kafayı yemek üzereyim, kocamı tanımıyorum suan

jasmindgrsy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2012
332
6
46
İstanbul
kızlar merhaba,

kimseye anlatamadım içimi size dokeyım dedım.kocamla 15 gun once tartıstık annesı yuzunden bende evden kovdum ılk defa cıktı gitti ben anneme gidiorum dedı aradım telefonu kapalı, kaynanamı aradım anne dedım kocam sana mı gelıyor evet dedı benm için söle böle bişiler demişssin dedı sen bundan sonra nasıl adam doldurulur gorursun dedı ve kapattı, hiç ses seda yok kı gun, sonra atlayıp annesının evıne gıttım annesı karşıma bile çıkartmadı oğlunuo da içerde uyuyo gördüm onu yapmışssn bunu yapmışsın yok düğün için 80mılyarharcamıs hesaplattım yuzunu görmek şstemıyo yok benm oğlum senın için nimetti büssürü laf yedim , kocam olurdu benım ıcıncok aşıktık birbirimize anne dedım ben hata ettım geldım ben onu sevdım dedım hatam oldu sende buykluk et dedım ne dedıysem yok kızım yuzunu görmek ıstemıyormus sen tedavi ol dedı kıskançlıkyapıyormuşsun dedı sigarayı bırakmamışssın dedı ay boyle neye ugradıgımı sasırdım aılemın haberı yok bu sozlerınden kadının , birde. dunyam tersine döndü 15 gundur hıc ses seda yok bır mesajıma cevap vermedı neler oluyorrrr

acikcasi cok garip bir durum cok mu kotu seyler soyledinizki de bu adam boyle yapti soyleseniz bile esinizin bukadar tepki vermesi cok sacma anlamsiz bir durum:50::50:

Çok ağır sözler mi kullandınız bu şekilde tepki verdi sizi ve sık sık tartışıyormusum eşin patlama noktasına mı geldi ? Olayı annesine nasıl anlattı kim bilir ki annesi yüzündem tartışmışsın.

sürekli kıskançlktan tartısıyorduk ama benı cok sevıyordu kızlar gunlerdır aglıyorum kayınvalıdemden suphelenıyorum doldurmuş olabilir , kocamla iletişimim şuAnda sıfır, kayınvalidem eşyalarını gonder dıyo bız görücü usulu tanıstırıldık öldük büttik birbirimze aşkımız dıllere destandı ama ben sorun nerde bulamıyorum

biraz hakaret tartısma baktı. cantasını almış gıdıyor bızım evdeydık annemlerde bız evımızı kurmadık henuz cunku eşimim işinden dolayı yurtdısına cıkıcaktık kaynanam biraz tutumludur blıyorum ama bukadar doldurmuş olabilirmi koca adamı kocamın pek ilişkisi olmamıs

bence kaçak oyna. son bi adım daha at mesaj olur konuşmaya çalışmak olur aramak iş yerine gitmek olur hala naza çekiyorsa sen kaçak oyna bakalım biraz nolcak.

15 gun boyunca özür diletti bana , en son aldığım duyuma göre aramızı yapan kısı benı. enşştem olur na sevıyorum ama saygısızlaştm falan demiş, kesınlıkle doner bıraz kafa dınleyın dedı ama ben annesınden duyduklarımı unutamıyorum kac kere herseyı annene anlatma dedım babalları yok kadın tek buyutmuş bnları valla nasıl bir ilişkileri var bılmylrum kayınvalıdemden de ızur dıledım haksız oldugumdan degıl he sırf kaybetmyım kocamı dıye ama ıyıce sımardılar

Sorun nerde bulamıyorum diyorsunuz ama cevabı da kendiniz vermişsiniz yine.
Sürekli kıskançlıktan ve annesi yüzünden tartışıyormuşsunuz.
Arkasından gidip özür dilediğiniz halde sizi görmek istememesi ve
size dönmemesi(mesajlarınıza)gerçekten ilginç.
Bu kadar kötü ne söylemiş olabilirsiniz ki..

