- 25 Ağustos 2018
- 750
- 177
- 103
- Konu Sahibi Yalniz dertli
-
Hayır kalmadık. Kv o köy evinde bekliyordu güya kalacaz diye . O esnada da görümce bizimleydi pesimizde , sırf bizi o evde kaldırmak için. Tam evin önünde tartışmaya başladık köyde . Arabada . Kv ve görümce de gördüler . Eşim bin arabaya felan dedi . Güya benim babamın evinde kalcak trop atıyor bagirisiyoruz tabi . Bende hivmc biyerde kalmayacam dedim coknkizdim . Baştı arabaya . Dolandık sabaha kadar orada burada. Sabaha karşı 2 saat mesafede evimize geldik . Orada kaldık . Eşimin abisi tekrar köye gidecekti onu aradım beji de alın giderken diye . Eşim kızdığı için köye gelmeyecekti tekrar . Bende babamın evinde gitmek için abisini aradım, hemde böyle bir durumu bilsin artık diye . Çünkü hep sorun oluyordu bu durumSonuç olarak evde kaldınız mı
Ayy olabilir özür dilerim yazılarım kötü şuan. Kalmadık ama kırdık eşimle birbirimiziAnlıyorum, sinirliyken, üzgünken üstünkörü yazıyorsunuz ama yazdığınızı tam anlayamadan size yardım edemeyiz, işe yarar yorum yazamayız.
Anladığım kadarıyla köy evinde kalmak istememişsiniz ama kaldınız mı kalmadınız mı kavga neden çıktı, ne oldu, ne bitti anlamadım ben.
Aynen de dediginiz gibi oldu . Kv ve görümce melek oldu , eşime oğlum kuzum demeler ,görümce desen abicim abicim yalakaliklar. Eşim de tabi onlara yakınlaştı. Günah keçisi de ben oldum tabiEgo sunu tatmin edecek.. Bir oh cekip oturacak sonra kendisi hic birsey yapmamis gibi kenera cekilecek :) allah bildiği gibi yapsin
suc esinde.
babanin evine gitmek disinda bir sey yapamazsin artik.
insallah koyde kalalim dediklerinde 10dk mesafdeki annenlere gitmissindir kalmamissindir.
[/QUOT, gece sabaha kadar arabada tartışmanın sonunda , 2 saat mesafede olan evime gittik . Eşim eve gidiyoruz dedi.
Onu da denedim zamanında . onların yanında canım cicimli konuştum. Ama eşim onların yanında benden uzak duruyor . Mesafeli . Hani benim aşkım lafima , ters cevap vermiyor ama uzak duruyor . Ben yokmuşum gibi onların yanında . Onlara yakın duruyor . Onlar ailesi elbette yakın duracak atacak değil, ama bana da ben yokmuşum gibi davranmasına ne gerek var . Sanki bir-tek eşim varmış gibi davranıyorlar bana hep . Mesela , sofraya bisey mi koyulacak , eşime sorarlar , yiyeceksen getirelim diye . Yanı bitek ona değer verdiklerini ,benim o evde gelin olduğumu, ki bunu benim yuzume degilde , esime söylediler de zaten , o gelin diye. Ama.benim yuzume diyemediler daha . Beni esime karsi el gibi hissettirmeye calisiyorlar . Esimde haliyle , bana onlarin yaninda yakin davranınca, annesine ve görümceye ihanet etmis gibi hissediyor . Artik bunu acik acik anladim son olayda . Ne yapmaliyim bilmiyorumBence sizde kayınvalide ve görümce gibi yapın. Canım cicim le halledin. Eşinizin tek derdi lafım geçsin eşim dediğimi yapsın. Kayinvalidelerin yanında kavga etmeniz onlara koz vermiş inadına hoşgörülü olun sonra onlar gibi canim aşkım deyip istediğinizi yaptırın
Arabada gece yarısı sokaklarda daha mı fazla rahat ettiniz ?
Kalsaydınız ertesi gün de kendi ailenize geçerdiniz.
Aman sakın eşinizin dediğini yapmayın çünkü o eşiniz değil düşmanınız.
Mutfak yokmuş, tuvalet yokmuş bunlar hep bahane..
Köy evi nihayetinde evin içinde yoksa dışındadır yani..
Kaynana , görümce insan değil sanki..
Belli ki sizlerle orda bir gün geçirmek istemişler ne var bunda..
Eşinizle olan sorunların acısını onlardan çıkarmak ne kadar doğru..
Açıkçası haksızsınız. .
Başlık da ayrı bir alem ..
Bir harika sizsiniz!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?