kafayı yemek üzereyim, kocamı tanımıyorum suan

canım senın için cok uzuldum senı ıyı anlıorum cunku benımde kaynanam kocamı dolduruo ama kocama soz gecıremıo işte kişilik meselesi Allah yardımcın olsun inş. kocan gerçeği görür ve hatasını anlayıp sana geri döner duam senınle

Kayınvalideniz eşinizi dolduracağını başta söylemiş beynini yıkamıştır ama boşanacak adam açardı davayı 15 gündür beklediğine göre size göz dağı veriyor özür dilemişsiniz artık sessiz kalın sizin özürünüzle gelirse eşiniz haklı olduğunuz konularda bile ben anamın evine gidiyorum diyebilir bunu yapmak yerine sessiz kalın eşiniz zamanla değerinizi anlar.

şuandan itibaren aramayı kes 2 gün sabret bak nasıl 2 güne kadar arıyor seni..
adamı kovmuşsun sonrada tepene çıkartmışsın,
eşinin tutumu şuan şu, bak nasıl da adam edicem nasılmış beni evden kovmak nasılmış anneme laf söylemek görsün bakalım aynsıını bidaha yapacakmı...
kendini bu kadar üzme ya sizin evlilk tehlikede değil sadece kapris yapıyor...
k v fırsatını bulmuşya eğleniyor işte takma onu sen kocana bak..
sinirlerinede hakim ol..

bızım kızlarımız cok cesaretlı ben soylıyım
erkekler kızların aılelerını sevmedıklerınde araya mesafe koyarak susarak(pek cogu) halledıyor ama kızlarımız
bır dugun bır laf bazen ellerınden geldıklerını yapmalarına ragmen esının aılelerı ıcın cok rahat eslerıne semvıyorum ıstemıyorum dıyebılıyorlar
olayın detaylarını bılmıyoruz ama sız mahcup dusmussunuz egerkı kayınvalıdeyle aranız ıyı o0lsaydı bu sekılde gelısmezdı dıyorum
bır ogrenemedık sevmıyorsak ıcımızde tutmasını polıtık davranmasını

eger aılesıde ıstemıyorsa kocanız donmeyecektır sıze uzgunum..

koskoca adam, çocuk gibi annesinin dolduruşuna bu kadar gelip, senle 1 kere bile yüzyüze görüşmeyi, anlaşma yoluna gitmeyi kabul etmiyorsa bırak ne hali varsa görsün ne peşinden koşturuyorsun?

muhtemelen ohh olsun burnu sürtsün..biraz diyorlardır arkandan..

bu kadar mı ölüyorsun aşkından kocanın? o zaman bu olacakları yani kocanın giderse gelmeyeceğini bilmeliydin..
kaynananın ağzına bu kadar bakan bir erkek olduğunu biliyordun da kovmasaydın evden madem canım..

yani bu kadar pişmanlık niye?

tabii yuvanı kurtarmaya bakmakta haklısın ama ayağına kadar gitmişsin kapıya çıkmamış adam..
hiç mi hatırın yokmuş?

ne hali varsa görsün bence..

koskoca adam, çocuk gibi annesinin dolduruşuna bu kadar gelip, senle 1 kere bile yüzyüze görüşmeyi, anlaşma yoluna gitmeyi kabul etmiyorsa bırak ne hali varsa görsün ne peşinden koşturuyorsun?

muhtemelen ohh olsun burnu sürtsün..biraz diyorlardır arkandan..

bu kadar mı ölüyorsun aşkından kocanın? o zaman bu olacakları yani kocanın giderse gelmeyeceğini bilmeliydin..
kaynananın ağzına bu kadar bakan bir erkek olduğunu biliyordun da kovmasaydın evden madem canım..

yani bu kadar pişmanlık niye?

tabii yuvanı kurtarmaya bakmakta haklısın ama ayağına kadar gitmişsin kapıya çıkmamış adam..
hiç mi hatırın yokmuş?

ne hali varsa görsün bence..

