Kafayi yedim artik

AlmanyaTreni

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
3.002
2.993
333
MerhabA hanimlAr
Benim 16 aylik bebegim var her anne gibi onu cok seviyorum. O benim dünyam. Problemime gelince oglumla kafayi yedim hastalanirmi üsürmü uyurmu aglarmi. Herseye takiyorum kendimi cok yorgun hissediyorum. Cevremdende tepki aliyorum sen kafayi yemissin takilma bukadar fln diyolar. Evet haklilar ama elimde degil. Dün kustu fazla yemis sanirim ben uyuyamadim acaba migdesinimi üsüttü hastalandimi diye.

Sakınan göze çöp batar derler çok takma oluruna bırak tedbirini al sahip çık evladına tabi kusar da grip de olur ateşlenir de gerekeni yaparsın kendini harap etmene gerek yok

Lütfen deneyimli anneler hanimlar nasil birakirim bu takintilarimi
valla cnm oglum var 2.5 yasinda bende ayni senin gibiydim baktim ki kafayi yiyorum biraz rahatlattim kendimi cunku cocugu daha cok hasta etmeye basladim simdi artik hastalanicagini anliyorum ateslenmeden doktora goturmuyorum ve gayet iyiyiz herseyi sıkıntı siz atlatiyoruz allaha sukur cunku sen rahat olmazsan cocugunda rahat olmuyo ozguvensiz buyuyo o yüzden biraz kendini motive et guzelliklerini yasa anneliginin ben bunu farkedince 2. Bebegimi bile istedim oglusuma kardes geliyo

Allah anali babali büyütsün sag salim kurtulun insallah

rahat tiplerle takılın, şöyle ağlasa panik yapmayan, bebeğin pasağını vs. önemsemeyen annelerle.
onlarla konuşun, örnek alın.
ben şahsen çok seviyorum öyle rahat insanları.
neticede kendinizi harap etmenin çocuğa bi faydası yok.

Valla yaslandim ztn bu yasimda

Ben üstü açılınca gece örtmüyorum bile içeri sıcak diye. Bugün fazla emmedi mesela takmadım aç olunca emer doyunca bırakıyo zorlamadım. Bu kadar ayrıntılı düşünmeyin..

Ben üstü açılınca gece örtmüyorum bile içeri sıcak diye. Bugün fazla emmedi mesela takmadım aç olunca emer doyunca bırakıyo zorlamadım. Bu kadar ayrıntılı düşünmeyin..
Acaba ilk bebegim diyemi bilmiyorum 2.cide düzelirmiyim düsünmim diyorum 1gün düsünmüyorum Gene basliyorum

ilk çocuğunuz mu . lohusallık sendromu bu. ilk çocuğumda ben de yaşadım 2 yıl malesef . her an ağlardım ona bişey olacak diye. benim size önerim şu . biraz sosyalleşin ve kendinizi de mutlu etmeye çalışın. geçiyor korkmayın

Normal bu duygular. Evet 2. Doğurunca daha sakin daha tecrübeli daha rahat ediyorsun. Ilkinde çok titizlendim çok hasta büyüdü. Diğerlerinde daha rahattim. Onlar çok şükür daha sağlıklı büyüdü. Biraz kasma. Rahat olmaya çalış. Bebekte sen rahat oldukça daha hızlı buyur. Bir ölçü yap ve o ölçüde göre yedi. Yemek saatleri hep aynı olsun.

Aynen sizin gibiydim bende.geceleri. nefes aliyo mu kontrol ederdim.hele yurumeye baslayinca golgesi gibi takip ederdim parkta falan.baktim olmuyo cok yipratiyorum kendimi biraz rahat birakmaya calisiyorum ama gelin bi de bana sorun.yaptigimin kotu oldugunu biliyorym ama engel olamiyorum.sanki buyudukce azaliyo gibi bu huy bende.sizde de oyle olur insallah.benimki 2.5 yasinda.

Benjmki de cok kusuyorr ama daha 3.5aylik normal diye dusunuyorum...cocukta doymahissi yokki her yarim saate memede
takilma bu kadar...

Ben bir tek nefes aliyor mu diye hep konteol ederim
yaptigim sey ilk karnina bakmak inip cikiyor mu diye
ama bunu omrum boyunca yapacagim icin takinti diyemem
annelik diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…