- 2 Ekim 2018
- 467
- 1.110
- 63
- Konu Sahibi umuthepvarrr
-
Enn sinir olduğum laf "evde napacaksınız" biz yeni evliyken bile gece 11 de kalkmak istesek kv evde napacaksınız derdi. Eşime söyledim cok gitmek istemedigimi.. Her zaman gec kalktığı için o kadar kavga ettik ki yeni evliyken eve gelince . Artik biktim yatip uyuyorum ama kafaya takıyorum yine de. aslında bana ne haksızlıklar yapıldığını annesinin soktuğu lafları falan hep biliyor ama oraya gidip teli eline alıyor ve hipnoz olmuş gibi saatlerce oturuyor . Ben teli alsam kv gorumeceme kizim sana söylüyorum gelinim sen anla hesabı su teli birak elinden kalk meyve getir kuru yemis getir su bu . Gorumcem cok saygisiz asla dinlemez de getirmez de bide ustune bagirir . Mecbur teli bırakıp onlarla oturmak zorunda kalıyorumEşiniz haftanın çoğu gününü onlarla geçirmek istiyor mu? Biz de mesela her gün iş çıktısı k.pederi evine bırakırız. Allah'ın her günü haydi yukarı çıkalım evde napacaksiniz falan der. Ağzımı açmam eşim yok der. Heralde en son bir ay önce gitmiştik. Başkalarının sizin hayatınızda bu kadar etkisi olmamali bence. Istemediginizi önce eşinize belirtin bakalım zorlayacak mi sizi tepkisi ne olacak.
Ben mesela onkardayken sıkıldıgım anda basim telefon ekranından kalkmıyor. Öyle olunca direk eşim kalkalım diyor. Zorla güzellik olmaz. kayınvalide mutlu olsun diye siz mutsuz olacaksanız evliliginiz de mutsuz olur. Kendinizi geri çekin saracak başka insanlar bulur.
Sana dememiş sana diyene kadar getirme meyve v.s kızı getirsin ayrıca eşin yarın bebek olunca orda kalalım annemle bakarsın çocuğa der görürsün. Madem konuşmak istemiyorsun konuşma sende git mutfakta takıl biraz az lavaboda az tlf hiç olmadı git başka odada uyu agrım var de sandım var de v sEnn sinir olduğum laf "evde napacaksınız" biz yeni evliyken bile gece 11 de kalkmak istesek kv evde napacaksınız derdi. Eşime söyledim cok gitmek istemedigimi.. Her zaman gec kalktığı için o kadar kavga ettik ki yeni evliyken eve gelince . Artik biktim yatip uyuyorum ama kafaya takıyorum yine de. aslında bana ne haksızlıklar yapıldığını annesinin soktuğu lafları falan hep biliyor ama oraya gidip teli eline alıyor ve hipnoz olmuş gibi saatlerce oturuyor . Ben teli alsam kv gorumeceme kizim sana söylüyorum gelinim sen anla hesabı su teli birak elinden kalk meyve getir kuru yemis getir su bu . Gorumcem cok saygisiz asla dinlemez de getirmez de bide ustune bagirir . Mecbur teli bırakıp onlarla oturmak zorunda kalıyorum
Valla ona ne olduğunu ben de anlamıyorum . Esim askere gidecek kv simdiden tutturmuş kp senin burda kalmanı istiyor diye . O da kv nin gazına geliyor diye düşünüyorum yoksa hamileyim sonucta yanında yatamam kalmamam kp yanında ne isim var valla anlayıssiz insanlarla geçinmek çok zorEve misafir çağırın haftada iki kere diğer günlerde temizlik yaptım Yorgun’um diyip gitmeyin ya da gelemem ne işim var zırt pırt orda evimin işi gücü oluyor sürekli oturmaya gelemem diye açık konuşun.Yahu bu kayınpederlere ne oluyor allah aşkına her şeye burun sokuyorlar SANANE
Diyorum demez miyim gitmediğim zamanda cok oldu. Bu sefer surat savat . Eşimde mutsuz bende mutsuz. Babasi annesi onu bunu bahane eder gecelere kadar salmaz. Hadi gunduz kendimi oyaladım geceye kadar patliyorum sıkıntıdaneşinize ben gitmiyorum sen git diyemiyomusunuz gerçekten. kavga çıkarsada çjksın benden önemli değil şahsen
Esime diyorum sabahlara kadar tartışıyoruz . Duzelir gibi oluyor 10 da falan kalkıyor sonra onlar sıkıştırınca geri basa dönüyoruz arka arkaya gitmeler 12 1 lere kadar oturmalar.....Eşiniz ne diyor bu duruma? Siz şimdi birşey deseniz KV yle kotu olup daha çok başınızı ağrıtacaksiniz. İş esinizde bitiyor. Alın karşınıza konuşun . Anladığım kadarıyla çalışıyorsunuz. İnsan çalışınca evine gelip üst baş değişip koltukta yayılmak ister üstelik hamilesiniz ekstra halsizlik oluyor insanda. Eşinize aynen bunları anlatın ve çok sık gitmek istemediğinizi gittiğinizde de gece 2 lere kadar kalmak istemediğinizi söyleyin. O halletsin bence
Anlayış yok malesef . Onlara göre ben nazliyimİş eşinde biter, hamile karısını gece 2’ye kadar oturtmak nedir ya?