telefonlarıma cıkmıyor Ne yapmaya calısıyorlar annesı cok tutumlu paragoz kadın ben mı dava acıyım dıye bekliyorlar bılmıyorum suan bı ınsana bukadar ezıyet yapılmaz ya bıtelefon et dekı ztemıyorum de cehenneme kadar gıt artık sınır hastası oldum yemn ederim ne cesaret bu ya ıstemıyorsan steöıyorum de ac davanı adam gıbı

adamı annenin evinden kovmuşsun, bu ayrı yaşadığınız yuvadan kovmaya benzemez. çok gurur kırıcı bir davranış. artık özürünü de dilemişsin, seni seviyorsa anasının dolduruşuna gelmez biraz kendini dinle. eşin de kendini dinlesin. bunaltma bence.

biraz hakaret tartısma baktı. cantasını almış gıdıyor bızım evdeydık annemlerde bız evımızı kurmadık henuz cunku eşimim işinden dolayı yurtdısına cıkıcaktık kaynanam biraz tutumludur blıyorum ama bukadar doldurmuş olabilirmi koca adamı kocamın pek ilişkisi olmamıs

evlenip ailenizin yanında yaşamışsınız ve o evden eşinizi kovmuşsunuz.tamam kavga edilir ama kovmanın şakası bile olmaz:50:

bızım kızlarımız cok cesaretlı ben soylıyım
erkekler kızların aılelerını sevmedıklerınde araya mesafe koyarak susarak(pek cogu) halledıyor ama kızlarımız
bır dugun bır laf bazen ellerınden geldıklerını yapmalarına ragmen esının aılelerı ıcın cok rahat eslerıne semvıyorum ıstemıyorum dıyebılıyorlar
olayın detaylarını bılmıyoruz ama sız mahcup dusmussunuz egerkı kayınvalıdeyle aranız ıyı o0lsaydı bu sekılde gelısmezdı dıyorum
bır ogrenemedık sevmıyorsak ıcımızde tutmasını polıtık davranmasını

eger aılesıde ıstemıyorsa kocanız donmeyecektır sıze uzgunum..

Aynen katılıyorum emin olunki erkeklerde kayınvalidelerini sevmiyor ama saygı gereği susuyorlar.Sevmeyebilirsin ama dır dır başının etini yemek yanlış.Hiç kimse ama hiç kimse ne kadar kötü olursa olsun annesine ailesine laf söyletmez anne bu adı üstünde bir tane var.Bu tavırlarla adamı kendinden soğutursun başkasındada huzur arar vazgeçerde bu işler anlık şeyler bir anda 40 yıllık adamın yabancısı oluverirsin.
Birde adamı evden kovuyosunuz da o ev kimin?Yine eşiniz iyi bi adammış kimi nerden kovuyosun dememiş.Kuzenimin eşi böyle annesine görümcesine laf söylüyodu sevmiyodu evlerine ailesi gitmiyodu ama kendi ailesi maşallah geliyodu en sonunda adamın canına tak etti bıktı telefon etmiş eşyalarını topla babanın evine gidiyosun diye bu ağla ağla bi hal yine kayınvalidesi oğluna yalvardı yapma etme psikolojisi bozuk onun alttan al öyle kalabildi. Bıktırmamak lazım bu insan anne sizin rakibiniz değil!!!!

Hayattan aldığım bi ders var NEYİM DEĞİL NE OLACAĞIM demeliyiz.bu adam kocam çocuğum var yok o işler bitti.Adam huzuru nerde bulursa ona gidiyo. Dayım 50 yaşında bıraktı karısını torunu bile var yeter artık çektiğim ömrümü yedi dedi başkasıyla evlendi.Allah kimseye vermesin.

