Kafayi yemek uzereyim biri bana bisey desin

Efulim8161

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2018
25
10
3
32
6 senelik evliyim esime kucuk yasta evlendik hayranlikla bakiyodum esime bu kadar kucuk yasta insaatta calisio du ve herkes calismasini cok begeniodu cevremzde gerek calismasini gerek knsmaliri falan cok begenilardismdi ne olduysa ise gitmio butun gun uyuyo borclari hic dusunmuyo iyice saldi konusulmuyo bile kendisiyle yataktan kaldiramiyorum napicam bilmiyorum evde kac kere yumurta buldum aklima kotu kotu seyler geliyo nolur biri bisey desin

Yumurta mı ? :anne:Nerelerde buluyosunuz kii. Sanırım başkasının bişeyler yaptığını düşünüyosunuz .
Okuyun üfleyin , neden bu şekilde davrandığınıda eşinize sormuşunuzdur heralde . Mantıklı açıklaması yokmu?

Yumurta buyuleri var benim duyduguma gore :deli:
Neyse, konu sahibi siz bence olaylari mistik yonlerden yorumlamayin ve esinize direk sorun neyin var ne degisti vs diye..
Ne diyor kendisi?

6 senelik evliyim esime kucuk yasta evlendik hayranlikla bakiyodum esime bu kadar kucuk yasta insaatta calisio du ve herkes calismasini cok begeniodu cevremzde gerek calismasini gerek knsmaliri falan cok begenilardismdi ne olduysa ise gitmio butun gun uyuyo borclari hic dusunmuyo iyice saldi konusulmuyo bile kendisiyle yataktan kaldiramiyorum napicam bilmiyorum evde kac kere yumurta buldum aklima kotu kotu seyler geliyo nolur biri bisey desin
Depresyona girmiş olabilir mi?

Geçen de bi üye emzik bulduydu evde.. şimdi de yumurtalar çıkıyor. Bakkaldan almış olmayasınız?

Hiçbir fayda sağlamayacak yumurta endişesini bi kenara bırakıp bu siteye girmek için kullandığınız interneti daha faydalı amaçlar uğruna kullanın. Mesela google’a “aşırı uyku isteği” yazın. “Hiçbir şeyden keyif almamak” yazın. Aa o da ne karşınıza DEPRESYON isminde ruh sağlığını olumsuz yönde etkileyen bir rahatsızlık çıktı.

Kimileri büyüden şüphelenirken biz de tıp ilminden nasipleniyoruz işte naaparsın :)

Esinin calismamasini evde buldugu yumurtalara bagliyor sanirim
Yumurta büyüsünü bahsediyor
Ben oyle anladim

Ya da cok daginik yumurtalari dolaba koymuyor yuvarlanıp gidiyorlar:)
Evt ben de oyle anladim da.
Evde yumurta buluyorum deyince kirilacak sey yumurta..nerde buluyor acaba diye merak ettim

Back
X