Kafayı yemek üzereyim lütfen yardım......

umuthepvarrr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2018
169
141
103
Merhaba kızlar. Evlendiğimiz günden beri eşimin ailesinin sürekli gorusme surekli birlikte olma isteği yüzünden resmen yaşlandım . Bazı haftalar yavas yavas mesafe koydum haftada 1 gidip geldik ama buna dayanamıyorlar. Kayinvalidem 4 5 gun gitmeyince resmen beni taciz ediyor normal arıyor vatsaptan arıyor görüntülü arıyor . Daha dun aksam saat 6 da onlara gittik ve gece 2 ye kadar durduk sıkıntıdan patladım resmen ağlayacak kıvama geliyorum çünkü kv surekli ama surekli konusuyor tv açıyorum telle oynuyorum gece 2 de hala car car konusuyor . Ve bomba........ saat 2 de kapıdan çıkarken kp bundan sonra 2 gun ev de 3. Gun burdasınız ona göre dedi ve ben şok... bu hafta 2 gun görümcem bizde kaldı bir gun orda esim ben yokken yemek yedi ve adamın dediğine bak . Kendi ailemle 2 3 hafta da bir aksm bi kac saat görüsürüm hic sorun olmaz ama esimin ailesi resmen doyumsuz. Bana bi akıl verin kızlar ya resmen beynim dondu artık . Sabah uyanıyorum ve hic bi ise konsantre olamıyorum nasılsa kv birazdan aramaya baslar islerim yarım kalır diye aramadığı gun bile ha aradı ha arayacak diye strese giriyorum ve bakıyorum koca gun gitmis.

Gitmeyin hastayim halim yok deyin , bu gun misafirim var deyin bu gun dizim var sizde bakamiyorum deyin boyle boyle sonradan da isim var sadece deyip gecistirin biraz alissinlar her aradiginda da acmayin valla benimkiler de zirt birt goruntulu arar ben her seferinde acmiyorum esim niye acmadin falan diyor musait degildim sana sorucaklrina bana sorsunlar diyorum kapatiyorum konuyu

Bahanelerle durumun sıklığını azaltmaktan baska care yok sanki. Tasinmak ve sehir degisikligi de var ama pat diye olmaz . Uzun vadeli is bbu.

Öncelikle gerilmemeye çalışın. Şakayla iki gün sizde mi kalalım, ne yaptınız deyip gülün. Kendi evimiz varken burada niye kalalım deyip gülün. Yani hep gülerek söyleyin. İnanın hamileyken yoruluyorum kusura bakmayın deyin. Hep kızmadan söyleyin. Kararlı söyleyin, mıy mıy ederek söylemeyin. Onlar ısrar ettikçe siz de gülerek bahane bulun. Zamanla alışırlar, hemen olsun bitsin diye kasmayın kendinizi. Gece ikiye kadar niye oturuyorsunuz ki

Sende cok konus kv başını ağrıt belki bi daha o kadar sık çağırmaz

Kayinvalidem beni zerre kadar sevmiyor buna eminim kızlar çünkü nişanlılıktan beri beni cok üzdü . Annem vefat ettiği icin ben onu annem olarak görmek istedim ama olmadı. Tek amacı eşimle evde yalnız kalmayalım gece 12 lere 1 lere kadar orda duralım istiyor

Gerçekten kabus.... eşim gayet memnun ben su an hamile olduğum icin çalışmıyorum ama esim sabah 6 da uyanack olsa bile orda saatlerce oturmaktan şikayetçi degil.
Valla bu işi güzellikle halledemezsin, ya nedir bu ısrar herkesi kapısı ayrı. Bu boşanma sebebi bile olur , kv çok mu boşta işi gücü yok mu ya bir rahat bıraksın dimi

Eşimle babası saat 9 gibi bi yere gittiler ve geri 1 de geldiler. Eşime mesaj attım artık içeri girip tekrar oturma gidelim diye ama beni dinlemedi . Geri geldi bi saat daha oturdu. Halbuki yemegi yedi çayını icti oyle gitti gelip geri oturmasini anlamsiz buluyorum ama bunu ona anlatamadım bi türlü . Ve kavga etmekten yoruldum geldim ve hemen uyudum. Eşim su an zaten yine babasiyla bulusmaya gitti bi is için. Biliyorum sacma ama böyle ....

Valla bu işi güzellikle halledemezsin, ya nedir bu ısrar herkesi kapısı ayrı. Bu boşanma sebebi bile olur , kv çok mu boşta işi gücü yok mu ya bir rahat bıraksın dimi
Bos ... bütün gun yapacak bi şeyi yok. Isin kötüsü gidiyoruz esim eline teli aliyor konuşmuyor bile onlarla onlar da esime pek laf atmıyor ben teli alsam da yüzümü tv ye dönsemde kv de kp susmuyor sürekli bana laf atıyor ben kendi babamla bile o kadar konuşmuyorum

İnsanlarda ki bencilliğe bak. Heralde çok seviyorlar seni?

Kavga edince eşten uzaklaşıp ailelerine yapışıyorlar zaten. Böyle bağımlı kocalara karşı iyi bir idareci olmak lazım. Sabır ve zaman içinde süreci tartışmaya girmeden yönetmek gerek galiba. Yoksa laftan anlamıyorlar

Yoo hic te sevmiyor ben de onu sevmiyorum ikimizde bunu biliyoruz . Ama anlamsız bi sekilde hep görüşmek istiyo
O zaman bence arızaya bağlamaya başla, çocuk doğunvca daha fena olur. Bu işi güzellikle halledemezsin. Eşine hayatı zindan et derim.. gidecekse kendi gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…