kafayı yemek üzereyim, kocamı tanımıyorum suan

yok arkadasın ucaga bınene kadar ozur dıle benden dıyodu bende dılemıycem dıyodum falan , yanı onu cıddı olarak kovmadıgımı bılır benı tanır , sınırlendım soledım , ama sonra kapısına kadar gıttım sınırlndım dedım bumu yanı bıtermı bole

bir de ılk kez anlatmıyor nısanlıyken de anlatmıstı bu yuzden cok tartısma yasadık

annesınden bıle ozur dıledım ya duşmedığım hal kalmadı kadın bana sen gorursun dıo ben kocamı sevıyorum dıye tamam anne falan dıyorum bundan sonra zor toparlanır ıse mı gırsem acaba tekrar

Hem eşini evden kovuyorsun, hemde peşinden gidiyorsun, madem peşinden gidecektin neden kovdun?

Keşke sakinca konuşarak halletseydin ama olan olmuş, bence biraz geri çekil, sakinleşmesini bekle.

Özrünü dilemişsin artık.Daha fazla yapacak birşey yok.

Bence işine dön ve zamana bırak.
Şu fırtına bir dinsin,eşin belki sakin düşünür veya seni özler.

Şu an üstelemen,sadece tartışmaya yolaçacak gibi görünüyor.

annesınden bıle ozur dıledım ya duşmedığım hal kalmadı kadın bana sen gorursun dıo ben kocamı sevıyorum dıye tamam anne falan dıyorum bundan sonra zor toparlanır ıse mı gırsem acaba tekrar

İşe imkanın varsa gir tabiki, ama barışsan da çalışmaya devam et. Eş içinde olsa bir bayanın imkanı varsa çalışmalı.

tamam artık daha fazla üstüne gitme, hatanı anlamışsın özür dilemişsin, sen böyle yaptıkça kv daha çok gazlayacak adamı bak senden vazgeçemiyor sürünsün diyecek, bırak o arasın seni

malesef oyle gorunuyor , onu cok sevdıgımı ve ısteyerek yapmadıgımı bılıyor benm ıcın de patlama noktasıydı kotu nıyetlı olmadıgımı bılır bende yenı evlıyım nasıl davranacagımı bılemedım acıkcası ne bıleyım hayırlısı lsn ınanm benım ıcın de cok zor oldu

15 gun boyunca özür diletti bana , en son aldığım duyuma göre aramızı yapan kısı benı. enşştem olur na sevıyorum ama saygısızlaştm falan demiş, kesınlıkle doner bıraz kafa dınleyın dedı ama ben annesınden duyduklarımı unutamıyorum kac kere herseyı annene anlatma dedım babalları yok kadın tek buyutmuş bnları valla nasıl bir ilişkileri var bılmylrum kayınvalıdemden de ızur dıledım haksız oldugumdan degıl he sırf kaybetmyım kocamı dıye ama ıyıce sımardılar

bana göre suçlu sizsiniz..

kıskançlık ve annesi yüzünden resmen o dillere destan aşkınızı yerle bir etmişsiniz.

annesinin söyledikleri aklından çıkmıyor ve herşeyi annene anlatma demişsiniz ya .. siz bu dediklerinizi yapabildiniz mi acaba ? biraz özeleştiri yapsanız..??

sizin kv hakkında dedikleriniz de o kadının aklından çıkmıyordur emin olun :31: ayrıca kv ile aranızda gecen herseyi niye eşinize anlattınız sürekli..

bu ne kısır döngü... yiğidi öldür hakkını yeme demişler. ben kv nizi haklı gördüm.

kıskançlık da ileri boyutta ise uzmandan destek alsanız iyi olur.

bana göre suçlu sizsiniz..

kıskançlık ve annesi yüzünden resmen o dillere destan aşkınızı yerle bir etmişsiniz.

annesinin söyledikleri aklından çıkmıyor ve herşeyi annene anlatma demişsiniz ya .. siz bu dediklerinizi yapabildiniz mi acaba ? biraz özeleştiri yapsanız..??

sizin kv hakkında dedikleriniz de o kadının aklından çıkmıyordur emin olun :31: ayrıca kv ile aranızda gecen herseyi niye eşinize anlattınız sürekli..

bu ne kısır döngü... yiğidi öldür hakkını yeme demişler. ben kv nizi haklı gördüm.