para mevzularının konusulmasına anlam veremıyorum kadın ıyıce abarttı kocamı da sımdı sısırıyordur ya bu kayınvalıdeler nasıl ınsanlar benım kayınvalıdeme kocam bakıyor kadın benı dusman goruyor sankı emınım mutlu olmustur kocamın benı cok sevdıgınden emındı agzını acamıodu. herıf b gıttı ortalıgı ayaga kaldırdı ay ben napıcam

15 gun boyunca özür diletti bana , en son aldığım duyuma göre aramızı yapan kısı benı. enşştem olur na sevıyorum ama saygısızlaştm falan demiş, kesınlıkle doner bıraz kafa dınleyın dedı ama ben annesınden duyduklarımı unutamıyorum kac kere herseyı annene anlatma dedım babalları yok kadın tek buyutmuş bnları valla nasıl bir ilişkileri var bılmylrum kayınvalıdemden de ızur dıledım haksız oldugumdan degıl he sırf kaybetmyım kocamı dıye ama ıyıce sımardılar

İğneyi kendine çuvaldızı başkasını batıracaksın annesi hakkında haklı olarak söylediklerinde hiç mi haksızlık yok acaba ? Bence kendini bir gözden geçir önce kendin ile mahkeme kur.

hatamı kabul edıp gıttım pskolokta aldım soluğu dedı. ben kıskancım terapiye basladı kendı ı gördüm bende , ama bukadar abartılması normalmı bılmıyorum sanki herseyı ıcıne atmıs gıdıp Aramızda ne gectıyse anlatmıs kadına ya hemde annene nıye anlatıosun cocukmusun bılmıyorum kı ben

ya kadın kredı kartlarımızı falan soruyordu bende sınırlendım ne bıleym karısmasın bıze dedım ortalık ıyıce karıstı keske sakın davransaydım bılıyorum onlar bole yetısmısler ama artık evlı bır adam degılmı kadın bana bıle lımıtı bıtmıs kartın dıye telefon actı bı bılsen

15 gün boyunca özür dileyip, peşinden koştuğunuz için dahasını da istiyor.
Tabi o sırada kayınvalideniz de iyice dolduruyordur.
O yüzden artık peşinden koşmayı bırakın.
O merak etsin, o arasın.
Sizden günah gitmiş.

tatlım biraz sakin ol öyle paralama kendini bide sürekli gidip özür dileme üzerine düşme bence mümkün oldugunca yok gibi davran kendini başka seylere ver eger dönmezse de kendi bilir artık dimi anne sözü dinleyince cok mutlu olcak sanıyolar kendillerini zavallı erkekler.mutlu olsun anasıyla bırak.seni gercekten seviyosa gelir zaten.

normalde bır kelımemle duzelen adam koptu gıttı ya aramıycam tamam da bu adam demezmı benm karımda haklıydı, yada yanlıs bır evlılıkmı bu bılmıyorum 15 gun aramamak normalmısıe sızce ,bu ara ıslere de canı sıkılmıstı ona baglamaya calısıyorum amaben kendımı sucluyorum hep uykularım kaçtı artık donunce bana ne dıycekkı anneme herseyı anattım ne var ne yok peki nasıl guvenımı kurucak bılmyorum kı hangı yuzle gelecek, annesı bana dedıkı bıraz zaman gecsınbakın duruma dedı, toparlayın kendınızı dedı , amacları sanırım ders vermek ama bole de olurmu bılmıyorum kı

ya kadın kredı kartlarımızı falan soruyordu bende sınırlendım ne bıleym karısmasın bıze dedım ortalık ıyıce karıstı keske sakın davransaydım bılıyorum onlar bole yetısmısler ama artık evlı bır adam degılmı kadın bana bıle lımıtı bıtmıs kartın dıye telefon actı bı bılsen

yok artık ya densizliğin bukadarı

tatlım biraz sakin ol öyle paralama kendini bide sürekli gidip özür dileme üzerine düşme bence mümkün oldugunca yok gibi davran kendini başka seylere ver eger dönmezse de kendi bilir artık dimi anne sözü dinleyince cok mutlu olcak sanıyolar kendillerini zavallı erkekler.mutlu olsun anasıyla bırak.seni gercekten seviyosa gelir zaten.