İnşallah aranız düzelir ne diyim bundan sonrada ailesi hakkında konuşurlen daha dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

telefonlarıma cıkmıyor Ne yapmaya calısıyorlar annesı cok tutumlu paragoz kadın ben mı dava acıyım dıye bekliyorlar bılmıyorum suan bı ınsana bukadar ezıyet yapılmaz ya bıtelefon et dekı ztemıyorum de cehenneme kadar gıt artık sınır hastası oldum yemn ederim ne cesaret bu ya ıstemıyorsan steöıyorum de ac davanı adam gıbı

Sinirlenmeyin öfkeyle kalkan zararla oturur bence biraz zamanı var gerçekten üzüldüm hemen boşanmak ayrılmak gelmesin aklınıza biraz soğumuş olabilir ama kesin düzelir

Eşiniz çok kırılmış anlaşılan, bir de annenizin evinden kovmuşsunuz..:26:
Zaman verin, azıcık kendi haline bırakın. Zira yapacağınız bir şey de kalmamış.

Eşiniz çok kırılmış anlaşılan, bir de annenizin evinden kovmuşsunuz..:26:
Zaman verin, azıcık kendi haline bırakın. Zira yapacağınız bir şey de kalmamış.

bizim evde kalırken cok deger gördü o ailemi tanır ona nasıl değer verdiklerni bilir kendi kalmak ısterdı mutluyum burda derdı bız gırgır samata aılelerız ev kuramadı bana yurtdısına cıkıcaktık o bır kavgada gidiorum derse ısım ıs benm de , tamam hatalıyız dedık de nedir yanı kafasını 15 gundur dınleyemedı artık sınırlerım harap oldu planlarını da bılmıorum neden bosanma davası acmıyor ıstemıyorsa ben sıze dıyı. bu ısın ıcınden de para cıkar ben solıyım cunku ben sevdım aklımda baska plan yoktu yemn ederım bunlar planlar var falan sanıorlar sanırım ya ben senın karınm ne olursa olsun nerdedır acaba demıyormusun ne biçm iş , evliliği ne sanıor acaba anlamadm annesı senın değişeceğine nanmıyor dedı bana oha ya sanırsın ıhanet etmısım

Hata yapmışsınız. Yanına kadar gitmişsiniz özrünüzü dilemişsiniz.
Yanılmıyorsam sonraki günlerde özürlere devam etmişsiniz.
Siz elinizden geleni yapmışsınız, bundan fazlasını yaparsanız kaybedersiniz.
Artık bir kenara çekilip susmanız gerekiyor.
Sizden haber alamayacak şekilde olsun bu susmanız.

Sizi seviyorsa ve ve hayatı devam ettirmeye layık bir erkekse zaten kimsenin dolduruşuna gelmez ve yuvasına geri döner.

Siz hamle yaptıkça onlar akıllarınca size ders vermeye çalışıyorlar.

Ben senin yerinde olsam önce bir sakinlesmeye calisirim. Baska islerle oyala kendini. Hic bir sey yapma artik. Arama da. Fazlasini yapmissin cünkü.
Ve evli bayanlar esinize kayinvalidenizi acik acik kötülemeyin. Ne olursa olsun annesi sonucta. "Annen cok seker biri ama bu huyu bana cok yabanci, yadirgiyorum" diyebilirsiniz. Ama evden kovacak boyuta getirmeyin. Cok yanlis.

işten ayrıldım arkadaslarıma gıtsem noldu dıycekler duzelırız dıye kımseye de bısey solememeye calısıyorum nedır kı kotu olmasın dıye ıse baslayacak pskolojim yok şuan kafamı neyle oyalıycam ben

Hata yaptığınızın siz farkındasınız ama eşiniz hala değil.
Çünkü yanında sürekli onu pohpohlayan 'aman paşam sen haklısın, senin ne günahın vardı bunları çekiyorsun, çok iyi yaptın' gibi cümlelerle dolduran bir kayınvalide sezdim.
O hatasının farkında değil.
Öncelikle ne yaşamış olursanız olun 3 yaşında çocuk mu eşiniz de hemen gidip annesine yetiştiriyor?
İnsan ne olursa olsun söyleyemez bunu, çekinir.
En azından annem gücenmesin, bilmesin ki bu sözleri ileride tatsızlık çıkmasın der.
O kadar gitmiş özür dilemişsiniz hem eşinizden hem de kayınvalidenizden.
Bu davranışınızı devam ettirmiş, tutarlı davranmış pişman olduğunuzu hergün ulaşmaya çalışarak dile getirmişsiniz.