kıskançlık da ileri boyutta ise uzmandan destek alsanız iyi olur.
ah eşime keşke soledıklerının hepsini anlatabilseydım ben hep annendir benm de annem ama bıze karışmasın dedım sureklı buraya gelın deyıp duruyordu ne bıleyım orda rahat edemedım , kadın bana ozel bısey yapmasada kredı kartlarımıza kadar karısıyordu kocamda haklısın anne bıttı anne gıbı sacma konusmalar yapıyordu , sakın olmak lazmdı belki ama yapamadım bende , anneler hep karısıyo sanırım ben hep kendı paramı kazandım ve karıstırtmadım ve hatamı bılıp de gıttım zaten anne dedım benm tek derdım bu dedım mudahaleyı sevmıyorum dedım kadın bana ben senı ıstemeseydm basta ıstemezdım dedı oğlum benı ıstemeyenle zaten evlenmez dedı falan amannn ne bıleyım ıste

Bak şimdi...Önce sakin ol ve düşün.
Sen eşini gerçekten geri istiyor musun ?
Yoksa sadece beni nasıl bırakır,nasıl annesini tercih eder diye düşünüp yenik mi hissediyorsun ?
Önce kararını netleştir.Devam etmek istiyor musun ?
Sonuçta kayınvaliden hep hayatınızda olacak.Ve bundan sonra,seni sevmeyen,kinli bir kayınvalide olacak.

Evet eşimi seviyorum,hayatımı onunla sürdürmek istiyorum diyorsan,azıcık sabret.
Uygun bir zamanda,eşinin karşısına,tanıştığınız zamanki sevgilisi olarak çık.
Mutsuz,pişman,sorunlu eş olarak değil.
Birkaç hafta sonra geceyarısı atılan bir "özledim" mesajı.Veya "keşke yanımda olsaydın" gibi kısa ve öz bir hatırlatma....

bende hatamı kabul ettım gıttım bukadar basıtmı bazı seyler bukadar koLay mı pekı ldu bıttı bende hata yaptım ama ask sevgıde ılk hata da bıter mı kı

Bence de hatanızı telafi için yapmanız gerekeni yapmışsınız zaten..Artık işinize,gücünüze bakıp bekleyin..
Eşinizin konuşmaması saçma olmuş,ne olursa olsun o zaman 15 gün anasının evinde yatacağına dava açsaymış.. amacı sizi süründürmek herhalde.. :ssz:

Ama gelirse de annesinin kuzusu eşiniz yüzünden daha çook kavganız olur. Eşiniz dönüp unutsa da annesi her fırsatta hatırlatıp bu günleri yüzünüze vuracak... :ssz:

Allah yardımcın olsun.

tabıkı cok sevıyorum derdım annesı de degıl aslında sadece esmın o agırlığı koymasıydı ınanın suan pe anlatamasam da kadın sureklı yanıma gelın falan dıyordu bende sınırlendım artık olaylara, annesıyle de cok ıyıydım baslarda sonra oldu olanlar, ya ben mesa falan da attım cevap gelmedı bu sekilde de umarım evliliğini nitirmez umarım sadece ders verıyordur dersımı aldım ama annesı bundan sonra bNa nasıl davranır o nasıl davranır hıcbısey bılmıyorum korkularım da cok, terapiye basladım panik haldeyım asığım ben kocama cok ama onun sevdıgınden emın degılm benı boşanma olurmu sızce

kızlar merhaba,

kimseye anlatamadım içimi size dokeyım dedım.kocamla 15 gun once tartıstık annesı yuzunden bende evden kovdum ılk defa cıktı gitti ben anneme gidiorum dedı aradım telefonu kapalı, kaynanamı aradım anne dedım kocam sana mı gelıyor evet dedı benm için söle böle bişiler demişssin dedı sen bundan sonra nasıl adam doldurulur gorursun dedı ve kapattı, hiç ses seda yok kı gun, sonra atlayıp annesının evıne gıttım annesı karşıma bile çıkartmadı oğlunuo da içerde uyuyo gördüm onu yapmışssn bunu yapmışsın yok düğün için 80mılyarharcamıs hesaplattım yuzunu görmek şstemıyo yok benm oğlum senın için nimetti büssürü laf yedim , kocam olurdu benım ıcıncok aşıktık birbirimize anne dedım ben hata ettım geldım ben onu sevdım dedım hatam oldu sende buykluk et dedım ne dedıysem yok kızım yuzunu görmek ıstemıyormus sen tedavi ol dedı kıskançlıkyapıyormuşsun dedı sigarayı bırakmamışssın dedı ay boyle neye ugradıgımı sasırdım aılemın haberı yok bu sozlerınden kadının , birde. dunyam tersine döndü 15 gundur hıc ses seda yok bır mesajıma cevap vermedı neler oluyorrrr
Senın o kaynanan cok fena bellı bellı
Onun yapacagıda gayet net bellı sızın aranıza laf katıp gorusturmeyıp yanı fıtılleyıpp sızı bosatacak

Baksana dedın cumlelerde senı ıstemedıgı gyet net acık belllı

O utanmaz kadın sımdıden baska gelın bulmus ayarlamıstır aha burraya yazıorm

Gidecek olanın önünde dağ olsan duramazsın,rabbim hakkında hayırlısını versin.allah agüven.elinden geleni yapmışsın.