33. Haftadayım, 31 den sonra uzanma isteğim geliyo haliyle, hiç gidipte oturamam oralarda. Ben biraz uzanıyım de geç başka odaya.
Anlayış yok malesef . Onlara göre ben nazliyim
Tüm bunlar olurken sayın eşiniz bostan korkuluğu görevini mi üstleniyor?Merhaba kızlar. Evlendiğimiz günden beri eşimin ailesinin sürekli gorusme surekli birlikte olma isteği yüzünden resmen yaşlandım . Bazı haftalar yavas yavas mesafe koydum haftada 1 gidip geldik ama buna dayanamıyorlar. Kayinvalidem 4 5 gun gitmeyince resmen beni taciz ediyor normal arıyor vatsaptan arıyor görüntülü arıyor . Daha dun aksam saat 6 da onlara gittik ve gece 2 ye kadar durduk sıkıntıdan patladım resmen ağlayacak kıvama geliyorum çünkü kv surekli ama surekli konusuyor tv açıyorum telle oynuyorum gece 2 de hala car car konusuyor . Ve bomba........ saat 2 de kapıdan çıkarken kp bundan sonra 2 gun ev de 3. Gun burdasınız ona göre dedi ve ben şok... bu hafta 2 gun görümcem bizde kaldı bir gun orda esim ben yokken yemek yedi ve adamın dediğine bak . Kendi ailemle 2 3 hafta da bir aksm bi kac saat görüsürüm hic sorun olmaz ama esimin ailesi resmen doyumsuz. Bana bi akıl verin kızlar ya resmen beynim dondu artık . Sabah uyanıyorum ve hic bi ise konsantre olamıyorum nasılsa kv birazdan aramaya baslar islerim yarım kalır diye aramadığı gun bile ha aradı ha arayacak diye strese giriyorum ve bakıyorum koca gun gitmis.
Merhaba kızlar. Evlendiğimiz günden beri eşimin ailesinin sürekli gorusme surekli birlikte olma isteği yüzünden resmen yaşlandım . Bazı haftalar yavas yavas mesafe koydum haftada 1 gidip geldik ama buna dayanamıyorlar. Kayinvalidem 4 5 gun gitmeyince resmen beni taciz ediyor normal arıyor vatsaptan arıyor görüntülü arıyor . Daha dun aksam saat 6 da onlara gittik ve gece 2 ye kadar durduk sıkıntıdan patladım resmen ağlayacak kıvama geliyorum çünkü kv surekli ama surekli konusuyor tv açıyorum telle oynuyorum gece 2 de hala car car konusuyor . Ve bomba........ saat 2 de kapıdan çıkarken kp bundan sonra 2 gun ev de 3. Gun burdasınız ona göre dedi ve ben şok... bu hafta 2 gun görümcem bizde kaldı bir gun orda esim ben yokken yemek yedi ve adamın dediğine bak . Kendi ailemle 2 3 hafta da bir aksm bi kac saat görüsürüm hic sorun olmaz ama esimin ailesi resmen doyumsuz. Bana bi akıl verin kızlar ya resmen beynim dondu artık . Sabah uyanıyorum ve hic bi ise konsantre olamıyorum nasılsa kv birazdan aramaya baslar islerim yarım kalır diye aramadığı gun bile ha aradı ha arayacak diye strese giriyorum ve bakıyorum koca gun gitmis.
Siz ne dediniz?Valla ona ne olduğunu ben de anlamıyorum . Esim askere gidecek kv simdiden tutturmuş kp senin burda kalmanı istiyor diye . O da kv nin gazına geliyor diye düşünüyorum yoksa hamileyim sonucta yanında yatamam kalmamam kp yanında ne isim var valla anlayıssiz insanlarla geçinmek çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?