Bundan sonra yapılacak en güzel şey, köşeye çekilmek.
Çekin kendinizi, aramayın sormayın.
Bırakın eşiniz de bir düşünsün geldi geldi niye gelmiyor şimdi, ben ne yapmış olabilirim diye öz eleştiri yapsın kendine.
Elbet dönecek evine ama bundan sonrası daha büyük sorun.
Lütfen karşılıklı konuşmanızda sinirlerinize hakim olup, tatlı dille nelere kırıldığınızı ve bunu çözmek için ürettiğiniz yolları ona anlatın.
Ayrı kaldığınız süreçte kendinizi dinlediğinizi, evliliğiniz ve mutluluğunuz üzerine kafa yorduğunuzu görsün, daha temkinli yaklaştığınızı anlasın.

Son düzenleme:
Aynen katılıyorum emin olunki erkeklerde kayınvalidelerini sevmiyor ama saygı gereği susuyorlar.Sevmeyebilirsin ama dır dır başının etini yemek yanlış.Hiç kimse ama hiç kimse ne kadar kötü olursa olsun annesine ailesine laf söyletmez anne bu adı üstünde bir tane var.Bu tavırlarla adamı kendinden soğutursun başkasındada huzur arar vazgeçerde bu işler anlık şeyler bir anda 40 yıllık adamın yabancısı oluverirsin.
Birde adamı evden kovuyosunuz da o ev kimin?Yine eşiniz iyi bi adammış kimi nerden kovuyosun dememiş.Kuzenimin eşi böyle annesine görümcesine laf söylüyodu sevmiyodu evlerine ailesi gitmiyodu ama kendi ailesi maşallah geliyodu en sonunda adamın canına tak etti bıktı telefon etmiş eşyalarını topla babanın evine gidiyosun diye bu ağla ağla bi hal yine kayınvalidesi oğluna yalvardı yapma etme psikolojisi bozuk onun alttan al öyle kalabildi. Bıktırmamak lazım bu insan anne sizin rakibiniz değil!!!!

Hayattan aldığım bi ders var NEYİM DEĞİL NE OLACAĞIM demeliyiz.bu adam kocam çocuğum var yok o işler bitti.Adam huzuru nerde bulursa ona gidiyo. Dayım 50 yaşında bıraktı karısını torunu bile var yeter artık çektiğim ömrümü yedi dedi başkasıyla evlendi.Allah kimseye vermesin.

İnşallah aranız düzelir ne diyim bundan sonrada ailesi hakkında konuşurlen daha dikkatli olmanızı tavsiye ederim.
bızım kızlarımız cok guvenıyorlar kendılerıne
benı cok sevıyor gozumun ıcıne bakıyor oda aılesını sucluyor dıyorlar
ıananın bu olaylar cok cok cok ıstısnadır ama bu tarz evlılıklerde bır yuva kıvamında gıtmıyor aslında neden cunku erkek hep yarım veya kadın hep yarım ıcten ıce acmıyolarmı konu goruyoruz esım aılem ıcın bunu dedı dogumda kustuler dıye bı konus vardı bayan nasıl ıcten ıce esınden soguyordu sımdı mahkemelerı acılmıs herhalde

adamı hem evden kovuphemde sonrada anne esıms ızemı gelıyor demenız yuzsuzluk olmus

2,5 aylık evlılermıs ne olduda neyı bu kadar konustunuz anlıyamıyorum ve sehırler bıle farklı ,

bana boyle davrandıktan sonra onunla ve annesıyle aram duzelmez kı, ondan annene anlatma kavgalarımızı dedım o affeder annesı affetmez oğluna gıdersen hakkımı helal etmem dese bıter , amacları be bılmıorum ama ben kocamı tanıyorsam bole davranmazsı mutlaka nıyetlerı bıtırmek

Back
X