- 3 Ağustos 2018
- 169
- 141
- 103
- Konu Sahibi umuthepvarrr
-
Nerdeeeee. Benden 2 kat fazla konuşur yine susmazSende cok konus kv başını ağrıt belki bi daha o kadar sık çağırmaz
Gerçekten kabus.... eşim gayet memnun ben su an hamile olduğum icin çalışmıyorum ama esim sabah 6 da uyanack olsa bile orda saatlerce oturmaktan şikayetçi degil.Allah.m resmen kabus gibi ya. Eşin heralde halinden memnun?
Valla bu işi güzellikle halledemezsin, ya nedir bu ısrar herkesi kapısı ayrı. Bu boşanma sebebi bile olur , kv çok mu boşta işi gücü yok mu ya bir rahat bıraksın dimiGerçekten kabus.... eşim gayet memnun ben su an hamile olduğum icin çalışmıyorum ama esim sabah 6 da uyanack olsa bile orda saatlerce oturmaktan şikayetçi degil.
Eşimle babası saat 9 gibi bi yere gittiler ve geri 1 de geldiler. Eşime mesaj attım artık içeri girip tekrar oturma gidelim diye ama beni dinlemedi . Geri geldi bi saat daha oturdu. Halbuki yemegi yedi çayını icti oyle gitti gelip geri oturmasini anlamsiz buluyorum ama bunu ona anlatamadım bi türlü . Ve kavga etmekten yoruldum geldim ve hemen uyudum. Eşim su an zaten yine babasiyla bulusmaya gitti bi is için. Biliyorum sacma ama böyle ....Öncelikle gerilmemeye çalışın. Şakayla iki gün sizde mi kalalım, ne yaptınız deyip gülün. Kendi evimiz varken burada niye kalalım deyip gülün. Yani hep gülerek söyleyin. İnanın hamileyken yoruluyorum kusura bakmayın deyin. Hep kızmadan söyleyin. Kararlı söyleyin, mıy mıy ederek söylemeyin. Onlar ısrar ettikçe siz de gülerek bahane bulun. Zamanla alışırlar, hemen olsun bitsin diye kasmayın kendinizi. Gece ikiye kadar niye oturuyorsunuz ki
Bos ... bütün gun yapacak bi şeyi yok. Isin kötüsü gidiyoruz esim eline teli aliyor konuşmuyor bile onlarla onlar da esime pek laf atmıyor ben teli alsam da yüzümü tv ye dönsemde kv de kp susmuyor sürekli bana laf atıyor ben kendi babamla bile o kadar konuşmuyorumValla bu işi güzellikle halledemezsin, ya nedir bu ısrar herkesi kapısı ayrı. Bu boşanma sebebi bile olur , kv çok mu boşta işi gücü yok mu ya bir rahat bıraksın dimi
İnsanlarda ki bencilliğe bak. Heralde çok seviyorlar seni?Bos ... bütün gun yapacak bi şeyi yok. Isin kötüsü gidiyoruz esim eline teli aliyor konuşmuyor bile onlarla onlar da esime pek laf atmıyor ben teli alsam da yüzümü tv ye dönsemde kv de kp susmuyor sürekli bana laf atıyor ben kendi babamla bile o kadar konuşmuyorum
Yoo hic te sevmiyor ben de onu sevmiyorum ikimizde bunu biliyoruz . Ama anlamsız bi sekilde hep görüşmek istiyoİnsanlarda ki bencilliğe bak. Heralde çok seviyorlar seni?
Kavga edince eşten uzaklaşıp ailelerine yapışıyorlar zaten. Böyle bağımlı kocalara karşı iyi bir idareci olmak lazım. Sabır ve zaman içinde süreci tartışmaya girmeden yönetmek gerek galiba. Yoksa laftan anlamıyorlarEşimle babası saat 9 gibi bi yere gittiler ve geri 1 de geldiler. Eşime mesaj attım artık içeri girip tekrar oturma gidelim diye ama beni dinlemedi . Geri geldi bi saat daha oturdu. Halbuki yemegi yedi çayını icti oyle gitti gelip geri oturmasini anlamsiz buluyorum ama bunu ona anlatamadım bi türlü . Ve kavga etmekten yoruldum geldim ve hemen uyudum. Eşim su an zaten yine babasiyla bulusmaya gitti bi is için. Biliyorum sacma ama böyle ....
O zaman bence arızaya bağlamaya başla, çocuk doğunvca daha fena olur. Bu işi güzellikle halledemezsin. Eşine hayatı zindan et derim.. gidecekse kendi gitsinYoo hic te sevmiyor ben de onu sevmiyorum ikimizde bunu biliyoruz . Ama anlamsız bi sekilde hep görüşmek istiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?