A
ahsev
Ziyaretçi
- Konu Sahibi BenAyKizim
-
nereden başlasam anlatmaya bilmiyorum.7.5 senedir evliyim ve 7 aylık bir kızım var.ilk bebeğimiz.eşimi seviyorum o da beni.evine çok bağlı kızını beni çok seviyor eminim.hiç dışarı çıkması felan yoktur.kızım sağlıklı çok da güzel...:ecrin_bebek:buraya kadar herşey güzel.amaaa
evlendiğimizden beri bitmeyen bir borcumuz var.sürekli ev değiştirdik ve tam düze çıktık dedik başka birşey çıktı.yine tam iyiyiz dedik bebişimiz oldu.özelde doğum yaptım.dünyanın borcu var şimdi.
kızım bensiz beş dk durmuyor.hastalandım dr a gittim eşime evi dar etti.bi kuaföre gideyim dedim gittiğime pişman oldum.kaynanamın hışmına uğradım.kızıma bakması için ona bırakmıştım....benneyaptımkigece bana sımsıkı sarılmadan uyumuyor.bırakırsa yakamı eşim ilgi bekliyor...kendime hiç vakit kalmıyor..
iki tane arkadaşım var birinin yeni bebeği oldu zırt pırt gidemem.öbürü uzakta.havalar soğuk dışarı çıkamıyorum.evdeyken de kızım hep onunla ilgilenmemi istiyor.örgü bile öremiyorum.bı rahat bırakılsam evde kendimi meşgul edecek şeyler bulurum hatta elişilerim birikti.kafamda birsürü proje var ama hiçbirini hayata geçiremiyorum.
o kadar sıkıntılıyım ki anlatamam.sürekli ağlamak istiyorum.biyerlere gitmek için de para lazım.o da yok..ufff gerçekten kötüyüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?