Gidecek olanın önünde dağ olsan duramazsın,rabbim hakkında hayırlısını versin.allah agüven.elinden geleni yapmışsın.

bastan berı sevmedıgını dusunsuyorum ama esım ına fıkrını sormadı asık oldu bana onunka ılgılenmedı kadın bı hırs yapmıs bellı kına ıstedıgım gıbı olmadı o ole oldu bu bole oldu sen kocanın parasını tutamıyorsun cocouk kotu durumda falan sacmaladı benı sevmedıgını bılıyorum kadının ıstemedıgıı de sevıyormus gıbı yaptı bekledı oğlu terketsın gıtsın dıye ama gercek cıkar su yuzune ben kotu bırı deglm Allahım cok buyuuktur

Bence fetıh suresını oku aha bak bugun cuma ezanlar okunuyo hayırlıysa gelsın ısallah

dogru soyluyorsun canım Allah bızım goremedıklerımızı goruyor mutlaka ona sıgındım zaten hata ettım Allahıma dua ettı. sevıyorum cok acı cekıyorum ısteyerek kotu nıyetle yapmadım bısey ama erkeklerın aklı cocuk aklı gıbı bence ne bıleyım kızlar ıcım yanıyorıcım

dogru soyluyorsun canım Allah bızım goremedıklerımızı goruyor mutlaka ona sıgındım zaten hata ettım Allahıma dua ettı. sevıyorum cok acı cekıyorum ısteyerek kotu nıyetle yapmadım bısey ama erkeklerın aklı cocuk aklı gıbı bence ne bıleyım kızlar ıcım yanıyorıcım

Yanı bence bı sole ewı temızle temızlık suyana. Bıraz sırke dok etrafı yerlrrı fıla. Sıl
Ustunede sırkelı suyla accık basından asyaa bısmıllahı rahmanınrahım dıyerek dok cıktıgındada
7 elham
Ayetel vefetıh suresını oku

Bu adamlar başta kimseye sormazlar zaten ailesi istemediği halde bizim ruhumuz duymaz evlendikten sonra
öğreniriz istenmeyen gelin olduğumuzu..
seviyorum aşığım deyip
Bize de herkesten önde sensin, sensiz yaşayamam her şey senin istediğin gibi olacak derler.
Biz de saf aşığız inanırız evet deriz sonra gördüklerimize şaşar kalırız böyle...
Kişiler olaylar farklı olsa da detaylar ne kadar da aynı :ssz:

imzadan sonra hiç olan ana babası bi kıymetlenir ki aklın şaşar!
kendi kızar ailesine söylenir ama sen aynısını söylesen aman Allah
Ben yerim ama yedirtmem davası:19:
Haklı haksız yok büyük küçük var cicim o büyük kafana da etse susacaksın! NOKTA!
Kocanın sözünü dinlemiyorsan da yazmaz aramaz..
Öyle terbiye edecek seni çünkü öç alıyor dereyi geçene kadardı o peşinde gezen it halleri..
şimdi naz,trip sırası onlarda ipler benim elimde artık diyor..
Benimki 5 dk geç yazdın diye kavga ederdi yahu
Yorgunum erken uyuyorum diye konuşmak istemiyorsun sesimi özlemedin diye alınganlık yapardı:53:
yok bana cevap verdin aileme saygısızlık ettin diye 15 gün aramadı aynen!
15 Gün hiç aramaz sonra da senin sevgini beğenmezler haa dikkat et şaşırma!:ssz:
Düzeldi mi sonradan düzeldi ama öyle sanıyor o- Benim kalbim paramparça gözlerim eskisi gibi bakmıyor ona-
Sonuç boşamaz da bu tipler boşanmak istesen yakandan da düşmezler
huzur da vermezler ama işte..
Ben Evlilikteki o kritik 1 yıl dolsun diye bekliyorum
Düzelir diyenleri dinlememiş olmayayım keşkem kalmasın diye..
Ama gerçekler bunlardan ibaret malesef..
Artık aramaz yazma arkadaşım seven dönecektir bekle.. Dönmüyorsa da anasıyla mutluluklar.. Kendini üzme..

Back
X