kafayı yemek üzereyim, kocamı tanımıyorum suan

kızlar merhaba,

kimseye anlatamadım içimi size dokeyım dedım.kocamla 15 gun once tartıstık annesı yuzunden bende evden kovdum ılk defa cıktı gitti ben anneme gidiorum dedı aradım telefonu kapalı, kaynanamı aradım anne dedım kocam sana mı gelıyor evet dedı benm için söle böle bişiler demişssin dedı sen bundan sonra nasıl adam doldurulur gorursun dedı ve kapattı, hiç ses seda yok kı gun, sonra atlayıp annesının evıne gıttım annesı karşıma bile çıkartmadı oğlunuo da içerde uyuyo gördüm onu yapmışssn bunu yapmışsın yok düğün için 80mılyarharcamıs hesaplattım yuzunu görmek şstemıyo yok benm oğlum senın için nimetti büssürü laf yedim , kocam olurdu benım ıcıncok aşıktık birbirimize anne dedım ben hata ettım geldım ben onu sevdım dedım hatam oldu sende buykluk et dedım ne dedıysem yok kızım yuzunu görmek ıstemıyormus sen tedavi ol dedı kıskançlıkyapıyormuşsun dedı sigarayı bırakmamışssın dedı ay boyle neye ugradıgımı sasırdım aılemın haberı yok bu sozlerınden kadının , birde. dunyam tersine döndü 15 gundur hıc ses seda yok bır mesajıma cevap vermedı neler oluyorrrr

dillere destan aşıksa bu adam ne söylersen söyle veya kim doldurursa doldursun senden vazgeçmezdi. Bence senin kıskançlıkların bunaltmıştır ve annesi yüzünden tartıştığın içinde erkeğin annesidir neticede bir çeker iki çeker sonunda patlamış ve sigarayıda sevmiyor demkki kötü kokuyorsun.
ee bu süre zarfında da annesinde kalması tuhaf olmuş. keşke sende inatla orda kalsaydın gitmiyorum diye. madem bukadar seviyorsun onunda sevdiğine eminsin
Allah yardımcın olsun

dillere destan aşıksa bu adam ne söylersen söyle veya kim doldurursa doldursun senden vazgeçmezdi. Bence senin kıskançlıkların bunaltmıştır ve annesi yüzünden tartıştığın içinde erkeğin annesidir neticede bir çeker iki çeker sonunda patlamış ve sigarayıda sevmiyor demkki kötü kokuyorsun.
ee bu süre zarfında da annesinde kalması tuhaf olmuş. keşke sende inatla orda kalsaydın gitmiyorum diye. madem bukadar seviyorsun onunda sevdiğine eminsin
Allah yardımcın

arkadaşlar konu sahibi boşanma aşamasında şuanda mahkemelik.diğer konularını okursanız gelişmeleri öğrenirsiniz.

kayınvalide değil kuma mübarek...bide tehdit ediyo adam nasıl adam doldurulurmuş gör diye...gerçi kocanızda iş yok anasıyla karısını ayırt edebilmeli bence adam dediğin...

Back
X