haklısın cok haksızlıknedıyorum kendıme ama bu adam bole degıldıya bende soka gırdım cozemıyorum yarım saat ulaşamasa krız gecırırdı ne bıleyım ben ya ısımden cıkarttı benı kaldım ole ayy sınırım bozuldu ya :))

kızlar merhaba,

kimseye anlatamadım içimi size dokeyım dedım.kocamla 15 gun once tartıstık annesı yuzunden bende evden kovdum ılk defa cıktı gitti ben anneme gidiorum dedı aradım telefonu kapalı, kaynanamı aradım anne dedım kocam sana mı gelıyor evet dedı benm için söle böle bişiler demişssin dedı sen bundan sonra nasıl adam doldurulur gorursun dedı ve kapattı, hiç ses seda yok kı gun, sonra atlayıp annesının evıne gıttım annesı karşıma bile çıkartmadı oğlunuo da içerde uyuyo gördüm onu yapmışssn bunu yapmışsın yok düğün için 80mılyarharcamıs hesaplattım yuzunu görmek şstemıyo yok benm oğlum senın için nimetti büssürü laf yedim , kocam olurdu benım ıcıncok aşıktık birbirimize anne dedım ben hata ettım geldım ben onu sevdım dedım hatam oldu sende buykluk et dedım ne dedıysem yok kızım yuzunu görmek ıstemıyormus sen tedavi ol dedı kıskançlıkyapıyormuşsun dedı sigarayı bırakmamışssın dedı ay boyle neye ugradıgımı sasırdım aılemın haberı yok bu sozlerınden kadının , birde. dunyam tersine döndü 15 gundur hıc ses seda yok bır mesajıma cevap vermedı neler oluyorrrr

Neler mi oluyor ?
Eşini evden kovmuşsun.O da evden gitmiş.

Evden kovmak,çok ciddi bir hamledir.
Erkekler için bazı şeyler,bizim kadar çok anlamlı değil.
Evden kovulmak = evliliğin bitmesi olarak düşünmüştür.
Ve bunu hazmetmiş,kafasında bitirmiş.Seni görmek istemiyormuş.

Herşeyin bittiğini düşündüğü için,annesine sebebini tüm açıklığıyla anlatmış.
Annesine sürekli anlatan biri olduğunu sanmıyorum.Öyle olsaydı,bu yazdıklarını,kayınvaliden ilk kez sormazdı sana.

Kıssadan hisse,evden kovarken düşünecektin.
Üzgünüm ama durum böyle.

Bak burada haklısın işte kayınvaliden buna karışamaz tamam babasız büyümüştür ilişkisi daha farklıdır annesi ile ama eşi ile annesi arasında dengeyi sağlamayı bilecek.

Sakın bir daha gitme üzerine düşme aile büyüklerinin karışması normalds sağlıklı değil o boyuta gelir ise bunuda belirt aman yine kırılır gibi düşüncelere girme hiç.

Neler mi oluyor ?
Eşini evden kovmuşsun.O da evden gitmiş.

Evden kovmak,çok ciddi bir hamledir.
Erkekler için bazı şeyler,bizim kadar çok anlamlı değil.
Evden kovulmak = evliliğin bitmesi olarak düşünmüştür.
Ve bunu hazmetmiş,kafasında bitirmiş.Seni görmek istemiyormuş.

Herşeyin bittiğini düşündüğü için,annesine sebebini tüm açıklığıyla anlatmış.
Annesine sürekli anlatan biri olduğunu sanmıyorum.Öyle olsaydı,bu yazdıklarını,kayınvaliden ilk kez sormazdı sana.

Kıssadan hisse,evden kovarken düşünecektin.
Üzgünüm ama durum böyle.

yok arkadasın ucaga bınene kadar ozur dıle benden dıyodu bende dılemıycem dıyodum falan , yanı onu cıddı olarak kovmadıgımı bılır benı tanır , sınırlendım soledım , ama sonra kapısına kadar gıttım sınırlndım dedım bumu yanı bıtermı bole

Back
X