Gene basliyorum
ilk çocuğunuz mu . lohusallık sendromu bu. ilk çocuğumda ben de yaşadım 2 yıl malesef . her an ağlardım ona bişey olacak diye. benim size önerim şu . biraz sosyalleşin ve kendinizi de mutlu etmeye çalışın. geçiyor korkmayınMerhabA hanimlAr
Benim 16 aylik bebegim var her anne gibi onu cok seviyorum. O benim dünyam. Problemime gelince oglumla kafayi yedim hastalanirmi üsürmü uyurmu aglarmi. Herseye takiyorum kendimi cok yorgun hissediyorum. Cevremdende tepki aliyorum seyorn kafayi yemissin takilma bukadar fln diyolar. Evet haklilar ama elimde degil. Dün kustu fazla yemis sanirim ben uyuyamadim acaba migdesinimi üsüttü hastalandimi diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?